Tigaia Dry Cooker
Raspunsuri - Pagina 3
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian eu doar am primit-o cum faci friptura in ea? vreo reteta ceva???? |
in cutia in care era ambalata tigaia era o hartie cu instructiuni, in care sunt mentionati timpii de preparare pentru diferite tipuri si cantitati de carne si/sau legume.
nu am o reteta speciala, pur si simplu pun condimentele pe carne, las tigaia sa se incinga foarte bine, cu capacul pus (scrie in instructiuni), apoi pun carnea in tigaie. dupa 5-10 minute scurg zeama care se lasa, apoi pun tigaia din nou pe foc. din cand in cand ridic capacul sa verific daca e nevoie sa intorc/amestec bucatile. pentru pulpe de pui recomand crestarea acestora cu varful unui cutit, pe ambele parti, in felul acesta carnea se face mai rapid si se patrunde pana la os. in general am observat ca, cu cat este mai groasa carnea, cu atat se prelungeste timpul de preparare, poate sa ajunga si la 1 ora. prefer sa folosesc tigaia in locul cuptorului, pentru ca la cuptor mai sar stropi, e mai greoi sa speli tava cuptorului decat tigaia aceasta. si e mai comod sa verifici ce se intampla cu mancarea, in comparatie cu cuptorul (eu am aragaz clasic, pe gaz, model mai vechi, nu prea se vede inautru, n-are lumina, iar eu am un talent fantastic de a ma atinge cu mainile de tava, usa sau peretii incinsi ai cuptorului). vara e cu atat mai bine, nu se face atat de cald in bucatarie folosind tigaia, in comparatie cu cuptorul.
pana acum am fost multumita de tigaie, insa nu am incercat foarte multe retete sau preparate.
si da, si eu sunt oarecum incurcata de dimensiunile tigaii, ocupa cam mult spatiu de depozitare; si eu o tin tot in cuptor, ii scot in prealabil coada, ca sa am loc sa mai pun alta tigaie mai mica, langa ea.
Bia_Mi spune:
Este adevarat ca daca cumparam din comert o tigaie dry-cooker nu este asa buna ca cea care o luam prin comanda tel din reclama de la tv?
giulia81 spune:
am cumparat si eu o imitatie de la Auchan cu 50 ron...nu sunt multumita deloc...probabil cea originala o fi mai buna?
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
diuna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani aceasta tigaie ce are la interior ? teflon ? parca se spunea ca nu mai sunt bune nici tigaile cu teflon, indiferent de marca, ci sa ne orientam spre vase cu interior ceramic... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Am gasit si varianta cu ceramica in loc de teflon:http://shop.dietastart.com/products-page/promotii/dry-cooker-ceramica
Are cineva? Se curata la fel de usor ca teflonul? As vrea sa-i iau mamei de ziua ei.
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."