Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaemi/anaemi.jpg)
anaemi spune:
Nurofenul (Macrofen,Ibalgin tot ce este cu Ibuprofen) nu se da la copii mai mici de 3 luni !!!Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisspy/crisspy.jpg)
crisspy spune:
Ana ai dreptate...am uitat sa precizez asta
Crisspy, fericita de
Razvi si
Andra - Maria
![](images/user_woman.png)
MihaelaV spune:
Va multumesc mult pt sfaturi Eu i-am dat asa cum mi-a zis pediatra. Nici Panadol nu se da sub 3 luni, ca orice paracetamol, dar nu aveam cu ce sa-i scadem febra. La 4 cand vine pediatra sa-l consulte o sa-i spun ce ati scris voi
Ea a recomandat internarea, dar eu sunt racita, sotul e racit de ieri si mama mea la fel si nu ar avea cu cine sa se interneze. Pe de alta parte ne e teama sa stam in spital ca cine stie ce boli mai ia.
Imi vine sa o strang de gat pe nasa ca a venit cu copiii raciti la botez, desi avea cu cine sa-i lase acasa. Cand i-am vazut raciti am incercat sa-i tinem departe de Alex atat eu, cat si sotul, mama si inca 2 prietene nu ii lasam sa se apropie de carucior, dar nasa facea crize de nervi ca ii marginalizam copiii. La un moment dat au stranutat pe el si tot ii puneau mana pe fontanela pt ca le explicase nasa ca e ca o coaja de ou si ei voiau sa vada daca se sparge Au totusi 3 si 5 ani si speram ca ne putem intelege cu ei, dar a fost inutil. Pe langa faptul ca l-au imbolnavit pe Alex m-au mai sunat de la restaurant sa imi spuna ca au imbolnavit si ceilalti 2 bebelusi de la cele 2 botezuri care se aflau in alte saloane
au scuipat in mancarea invitatilor respectivi, au mancat 3 mici cand nu erau atenti si au stranutat peste bebelusi. Am decis sa rupem orice legatura cu nasii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaemi/anaemi.jpg)
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaV Va multumesc mult pt sfaturi ![]() ![]() Imi vine sa o strang de gat pe nasa ca a venit cu copiii raciti la botez, desi avea cu cine sa-i lase acasa. Cand i-am vazut raciti am incercat sa-i tinem departe de Alex atat eu, cat si sotul, mama si inca 2 prietene nu ii lasam sa se apropie de carucior, dar nasa facea crize de nervi ca ii marginalizam copiii. La un moment dat au stranutat pe el si tot ii puneau mana pe fontanela pt ca le explicase nasa ca e ca o coaja de ou si ei voiau sa vada daca se sparge ![]() ![]() Mihaela |
Offf ,Mihaela!
![](pupic.gif)
Eu m-as duce la spital doar in cazul in care nu mai am nici o alternativa si daca as avea posibilitatea sa stau cu cel mult o persoana in salon.
Cand am fost internata cu Anastasia, la Babes, am avut noroc ca m-au pus intr-un salon cu inca o fetita si mama ei. Langa salonul nostru era jale.
Nu mai retin exact cate paturi avea, dar avea cel putin 5 paturi si erau cel putin 10 persoane (mame cu copii). Galagia de nedescris era nimic pe langa faptul ca erau care mai de care bolnavi si deja facusera schimb de boli, plus ca din cauza curentului sau mai stiu eu ce, un bebelus a si racit si avea nevoie de aerosoli....dezastru, ce sa mai !
De nasa voastra, ce sa zic...fara cuvinte ! Mai ales ca este si ea mama !
![](mamica.gif)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lisssa_ana/lisssa_ana.jpg)
lisssa_ana spune:
MihaV, sanatate multa. Ma ingrozesc cand citesc prin ce treceti. Unde Doamne i-ati gasit pe nasii astia...nu mai exista deloc bun simt in lumea asta.
Anaemi, iti dau dreptate...din boala in boala cu copiii astia
Am citit mai tot, dar nu prea am timp sa raspund in fiecare zi, am inceput cu Ana activitatile, cu Filip imi petec timpul cat pot, mai merg si la birou si mai lucrez si de acasa...plus torturi pe sf de sapt.
Din pacate la Filip i s-a infundat un canal lacrimal, acelasi ochi ca si Anei, ii fac masaj zilnic...o sa treaca, asta e
Eu am primit rezultatele de la cardio, inimioara mea pulseaza mai repede datorita unei valve care nu se inchide perfect si atunci inima e mai solicitata. Partea buna e ca se poate trai bine mersi fara medicamente, partea rea e ca l-am mostenit pe tata si acum ma stresez sa nu aia si copiii. AAA, trebuie sa fac miscare si sa elimin stresul si sa ma odihnesc... fain, nu??
La noi a venit frigul, de cand nu mai sunt caldurile de nesuportat Ana doarme fara trezire, cea ce pt mine e parfum. Filip se trezeste la 3.30 sa pape si la 3.45 doarme la loc pana dimineata la 6.30-7.00 .
Fug ca am 2 torturi de terminat.
Va
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
![](images/user_woman.png)
squirrel spune:
Buna mamici
Filip al meu vad ca si-a facut program de dormit dimineata si discoteca seara-exerseaza de pe acum pentru cand va fi student
Mihaela imi pare rau micut ca e bolnav. Febra mare se mai poate scadea si cu impachetari cu prosoape umede caldute-cateva grade mai mici decat temperatura corpului schimbate la cate 3-4 minute pana cand scade febra. Noi am folosit la Vlad care face febra de 39 cand se imbolnaveste cand antitermicul nu isi facea efectul. Sper sa va faceti bine in curand.
