FIV 294

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Buna si copilasi sanatosi tuturor !
E prima data cand scriu la acest topic (de altfel nici nu il descoperisem de mult timp). Am trecut printr-un fiv, nereusit, uimindu-l pana si pe dr. albu care era convins ca se prinde ceva, nevrand sa imi puna mai mult de 2 embrioni-cal.1 (primul fiv, sanse prea mari de sarcina multipla, etc...dupa el).(eu neavand decat anticorpi antispermatici in sange)
La 2 luni dupa, ma tot gandesc la ceva. Vad ca mai toate fetele care scriu valorile la estradiol din timpul stimularii au valori peste 1000 si ma intreb oare de ce eu in ultima zi de stimulare aveam doar valoarea E2=820 si P=0.4, si chiar si asa am avut 12 foliculi, 12 ovocite, 9 mature, 9 embrioni, 3 cal 1 si inca vreo 3 cal 1-2 (in final 4 congelati).
Va intreb daca ati mai auzit de ceva asemanator.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Gata am adus bebeii acasa!am facut azi ET am avut `3 embrioni cal 1,1 spre 2,si 2.i-am transferat pe toti 3
acum sunt disperata.imi vine sa nu ma mai duc nici la baie ca mi-e frica sa nu cada de acolo.sper sa nu cada ci sa se lipeasca bine bine!!!
Fetele care ati facut ET voi ati avut ceva dureri imediat dupa?parca ma doare putin burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

elenaraluca sa te ajute Dumnezeu! Pe mine nu m-a durut nimic, dar am citit ca unele fete au avut ceva dureri. Nu trebuie sa te legi de pat, doar sa nu faci efort.Daca ai ovule cu progesteron sa stai cel putin o ora in pat dupa ce le pui sa se absoarba. Acum acolo local e vorba de chimie daca se accepta sau nu, nu e vorba de efort.Nu fa stres cu wc-ul sa nu te constipi.Te astept cu beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna Elena
Bine ai revenit sa dea Dumnezeu sa se " lipeasca " bebeii. Sa stai cumintica urmatarele 48 ore si o sa vezi ca o sa ne dai vestea cea mare. Eu am avut o usoara durere de burtica, dar mi-a trecut destul de repede. Stai relaxata si o sa vezi ca o sa fiti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

castelana
ce mai faci dragutza mea , ce face bebe Castelan?
Nu te-am mai "vazut" de mult, e drept ca nu am mai intrat de foarte mult timp !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Elenaraluca mult noroc sa fie lipiciosi embrionii si sa stea in burtica pana la termen.
Bubulicagar poti sa iti dezactivezi te rog PM-ul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Mariuca tu cand ai facut?unde?ai reusit din prima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Elena, eu am avut ET pe 06.06.2011, pe 16 .06.2011 mi-a iesit beta pozitiv, mi-au prins toti 3 embrionasii dar din pacate pe 16.07.2011 faceam curetaj, sarcina se oprise.Fiv-ul l-am facut la Dacia Medical Center.
Tu trebuie sa fii pozitiva, linistita , fara efort, sa iei trat de sustinere si o sa fie bine. Stiu eu!
Te pup si ai grija de tine si de bebei
Sper in nov sa incep si eu injectarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Gata am adus bebeii acasa!am facut azi ET am avut `3 embrioni cal 1,1 spre 2,si 2.i-am transferat pe toti 3
acum sunt disperata.imi vine sa nu ma mai duc nici la baie ca mi-e frica sa nu cada de acolo.sper sa nu cada ci sa se lipeasca bine bine!!!
Fetele care ati facut ET voi ati avut ceva dureri imediat dupa?parca ma doare putin burta.

Bafta multa, relax si mai mult, fara stressssssss!!!
Da putina jena, dureri slabe am avut, pot fi si de la punctie apoi la 3-4 zile de la ET pot fi de la nidare.
papa bun si lichide multe ( nu acidulate) si Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

castelana
ce mai faci dragutza mea , ce face bebe Castelan?
Nu te-am mai "vazut" de mult, e drept ca nu am mai intrat de foarte mult timp !

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot,ATPO pozitivi

merci suntem bine, Castelan creste, are un an si jumatate, mandria mamei sale, cra-cra!
Eu toate ziua cu cel mic, vrem sa-i facem un fratior/surioara, acum tocmai ma "refac" dupa fiv 2 intrerupt, am ajuns pana la punctie ( 2 foliculi necalitativi) asa ca tragem aer in piept si mergem mai departe.
Tu ce-mi povesteti? ce faci?

Mergi la inceput