Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Holaaaa, fetelor!

In sfarsit, sunt si eu in pat...fac ce fac si tot la ore din astea ma culc..

Bambi, din pacate, mai sunt si persoane din astea... Trebuie sa le ignori ca n-ai ce face, eventual sa spui parerea ta si daca vrea sa deschida ochii, atunci ai facut un lucru bun. Si eu mai aud tot felul de minunatii in parc de raman masca!

Crissy, sa stapaniti sanatosi congelatorul !

Crispro, ati ajuns cu bine acasa?

Imaya, frumoase poze!

Racusor sau fete care vreti sa dati la pui ulei de ficat de cod, de care cumparati? Din ala si pentru adulti si pt copii sau din ala doar pt copii imbogatit? Eu am gasit pe asta pt copii la Plafar-93 lei - mi-a picat fatza pe net am gasit cu tot cu transport 80 lei... Ma rog, ce nu facem noi pt Einstein al nostru?!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

nu am somn, inca nu, cand ajungem in oras aici e 6 jumate si eu sunt treaza de o ora jumate

am facut atatea lucruri ieri...dupa un mic dejun cu croissant si capucino , am mers la shopping si mi-am luat o camasa, o fusta, o bascuta si un paltonas corai nu prea multe, ca sunt preturi mari...nici lui andrei nu prea am gasit ce sa ii iau, sunt scumpe si pana la iarna nu am nevoie de nimic..si sa iau de pe acum hainute de 18-24 luni..

ne-am plimbat o groaza pe jos, am facut poze, am mancat , vremea e superba, ce mai, o zi perfecta...doar ca mintea si inima zboara la minunea de acasa ...dar chiar a fost foarte bine sa petrec timp doar cu sotul meu, sa ne plimbam fara rost pe strazi si sa merg la shopping

va si vas astept la o aici la Oktober fest

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

palomina am luat normal, e pana in 40 de ron, pediatra a zis ca e ok

oana, nu stiu, nu am luat picaturi..oare poti considera o picatura cat o biluta??

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Neatza!

Va ofer cate o cu lapte prima crescita ca fi-miu nu vrea sa-l bea ...

De o saptamana e agitat dimineata incepand cu ora 3 - pana la 8 jumate suge cu furie . Ma gandesc ca nu gaseste nimic pe acolo dar cred ca iese si o maseluta. Azi am incercat sa-i dau lapte din asta sa vad daca ii e foame intr-adevar dar nu, nu vrea nici lapte, nici altceva. Il las in pace pana la 10

Racusor, mercic mult pt info, asa o sa fac-cumpar din ala normal ce fain ca sunteti de capul vostru distractie placuta in continuare si lasal-l pe Andrei ca e pe maini bune

O zi buna, fetelor!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata. Hai la cafea

Ne-am trezit si noi. Mai devreme dar mai odihnite a dormit mara neintoarsa. Ma mai trezeam eu sa vad ce face sau de sete/ pipi iar dimineata m-am trezit ca ma mangaia si ma pupa pe burta

Acum i-a casunat iar pe laptop (ii trecuse pasiunea) si asculta muzica.

O duminica frumoasa!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Bambi, lasa-le-ncolo de mame perfecte si binevoitoare! Ditamai mandria ca-i da porc plodului. Cand spunea ca feciorasul se hranea singur cu lingurita, tu puteai f bine sa-i spui ca nici nu stii cand e ora mesei, ca Matei isi ia singur si isi rezolva problemele astea, ca l hranesti doar cand plecati de acasa, ca nu-s toate ca acasa. Mananca porc? Al meu mananca si camila! Porc i-am dat la nastere, in loc de san! Pai asa sanatate curata, cum sa piarda puiul?
Dar de astea cu bataia chiar nu pot face niciun fel de glume , e pur si simplu trist.. Multi parinti regreta si o palmuta/pedeapsa, iar altii se lauda cu astfel de metode de constrangere si pedepsire corporala.. mi se face greata cand aud despre oameni care se lauda cu astfel de practici.

Azi e ziua socrelei, 67 de ani! i-am facut un tortulet frumos (Aiotna, am facut poze) o salata de piept de pui cu telina si maio, niste icre, ce a mai facut ea si mergem la curte, unde mai facem si un gratarel. Va servim cu de toate, cu un paharel de cornata/visinata/vin, toate facute de sotiorul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Bambi, lasa-le-ncolo de mame perfecte si binevoitoare! Ditamai mandria ca-i da porc plodului. Cand spunea ca feciorasul se hranea singur cu lingurita, tu puteai f bine sa-i spui ca nici nu stii cand e ora mesei, ca Matei isi ia singur si isi rezolva problemele astea, ca l hranesti doar cand plecati de acasa, ca nu-s toate ca acasa. Mananca porc? Al meu mananca si camila! Porc i-am dat la nastere, in loc de san! Pai asa sanatate curata, cum sa piarda puiul?
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hello, fetele!

Am ajuns acasa vineri seara, de la mare. Desi am zis ca stam o noapte in Sibiu, pe drum ne-am razgandit, am mai facut o oprire pentru Vlad ,de plimbat si ne-am continuat drumul pana acasa. A fost greu drumul, copilul fara rabdare. Aseara am fost la cumnatul meu, a facut un minichef ca a terminat o casa de construit si o vinde (cred). Azi dimi tot la ei, la masa, cu familionul. De cand suntem acasa, copilul doarme mai bine. De mancat Lp- la fel de rau, cam 50 ml seara si 70 dimi. Foarte, foarte putin. Am vrut sa ii iau ceva Topfer sau Humana cu arome (banane, vanilie) dar nu am gasit in Kaufland. Urmeaza sa caut la farmacie. I-am luat ceva Nan cu miere, de la 1 an se da. Dar nu i-l dau decat luni dimi, ca daca face ceva reactie la miere sa pot merge cu el pe la dr, daca va fi cazul, Doamne fereste.

Fetele, va multumesc mult pt aprecierile la poze, pt urari si complimente mie si familiei. Mami nu e o tinerica, are 58 de ani. Da e sprintena, si nu se plange de oboseala. Ea lucreaza f mult in State, nu are nici o zi libera (nici sambetele sau duminicile nu e libera), si are si zile cu 2 schimburi -16 ore. Oricat ii spun sa mai reduca din ele, ca nu mai e la 20 de ani, nu ma asculta.

Multumesc fetelor pt sfaturile cu LP. Aseara i-ajm dat un iaurt gol, si peste o ora un pic de lp. Tot putin a mancat, dar macar a avut iaurtul in stomacel. Adriana, lapte de migdale nu am vazut de cumparat. Parca vazusem la Tv ca se face in casa (sotia lui Andi Moisescu facea, parca asa imi amintesc). Sa vad ce si cum, e si asta poate o solutie.

Aseara am fost la minicheful cumnatului, unde toate mamicile ma sfatuiau sa ii dau Lv copilului. Io nu is pt Lv, dar am tacut din gura. Ca fiecare face cum vrea si cum stie. S-au minunat ca nu ii pun sare si piper in mancare. Pai cat timp inca mananca bine legume fierte, chestii sanatoase.. oricum mananca pufuleti si paine, care au sare.

Haha, si eu am inteles ca Maria si Isa merg singure in parc.

Puiutz, sunt cantareata acasa. sau la chefuri.mi-am cumparat in tinerete microfon, si mai cantam peste melodie, la prosteala.

Intalnirea cu Puiutz a fost tare faina, si eu m-am bucurat ca ne-am putut intalni inainte de a pleca. Si ea si sotul is foarte deschisi si sociabili, ne-am simtit tare bine si in largul nostru cu ei. Raducu - un scump. Nu mi se pare deloc ca ar fi nesociabil.Foarte putin timid la inceput, dar foarte putin. Apoi un zambaret si un curios. Mi s-a parut ca era foarte atent la tot din jurul lui, studia bine. S-a dat pe topogan, a invatat sa isi aplece capul, sa se fereasca de bara de deasupra. TAre mi-a placut. La sfarsit s-au salutat si baietii, au facut amandoi "pa", au zambit. Concluzia: al meu e un nesociabil, cum se apropia cineva de el, cum fugea in brate , sau intre picioare, se ascundea. Daca insista persoana resp si ii vorbea, se punea pe plans!!!Bai, m-am socat. No, musai la cresa cu el, sa se invete in colectivitate. Cand e marait/obosit sau plangacios, la mine vrea. dar daca e vorba de joaca, nu ii sunt draga. De abia il iau de la altii din brate. Sper sa ne mai intalnim, Elena, ca a fost o intalnire scurta.

Si sper sa mai facem MI-uri, dar mari, cu multe mamici si delfinasi.

Racusor, sa aveti un weekend minunat (adica o duminica placuta, ca atat a mai ramas), sa va simtiti bine!

Bumblebee, ce grele is noptile si la tine! Draga de tine, inca mai rezisti si inca esti optimista!

Bravo, Eladea, pt condus! Mami curajoasa! Cu somnicul, ca sa doarma amnadoi la amiaza- sa il tii pe Filip treaz, pana la 13, singura varianta. Uneori cred ca V ar dormi si pe la 11, ca il vad cascand. Dar ne mai jucam, ne mai plimbam, si sta pana la 13, cand ii dau pranzul si apoi somn. bine, daca e rupt de tot nu va imaginati ca il tin treaz de musai.

Crissy, esti o minune de om, esti foarte puternica si luptatoare. Nu e de mirare ca la fel e si Bea, a avut de la cine invata. Sunt convinsa ca munca ta cu Bea e cea care face minuni si va da diagnosicele doctorilor peste cap.

Btz, imi pare rau ca ai dat peste un astfel de dr. Si merci frumos ca ai intrebat si de noi. Bafta marti la consultatie!

Laurica, pupam pe Stefi saltareata!

Krys, cum a fost iar cu musafiri? Mai poti???

Rodi, toamna si la voi? Da e vant si pe plaja? sau mai puteti merge inca in plimbari?

Saddie, la cat mai multe nopti fara treziri!!!

Imaya, frumoase pozele si un scump Andrei!!! Si tu arati tare bine!

Eladea, pupam fratiorii frumosi! Si pe mami superba!

Bambi, ce sa mai zic de mamica aia??? ma abtin, mai bine.

Bumblebee, LMA socrelei, sa fie sanatoasa , sa va ajute si ea cate un pic.

Palomina, poate de la mase o fi agitat cubanezul mic. Dragul de el!

Copilul doarme, am pus sotul langa el. si eu merg sa fac o baie. cred ca mergem la o gradina botanica, in Jibou (o localitate mica).

Va pup, duminica placuta!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, cum mai sunteti? ce faceti?

Cris (2010)? inca in Tulcea??? sau pe unde umblati???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bambi ce e cel mai rau e ca soacra ta asculta o astfel de persoana pe care apoi ti-o mai da si ca exemplu

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Dar de astea cu bataia chiar nu pot face niciun fel de glume , e pur si simplu trist.. Multi parinti regreta si o palmuta/pedeapsa, iar altii se lauda cu astfel de metode de constrangere si pedepsire corporala.. mi se face greata cand aud despre oameni care se lauda cu astfel de practici.

vai, o singura data am fost foarte obosita iar Matei scuipa mancarea si eu am zis "Matei, te bat daca nu mananci" - doar auzul acelor vorbe iesite din gura mea si m-a facut sa ma simt ca ultima persoana de pe pamant
eu una cu siguranta nu am sa mai spun asa ceva niciodata, chiar mi-am cerut scuze imediat si i-am spus puiului ca mama e foarte obosita si a spus o prostie

bataia din punctul meu de vedere e ceva interzis! exista alte metode mult mai bune de a educa/invata un copil ce inseamna o regula sau respectul fata de cei din jur

Citat:

Azi e ziua socrelei, 67 de ani! i-am facut un tortulet frumos

La Multi Ani si sa sarbatoriti frumos!

si astept poze cu specialitatile!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput