Vara 2011, amintiri de vacanta (concurs)
Raspunsuri - Pagina 3
adisirazvan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii am modificat data in regulament - deci pozele se primesc pana la data de 3 noiembrie 2011 (inclusiv). Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Multumim
Si bafta tuturor!
hainutecopilasi
Anda08 spune:
Asteptam in continuare fotografiile voastre la adresa pozedc@gmail.com alaturi de o descriere si numele de utilizator DC
Toate pozele sunt minunate - clipe de vacanta de neuitat!
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
danutzasibiu spune:
am trimis si eu!mult succes tuturor!am vazut albumul si pozele sunt deosebite.dupa parerea mea,toti ar merita sa castige!
Anda08 spune:
Ce vacante frumoase ati avut cu toti! Locuri superbe, de vis ...
www.desprecopii.com/Images/Upload/lu2.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/yv2.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/am2.jpg" border="0">
NU UITATI sa trimiteti cate 2 fotografii din vacanta voastra la adresa pozedc@gmail.com si puteti castiga premii marca SONY!
Mult succes tuturor!
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
www.desprecopii.com/Images/Upload/de2.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/ma2.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/oa2.jpg" border="0">
Aici gasiti Albumul - Vara 2011 amintiri de vacanta iar inscrierea in concurs se face prin trimiterea a 2 poze la adresa pozedc@gmail.com
Va doresc o zi buna !
szivarvany spune:
Am trimis si eu o fotografie acum.
Mult, mult succes tuturor
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Anda08 spune:
www.desprecopii.com/Images/Upload/de1.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/iu2.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/sp2.jpg" border="0">
Pentru a participa - asteptam pozele voastre la adresa pozedc@gmail.com
Va doresc o zi buna !
Anda08 spune:
www.desprecopii.com/Images/Upload/on1.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/ra1.jpg" border="0">
Va doresc o zi buna !
Anda08 spune:
www.desprecopii.com/Images/Upload/dn11.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/yv1.jpg" border="0">
Intrati in concurs si aveti sansa sa castigati unul din cele 3 premii puse in joc (premiul 1 si 2 sunt produse de calitate marca SONY) - trimiteti fotografiile la aderesa pozedc@gmail.com
Mult succes!
Va doresc o zi buna !