Alege vedeta imaginii Nestle (mama natiunii. ..)
dragilor,
Nestle va cere ajutorul! Vor sa stie care vedeta din Romania se potriveste cel mai bine pentru imaginea Nestle! Se cauta:
"Parinte, familist convins, adept al alimentatiei sanatoase, implicat in cresterea si educarea celor mici, imagine a parintelui grijuliu care nu face niciun compromis cand este vorba de alimentatia copiilor sai, fiind foarte interesat de produsele bio/organice, de beneficiile acestora in cresterea sanatoasa a copiilor, avand totodata o mare capacitate de a influenta, de a fi trendsetter pentru ceilalti parinti"
Ce trebuie sa faceti? Simplu: raspundeti la intrebarea de mai jos alegand unul, doua sau 3 vedete/cupluri vedeta.
completati acest chestionar (dintr-o singura intrebare) pe care l-am primit de la Nestle.
Doriti sa va exprimati si o opinie despre aceasta selectie? Aveti o propunere mai buna, o persoana sau un cuplu care nu este pe lista? Raspundeti la acest mesaj!
Rugaminte: va rugam sa tratati acest mesaj in mod serios. Daca de exemplu o vedeta va este antipatica NU O VOTATI sau explicati in mod civilizat care este parerea voastra DAR nu transformati acest topic in unul de SCANDAL/CANCAN. Mesajele care deviaza de la limbaj/subiect vor fi sterse.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
Sabina spune:
mai bine s-ar preocupa nestle sa respecte codul de marketing al substituentilor de lapte matern.
sper ca niciun parinte DC n-o sa se alature acestora.
chiar ca au tupeu indivzii :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
missdarcey spune:
Andi Moisescu si Olivia Steer sunt adeptii alimentatiei sanatoase ,organice si chiar vegetariana ,din cate stiu ,dar nu cred ca s-ar alatura vreodata brandului Nestle .
Firys spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina mai bine s-ar preocupa nestle sa respecte codul de marketing al substituentilor de lapte matern. sper ca niciun parinte DC n-o sa se alature acestora. chiar ca au tupeu indivzii :)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina,ce vrei sa spui?
Ai experienta in acest domeniu sau esti experta in datul cu parerea?
Poti fi mai concreta? Si cine are tupeu,ca nu e clar

29B_ella spune:
Eu chiar nu intzeleg de ce trebuie sa ne uitam la o vedeta de plastic de astea ca sa ne tina lectii la televizor in reclame.
Cred ca Nestle isi face un deserviciu cu 'vedetele' din Romania.
danat spune:
Andreea Marin prinde (inca) bine la public. Nu discut preferintele proprii, spun doar din observatii.
Sunt curioasa ce produse bio/ organice comercializeaza/promoveaza Nestle in Ro?
Sabina spune:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nestl%C3%A9_boycott
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Liliana77 spune:
Si "traducerea" http://www.almeea.com/nestle-corporatia-ce-vrea-sa-otraveasca-bebelusii-nealaptati-la-san/
blue eyes spune:
Pe mine m-a facut sa rad titlul Alege vedeta imaginii Nestle (mama natiunii. ..). M-a dus cu gandul la Elena Ceausescu. 
Continuati, continuati, dezbateti, dezbateti!