Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Multumesc Babylicious si Ireth!

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Roxana Elena, bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna seara si de la noi!

Mihaela, imi pare si mie rau pt faza cu Nasii dar cel mai rau imi pare ca e Alex bolnav. insanatosire grabnica!!

Multumim fetelor de sfaturile in caz de febra
Bine ar fi sa nu fie cazul totusi

Declar si eu ca azi noapte minunea mea a dormit de la 22.30 la 6, papa si Iar somn pana la 9.30, iar ziua a dormit de la 13:45 la 18:30.
Sper sa mai doarma la noapte.

Maine tre sa mergem la cumparaturi ca dupaamiaza avem chef de 30 de anI la o cumatra.

Va pupam si noapte buna!

Va pupam, si n

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Fetelor, mie mi-au venit socrii si ma simt mai solicitata decat pana acum: trebuie sa le explic mii de lucruri, sunt ca doi copii mici (totul este nou si diferit pt ei aici). Of, sper sa se adapteze repede ca altfel o iau pe pereti!
Drept urmare am citit cam in diagonala ce ati scris. V-am vazut pozele de la intalnire si radiati de fericire! Imi si imaginez fetzele celor din jur la asa grup de mamici dragutze

RoxanaElenaM - bine ai venit pe la noi! Nu stiu ce inseamna pui mici/mari, ai nostri sunt nascuti in lunile iulie-august, deci 2-3luni. Felicitari pentru bebe, sper sa te ajute ceea ce citsti pe aici.

crudiutalida si adriana_11 - bine ai venit printre noi, sper sa va simtiti bine aici!

Ireth - legat de suplimente: eu iau in continuare Elevit si fier. Nu ii dau nimic direct bebelusului, ci doar prin lapte isi ia de la mine. Si bineinteles muuuulte pastile pt lapte si ceaiuri Atata am ras de relatia dintre colonul lui Casian cu parcul :))) Pt al meu tb sa gasesc un loc unde sa-l mai constipe nitzel

Betty - imi pare rau de rezultatul tau cu inima, iti tin pumnii la "odihnit", multa sanatate! Aceeasi problema o are si tatal meu si mie-mi e frica sa imi fac o analiza :)

Mamutz- ai grija cu spatele, inteleg ca tu alaptezi, poate ca ai o pozitie mai adusa de spate. Poate ca o perna sa-l mai ridici pe el in loc sa te apleci tu ajuta sa stai mai dreapta. Acum zic si eu asa, cu presupusul...ca asa ma aplec eu la pompa si am vazut ca doare

AlyMih - eu laptez ..indirect :) si am mancat dovlecei dar doar gatiti umplut. Pe gratar de ex raman cam cruzi si stiu ca de cruditati e bine sa ne ferim.

Felicia - eu nu am priceput prea bine ce e cu interviul : e interviu de angajare? Adica daca ai sustinere de lucrare tu dai interviu? Scuze ca te intreb, eu doar lucrare de diploma am sustinut si nu stiu detalii. Oricum, iti tin pumnii sa termini cu brio!

Laura - am vazut ca-ti urla bebe la san. Eu am patit asta de o saptamana cand am pus tetina mai mare la biberon. Pur si simplu nu a mai vrut instant sa ia sanul. Bine, nu se omora nici inainte, dar acum nu-l mai vrea deloc, asa ca ma las "supta" doar de ...pompa. Tu cum mai stai cu lactatia?

Burtocika - cum ati rezolvat pana la urma cu butitzele/iritatia? Eu il sterg pe bebe pe fata cu ceai de galbenele, stiu ca e cicarizant si eu zic ca-l zjuta. Nu am cerut parearea medicilor, asa cum zicea si Ramona, mai fac si de capul meu, incerc diverse sa vad ce-i merge.

mihahegarty - iti doresc sa ai vreme frumoasa si multa distractie! SI sa vii cu povestiri dragutze!

Am vazut ca vorbeati de Rotavirus, o prietena de-a mea din Bucuresti a patit-o si ea cu fetita, la fel de rau cu crize de diaree, deshidratare puternica, perfuzii si internare in spital. Explicatia a fos ca virusul se gaseste cel mai mult pe manerele carucioarelor din supermarcheturi. Iar bebelusii mai stau in cosuri cand se duc parintii la cumparaturi. Eu am ales sa ii fac toate vaccinurile de pe-aici. AM vazut ca la cele de pana acum a reactionat super, sper sa fie asa si la restul si sa nu ii afecteze imunitatea.

Of, imi plange maimutzica...sper sa ami revin, va pup!

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Lissa imi pare rau de inimioara ta . Dar cat de grav este sau mai bine zis cum te afecteaza in afara de palpitatii?

Spor la tortalit. p.s Am si eu o comanda...prima comanda pt 14 oct . Pt nepotelul care face un an. Am emotii

Florina pompita de tras cu gura gasesti la farmacii. Eu am vazut vreo 2 modele : marimer si inca una mai ieftina.

Chiar sunt curioasa cat de eficienta este. Eu am fost reticenta si am luat o pompita obisnuita chicco pt cand sunt plecata cu bebe si n=am acces la aspirator.