Imi pare aru ca nu mai tin minte cine intreba si sa ma scuze dar nu mai am timp sa citesc inapoi Filip mai regurgiteaza cateodata cantitate mica -1 max 2 lingurite insa am il vad cum ii vine lapticul inapoi, senzatia aceea de a varsa dar nu iese nimic. Cand suge nu isi sincronizeaza respiratia cu inghititul ceea ce poate fi si de la reflux si de la laringomialcia cu care ne-am pricopsit. Din cauza refluxului pentru a-si ameliora senzatia de arsura doreste sa manance mai des.
Restul a uitat. Fug poate prind un pic de somn ca imi pica ochii.
Sanatate maxima
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Crisspy, eu stiu ca se verifica intre omoplati, la ceafa daca bebelusului ii e cald/frig. Mai stiu ca la bebelusi sunt normali cei 3S (stranut, sughit si strabism)
Pufy, felicitari, o decizie inteleapta
Ana, i-a placut Evei la dansuri, s-a straduit si ea sa imite p-aclo. La sfarsit si-a pierdut concentrarea, dar si dureaza mult, cursul e de o ora jumate. Dans modern, nu se face balet in GR, oricum mi se pare cam prea riguros, iar eu vreau doar sa se distreze. Daca mai si invata sa danseze si capata flexibilitate si dragoste de miscare e foarte bine
Florina, da, merge Dunstan la Filip, stiam din experienta sunetele de foame, somn, disconfort, dar uite ca nu deosebeam sunetele pentru part de cele pentru eructat. Am fost surprinsa sa vad ca asa e.
Ireth, Eva a dormit prima noapte legata la un an si 8 luni. Eu n-am intalnit bebe care sa doarma neintrerupt. Am auzit ca ar exista dar rudele si prietenii n-au primit copii d-astia
Mihaela, sanatate puiului! oare n-ar fi prins bine un nebulizator? desi, ACC-ul ala e inecacios...
Cristelle, drum bun si relaxat sa aveti!
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufi79/pufi79.jpg)
pufi79 spune:
Miha multa multa sanatate micutului Alex.
Lisssa la fel si tie .
Fetele nu stiu daca asta va asteapta si pe voi la 4 luni, poate ca nu ptr ca fiecare copil e unic si are propriul ritm de dezvoltare.
Ireth asistenta pediatrului a spus clar LP legat de mesele de noapte , ceea ce eu am refuzat categoric. E posibil sa nu se sature dat fiind ca mananca destul de des (dar putin cantitativ) insa cat ma mai tin bateriile nu ma las
, mai am doar 2 luni pana la 6
.
E superb afara, as sta cu orele , e anotimpul meu preferat, ma apuca nostalgiile cand vad fetite imbracate-n unfiorma
.
mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babylicious/Babylicious.jpg)
Babylicious spune:
Salut fetelor!
Noi suntem bine,multumim, ceea ce va dorim si voua!! Faza clasica din scrisori...
Krissy, sper ca stii ca vrem poze cu noua freza!!! Sa iti fie de bine!
Miha, vacanta placuta!! Si sa veniti cu bine!
Florina, sper sa ii treaca iritatia repede piticului! Cat despre LP, si eu as mai astepta!
Pufi, ce ma bucur pt voi ca sunteti bine si cuminti!!Multumim de laptic, si am bucur ca va distrati pe afara! Acusi vine frigul...
DEspre trezit noaptea! Eliza se culca la maxim 10-10 jumate iar prima trezire e ori pe la 1-2(mai rar) ori pe la 3:30-4:30(mai des) Dupa care se trezeste destuld e des pentru ca...adoarme la san...adica mananca dormind!
MihaV, sper sa va insanatositi amandoi repede! Pentru febra mai se fac impachetari cu apa si otet(1 parte otet 2 parti apa) sosete imbibate in acest mix, chiar si scutecel. Daca stiti ca e gresit sa spuneti si mie, eu stiu ca face bine la febra...
Paracetamol nu e voie pana in 3 luni??
Cristelle, zbor lin inapoi! Sa ajungeti cu bine!
Betty, mamica harnicuta!! Spor la torturi!
Flavia, sanatate multa lui Filip! Sa treaca repede peste problemele cu refluxul asta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Burtocika/Burtocika.jpg)
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth burtocika, in ce sens a fost nashpa infectia cu rotavirus? poti sa detaliezi? |
In sensul ca s-a lasat cu kkre serioasa, deshidratare, febra, posibil era si internare. Nu mai stiu detalii exacte, cert e ca s-au plimbat cu bb pe la Budimex, pe urma pe la Grigore Alexandrescu, nu stiau exact ce are, pana i-au iesit rezultatele de la coprocultura, pana la urma a ajuns la Babes, ca nu vroia nimeni s-o interneze, era perioada cu epidemia de gripa nu stiu de care
![](alcool.gif)
Irina mi-a facut salmoneloza pe la 1 an si ceva, efectiv nu stiu de la ce, dar la varsta aia ei incep sa umble pe jos si baga-n gura ORICE, asa ca e aproape imposibil sa-i feresti de infectii digestive ... Acuma, nu stiu cu cat e rotavirusul mai rau decat ceilalti balauri, dar eu am sa-i fac vaccinul totusi.
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele