FIV 294
Raspunsuri - Pagina 19
tonton spune:
buna dimineata .va rog frumos sa mi spuneti ce stiti despre columna au inceput fivurile?
uratica spune:
niko-felicitari ptr putica!cred ca tati e ff incantat!
monule-tinem pumnii!sa te recuperezi usor si sa vii repejor cu vesti!
danielo-sa fie intr-un ceas bun!noi te asteptam aici cu 2 putici-fetita si baiat!
castellana,many- la mamici cu pitici!
noi ne-am trezit ca ne era foameeee si facea asta mica scandal rau de tot!nu prea dormim ptr ca ne dor toate si amortim..dar mai e putin si la noi!hihi..ce ma distreaza..desi eu intotdeauna am zis ca voi avea si imi doream baieti..uite ca am o putica de fetita!insa a iesit exact cum a vrut tac-su!e singurul barbat din anturajul nostru care a vrut fetita!hihi..
pup fetele si restul gastii ce e in focuri si pe langa ele!bafta multa fetelor!sa veniti cu ca mai multe putici!
Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita
nikoniko spune:
Uratica, mai incantata-s eu decat tati!
Daniela, multumesc si sa dea DD sa ai si tu fericirea pe care ti-o da sentimentul de a fii mama.
Cameline, bafta!
MTHFR C677 Homozigot
castelanaC spune:
Elenaraluca te asteptam cu raspuns bun, hai intra sa ne spui cand aj acasa! bafta!
many...de Ro ce sa zic, nici eu nu stiu cand vom veni, pana la anul in vara nu vad, dar nu se stie niciodata... e lung drumul si ma omoara diferenta de fus orar. De cand s-a nascut Castelan am fost in Europa de 4 ori ( in Ro doar odata), pentru mine a fost mult prea mult, mai ales cu copil mic, ma cam strange-n in spate sa vin de cand nu mai este mama...
daniela, hai ca ai intrat in linie dreapta! scoatem instrumentele sa cantam!!!!!tinem pumnii!!!
va pup fetele, am intrat o tura, sunt rupta ca am duc micutul la zoo, mama-i distrusa dupa atatea animale
va pup si sa auzim numai vesti bune!!
elenaraluca spune:
FETELOR AM REVENIT!in urma recoltarii au rezultat doar 4 ovocite.dintr-o multime de foliculi nu a putut sa scoata mai nimic pt ca erau goi.a zis ca asta crede ca e si cauza pt care nu am ramas gravida dupa atatea stimulari cu raspuns ovarian bun,pt ca de fapt ce se vedea la eco erau chisturi nicidecum foliculi.eu sper ca astea 4 ovocite sa fie mature si sa am macar 2 embrioniAAAA era sa uit, a zis dr embriolog ,ca imi face ICSI pt ca asa face cand are sub 5 ovocite,probabil o fi mai sigur acest ICSI?voi ce stiti despre el?
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca FETELOR AM REVENIT!in urma recoltarii au rezultat doar 4 ovocite.dintr-o multime de foliculi nu a putut sa scoata mai nimic pt ca erau goi.a zis ca asta crede ca e si cauza pt care nu am ramas gravida dupa atatea stimulari cu raspuns ovarian bun,pt ca de fapt ce se vedea la eco erau chisturi nicidecum foliculi.eu sper ca astea 4 ovocite sa fie mature si sa am macar 2 embrioniAAAA era sa uit, a zis dr embriolog ,ca imi face ICSI pt ca asa face cand are sub 5 ovocite,probabil o fi mai sigur acest ICSI?voi ce stiti despre el? |
bravo, bravo!!!!!
eu la primul meu FIV am avut doar 2 ovocite de calite, au rezultat 2 embrioni de 4 celule transferati in ziua 2 de la punctie, apoi am devenit mamica de Castelan!
Cu ICSI sunt sanse mai mari!
Bafta!
mainene sau poimaine ar trebui sa te anunte despre mersul lucrurilor: cati ambrioni, cate celule au, etc.
sa ai incredere ca vei reusi!
si bafta multa!
elenaraluca spune:
Castelana m-ai incurajat!eram tare dezamagita ca nu au fost mai multi.acum sper sa am macar 2 embrioni de calitate sa pot face ET.mi-e frica rau sa nu care cumva sa nu se formeze nici un embrion bun!!!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca Castelana m-ai incurajat!eram tare dezamagita ca nu au fost mai multi.acum sper sa am macar 2 embrioni de calitate sa pot face ET.mi-e frica rau sa nu care cumva sa nu se formeze nici un embrion bun!!! |
hai capul sus si mai multa incredere!
trebuie sa fie bine, atunci cum altfel?
Acum nu-ti ramane decat sa te rogi sa fie gigeii iubareti, outele la fel si sa va imbebeliti in familion!
bafta maxima si sa fie cu ochi de bebelusi!
sa aveti maine o duminica placuta fetele, ma duc la culcare!
cameline spune:
elenaraluca,stai linistita ca e fff bine, eu la fiv 2 am avut 4 ovocite din care au rezultat 3 embrioni de calitate f una care au ajuns la 8 celule.Necazul meu a fost ca nu s-a prins unde trebuia ci am facut extrauterina.Sa ai incredere in puiutii tai sa ii intampini cu toata dragostea si va fi bine.
claris spune:
Bubulicagar mult noroc sa raspunzi bine la stimulare si sa ai embrioni frumosi si lipiciosi.Unde te-ai hotarat sa faci fiv-ul ?