Rotavirus sau enteroviroza, ai mei au luat aproape sigur de la joaca din parcurile in care era nisip. Acum s-au mai deteptat si "constructorii " astia de parcuri si au pus cauciuc in loc de nisipul ala mizerabil care era mai mult praf.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mie cred ca mi s-a "reactivat" sindromul de tunel carpian la mana dreapta

Inelarul imi este amortit de ceva timp, iar acum vad ca au inceput sa ma doara si sa mi se "blocheze" si inelarul si degetul mic.

Felicia sau Ilida mai imi dat va rog si mie o data link-ul pt manusa pe care ati folosit-o voi?

Sapt viitoare cred ca o sa ma duc si la un ortoped.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Anaemi, nu ma feranjeaza cu nik sau sunt eu mai nesi...nu stiu. Sa n-ai emotii...primul emai greu, vrem poze. Bafta!

Ilida, stiuuuuu cum e, daca iti aduci aminte, in primele luni cu mama am crezut ca o iau razna. Bafta multa cu ei si rabadare

MIhaV, ce a zis doctorita???

Anaemi cum se simte Filip? S-a refacut dupa patania cu ochiul???

Va pup si revin

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Fetele, sa vedeti ce obsedati de net si DC sunt! Si eu si sotul suntem nebuni dupa comunicare. Sotul a intrebat o pe maicasa daca are internet pe telefon si ea a zis ca da. Ei bine, a activat wi fi ul pe telefonul meu si al lui si asa am reusit sa va citesc. Numai vesti bune.

Azi a fost superb la cardiff la caravana. Un soare nemaipomenit. Va salutam si pupam de pe meleaguri galeze.

Imi e ceva mai bine in legatura cu vomitatul. Nu e atat de rau, dar am marit doza de la 2 pliculete la 3 si ne gandim chiar la 4. I am mai dat si infacol, iar dupa vaccin nu mi a facut febra deloc. Aseara am ajuns la caravana pe la 2 noaptea. Am plecat de acasa la 9.30 seara si mi a dormit tot timpul. Cand am ajuns am alaptat o si apoi am pus o in cosulet. Mi a dormit pana la 6.20. Nu mi venea sa cred ca a dormit atat dupa vaccin, cand alti copii fac febra. Apoi am alaptat o, am pus o iar in cosulet si mi a dormit de la 7 la 9.30 dimineata. Am apucat pe dumnezeu de un picior. Azi a dormit bine in timpul zilei, sunt curioasa cum va fi la noapte. Dar I am dat toata ziua infacol si 3 pliculete de gaviscon. Si cred ca s a constipat un pic de la gavisconul asta. Ma duc sa I fac baie acum, Dar am sa incerc sa mai citesc printre bucati.

Oricum mi a fost foarte dor de voi, asa ca am intrat sa va sarutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara fetelor!!!

Sincer fetelor nu stiu cum va descurcati cu timpul ca eu efectiv simt ca nu am timpa aproape deloc....cred ca din cauza saptamanii asteia care a fost plina de evenimente.

Mihaela ufff e atat de greu cand puiul e bolnav...stiu ca am tras si noi cu Gabriel destule. Si al nostru cpil face taaaare urat cand e bolnav.Sper sa treaca cat mai repede si sa nu fie ceva grav.

Bun venit noilor mamici! Sa aveti parte de sedere placuta si sfaturi cat mai utile

Ilida mamicule, eu am mai multe lucruri care se desfashoara in paralel. Am terminat de scris teza de doctorat pe care as vrea sa o sustin cat mai devreme si sa termin cu ea, dar in acelasi timp imi caut si de munca. Si am aplicat la o firma care m-a si sunat dupa nici o saptamana de la aplicare, si am avut un interviu. Chestia cu astia ma angajeaza dar eu lucrez practic la firma clientilor... E un fel mai complicat de a munci. Atata timp cat ei imi gasesc job si imi platesc salariul nu ma intereseaza unde lucrez.

Mihahegarty te inteleg cu vomitatul asta...si la noi are un fel de regurgitare acida, asa ca trebuie sa stau cu ea cat mai sus cam o ora.. e cam groaznic sa fiu sincera.

Acum sa ma laud si eu matza mea a dormit ieri seara de la 11 pana la 4,30...de m-am trezit eu de cateva ori ca nu stiam ce e cu ea,

Sper si in seara asta la o minune ca azi sunt de-a dreptul franta.
Am avut meetinguri azi, am vandut si casa am scapat de ipoteca....in fine...am terminat un capitol din viatza mai am vreo 2 de terminat si vreo 2 de inceput ca sa pot zice dupa aia ca pot sa ma bucur de viatza.
Ca veni vb de asta am invatat o chestie foarte importanta din toata experienta asta: sa ma bucur de viatza. Ca acusi trece si nu o sa stiu unde ni s-au dus anii.

Va pup ca merg sa dorm...ca acusi o sa zic unde s-a dus noaptea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Legat de bubitze..la noi era plina fatza si deja arata destul de ciudat: asa ca am dat-o ieri cu nidoflor (doar 1 data) si azi e aproape ca si noua fatzuca ei ..dupa 2 saptamani in care a fost efectiv invadata de bubitze.

Acum vreau sa o mai dau inca o data maine si sa speram ca scapam de bubitze definitiv. La noi clar a fost acneea bebelusului ca avea ca niste cosuri mici ...dar se infectau ca ea se si zgaria pe fatza...vad ca nidoflorul a ajutat enorm.
Si noi am incercat ceai de galbenele/ crema de galbenele...nu a mers prea stralucit
Gata, fug la nani!

Mergi la inceput