FIV 294
Raspunsuri - Pagina 21
elenaraluca spune:
AM 3 EMBRIONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AM STAT AZI CA PE ACE CA MI-ERA FRICA SA NU AM NICI UNUL DAR DOAMNE DOAMNE A VRUT CU NOI SI NE-A AJUTAT!MAINE LA 10 30 ET.

castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenaraluca AM 3 EMBRIONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AM STAT AZI CA PE ACE CA MI-ERA FRICA SA NU AM NICI UNUL DAR DOAMNE DOAMNE A VRUT CU NOI SI NE-A AJUTAT!MAINE LA 10 30 ET. ![]() ![]() ![]() |
BRAVOOOOOO!!!!
acum relax si de maine sa te simti insarcinata!!!!!
Doamne Ajuta sa ai embrioni iubitori de mama lor!
Nu vei simti nimic la transfer, sa nu-ti fie frica, e mai "fin" decat la pap test.

dupa ET sa stai macat 48 de ore mai linistita, daca se poate la activitati canapeloase!
elenaraluca spune:
Castelana tu ai reusit de la primul fiv?cati embrioni ai transferat?
eu am cam sangerat dupa punctie voi???
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenaraluca Castelana tu ai reusit de la primul fiv?cati embrioni ai transferat? eu am cam sangerat dupa punctie voi??? |
da, am avut 2 ovule, apoi 2 embrioni, apoi beta mare, apoi o inimioara si tot asa.
Da dupa punctie am sangerat si eu..
bafta si relaxxx, e important!
uratica spune:
bravo elena!!!!felicitari!Doamne ajuta si de-acum inainte!
Doamne ajuta pana la capat!
+35
fetita
many_bani spune:
Scot si eu capul de sub patura, obosita si infrigurata, ca dupa nunta, si ii urez Monei nastere usoara si un flacau sanatos si papacios. Mona draga mea te asteptam aici pe baricate sa ne pove cum a fost. Te 
Elena multa bafta si tie, sa ai embrionasi lipiciosi si sa vii cu beta mareeeeeeeeee 
Fetelor care sunteti in tratament multa bafta
lorelei78 spune:
Mona,nastere usoara !Cred ca imi eliberezi mie locul de graviduta maine!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
mariuca83 spune:
Elena
multa bafta sa fie cu noroc sa se prinda embrionasii te asteptam cu vesti bune