Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
in primul rand multa sanatate
In al doilea rand eu stiu asa: panadolul si paracetamol sup au aceeasi.sub activa adica paracetamol, deci practic ii dai acelasi lucru sub alta forma. Apoi eu stiu ca nu se da acelasi antitermic la mai putin de 8 h. Adica nu ii dai panadol mai repede.de.8h de la ultima.doza. Daca face febra din nou in acest interval ii dai alt antitermic cu alta substanta, de.ex.ibuprofen, adica nurofen. Eu asa stiu, asa.iti spun.
Scuzati.greselile dar scriu de.pe.telefon

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Laura are dreptate, asa stiu si eu. Daca febra trece de 39 se fac impachetari cu cearsafuri umede, dar nu reci, sau dusuri cu apa la temperatura corpului sau usor caldute, iarasi nu reci. Sau se pun sosetute umede, cu apa sau cu apa + otet. Important este sa scada repede temparatura. Asta in cazul in care mai face febra si dupa antitermice.

Astea sunt reguli de baza pt febra bebelusului, trebuie sa vi le insusiti bine, ca o sa faca febra des si febra creste repede, pana ajungeti cu el la spital sau vine o salvare, sa stiti ce sa faceti ! Daca seara au avut febra, trebuie sa-i controlati la 3-4 ore maxim, ca sa vedeti daca febra a scazut sau a crescut, pt ca atunci cand sunt mici nu dau intotdeauna semne ... Si de obicei bebelusii se imbolnavesc noaptea si in week-end, e o regula asta ! Sa nu va pierdeti cu firea, ca noi la prima raceala a Irinei intrasem intr-o panica de ne invarteam chiauni prin casa (in special barbatu-meu) !

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxanaElenaM spune:

Buna mamici!
Am si eu un puiutz mic de o Luna si o saptamana si vroiam sa intreb daca am nimerit bine aici...sunteti mamici cu pui mici sau cu pui mari? sa nu intru peste voi cu alte subiecte :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Va multumesc mult pt sfaturi Eu i-am dat asa cum mi-a zis pediatra. Nici Panadol nu se da sub 3 luni, ca orice paracetamol, dar nu aveam cu ce sa-i scadem febra. La 4 cand vine pediatra sa-l consulte o sa-i spun ce ati scris voi Ea a recomandat internarea, dar eu sunt racita, sotul e racit de ieri si mama mea la fel si nu ar avea cu cine sa se interneze. Pe de alta parte ne e teama sa stam in spital ca cine stie ce boli mai ia.
Imi vine sa o strang de gat pe nasa ca a venit cu copiii raciti la botez, desi avea cu cine sa-i lase acasa. Cand i-am vazut raciti am incercat sa-i tinem departe de Alex atat eu, cat si sotul, mama si inca 2 prietene nu ii lasam sa se apropie de carucior, dar nasa facea crize de nervi ca ii marginalizam copiii. La un moment dat au stranutat pe el si tot ii puneau mana pe fontanela pt ca le explicase nasa ca e ca o coaja de ou si ei voiau sa vada daca se sparge Au totusi 3 si 5 ani si speram ca ne putem intelege cu ei, dar a fost inutil. Pe langa faptul ca l-au imbolnavit pe Alex m-au mai sunat de la restaurant sa imi spuna ca au imbolnavit si ceilalti 2 bebelusi de la cele 2 botezuri care se aflau in alte saloane au scuipat in mancarea invitatilor respectivi, au mancat 3 mici cand nu erau atenti si au stranutat peste bebelusi. Am decis sa rupem orice legatura cu nasii.

Mihaela

Mama, dar ai niste nasi ... sa-ti traiasca !!! Copiii nu au nici o vina la varsta asta, totul depinde de cum au fost crescuti ...

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mihaela, ce patanie urata cu nasii.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Mihaela sanatate multa puiutului tau.Legat de medicamente eu stiu asa:panadol sau paracetamol sau calpol sau eferalgan esteacelasi lucru se da doar unul dintre ele, pana la 3 luni este recomandat sa se dea pt febra supozitoare sa nu le irite stomacelu, nurofen nu se recomanda inainte de 3 luni.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Eu azi am fost la shoping cu Natalia si ne-am plimbat vreo 3 ore. Mi-am luat o pereche de pantaloni si o bluza. Vroiam si pantofi dar nu am gasit.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Roxana Elena, suntem mamici de pui mici. Bine ai venit, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te putem citi in timp real.

Mamutz, de unde ai luat pompa de nas cu aspirare pe gura? am inceput sa facem si noi muci constant.

Azi noapte Stefan a adormit abia la 3.30. Si acum mi-a dormit 5 ore. Iar urmeaza o noapte alba.

Scriu cu stanga, ma rezum la ce e necesar

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Florina, iti raspuns eu! Pompa de aspirat cu gura are Chicco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

http: //www .bebelusulfericit. ro/ products/JANE-%252d-ASPIRATOR-NAZAL-PREVAZUT-CU-DOUA-FILTRE.html

uite aici o pompita.dar vezi ca astea sunt recomandate peste 3 luni. mamutz e norocoasa, puiul ei tocmai face 3 luni la sf. lui septembrie parca

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

pt muci constanti am vazut ca multi folosesc aparate de umidificare. acum... tu stii daca ai nevoie sau nu

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput