FIV 294
Raspunsuri - Pagina 23
aruam spune:
Elena mult noroc sa fie aia mici lipiciosi si iubareti sa o iubeasca pe mamica lor
Doamne ajuta !
Te asteptam cu beta mare
toate fetele
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
uratica spune:
hello fetele!
ne-am trezit si noi-binenteles ca am papat!nu mai putem sa ne intoarcem de pe o parte pe alta,nu mai putem merge decat vreo 10 metri-asa ca sunt consemnata la patuc!papam,crestem mari si dam din bulanase nevoie mare!hmm..abia am papat si air mi-e foame!exact cum am zis-bebelina mea nu stie ca se naste in criza!mancao-ar mama pe ea-sanatoasa sa fie-e tot ce imi doresc acum!
monule-asteptam vesti!
mamici de pitici,fete in focuri si pe langa-!
Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica ne-am trezit si noi-binenteles ca am papat!nu mai putem sa ne intoarcem de pe o parte pe alta,nu mai putem merge decat vreo 10 metri-asa ca sunt consemnata la patuc!papam,crestem mari si dam din bulanase nevoie mare!hmm..abia am papat si air mi-e foame!exact cum am zis-bebelina mea nu stie ca se naste in criza!mancao-ar mama pe ea-sanatoasa sa fie-e tot ce imi doresc acum! Doamne ajuta pana la capat! +35 fetita |
brava, aute asa mai trece cu bine inca o saptamana si pitica se face mare!
cand mai mergi la control?
toate cele bune!
luck spune:
castelana
imi pare tare rau dar stiu ca nu o sa te dai batuta si o sa mergi mai departe.
Eu am facut ultima fertilizare in octombrie anul trecut cand am urmat cat de strict am putut sfaturile tale cu privire la dusul inainte de ET , la igiena intima ...
Beta a ajuns la valoarea de 7 dupa care nu a vrut sa mai creasca,oricum e prima data cand am avut un beta diferit de 0.
Am vrut sa fac o noua incercare in mai dar nu am reusit din cauza de chist.
Urmatoarea incercare sper sa fie , cu ajutorul lui DD,la inceputul anului viitor.
Bafta fetelor in focuri !!
elenaraluca spune:
Neata fetele!ce mai faceti?eu am inceput sa numar zilele pana la test,cu toate ca mi-e frica sa il faccine mai asteapta testul pe aici?
mariuca83 spune:
Buna fetelor
Elena stiu ca e grea asteptarea, dar trebuie sa fii rabdatoare pana la testul bet. Cand ti-a spus medicul sa-l faci? Ai grija de voi.
Aruam ce mai faci incepi in nov si tu?
elenaraluca spune:
Pe 24 merg la beta.trebuie sa ai vreo simptoma dupa ET?VOI CE ATI SIMTIT DUPA ET?
mariuca83 spune:
Elena imediat dupa Et nu simti nimik, eu dupa vreo 5-6 zile incepusem sa merg des la toaleta si sa simt somnolenta. Atea au fost pimele simptome care mi-au dat de gandit ca s-a prins ceva acolo. Eu am facut beta cu o zi inainte decat imi spusese dr pt ca nu mai aveam rabdare si a iesit pozitiv. Stai linistita incearca sa nu-ti cauti simptome, odihneste-te f mult si evita frigul de afara sa nu racesti.
adyluka spune:
Dragele mele, nu am intrat de mult timp pe forum si acum am vazut ca am ramas tot la gravidute. Eu sunt de vina pentru ca nu am dat niciun semn de viata.
Dupa aproape 10 ani de asteptari, durere, frustare, cateodata resemnare urmata de furie, am decis sa fac FIV si am fost o norocoasa pentru ca am reusit. Sarcina a fost grea, dar as lua-o de la capat oricand pentru ca merita. Am nascut un boboc de fetita (acum are un an si patru luni)de care ne minunam zilnic eu si sotul meu cat e de frumoasa (normal,nu? :)
Stiu ca de multe ori va pierdeti speranta pentru ca asteptarea e foarte grea, dar minunea va veni cand va asteptati mai putin, ca o raza de soare. Va doresc tuturor ca minunea sa vina cat mai repede.
elenaraluca spune:
Mariuca ,de ieri ma cam doare burta mai mult pe dreapta dar cred ca de la stimulare.mi-e frica sa nu fie de rau pt bebeii mei!ma simt de parca as avea un lichid in burta si sunt balonata.