Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
arleza spune:
NEATA FETELE!
DIANA,si pe min ma dor picioare si gleznele si tot,cred ca e vorba de greutate.Cat sa suporte si picioarele?
RALU,ce nasol cu Tudorica al tau,dar lasa ca se va face el mai mare si atunci va dori sigur sa mearga la gradi.Te inteleg ca iti e greu sa-l vezi ca plange si se chinuie,desi eu nu am alti copii,dar am un nepotel pe care il iubesc ca pe copilul meu si stiu cum e,eu ma topesc toata cand vad ca plange.Fa c orice sa nu il vad ca plange,desi uneori nu e bine ca acum e tare rasfatat si pe mine si pe parintii mei nu ne asculta deloc.
DANA,felicitari pt rezulatele bune de la eco.O sa fie bine ai sa vezi,scapi tu si de insulina.
31+ cu Sara Elena
Wildorchid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 neata, vin si eu cu intarziere la cafea ca azi mi-a venit sotul din tari straine si am avut de recuperat. vad ca mai toate aveti contractii, ar trebui atunci sa ma linistesc si eu. stiam ca sunt normale astea nedureroase dar na, m-am speriat saptamana trecuta si ma tot gandeam daca ar trebui sa nu am deloc. eu cu tot nospa-ul si gynipralul tot mai am si vorba voastra, am si cand stau in pat, si noaptea prin somn le mai simt a intrebat cineva(spre rusnea mea am uitat cine ca am citit doua pagini in 2 ore cu zeci de intreruperi) daca e normal sa faca eco si la 29s. pai este, si eu am facut la 28. in mod normal nu mai faceam intre 28 si 32 dar cu situatia asta o sa mai fac una intre, la 30. eu pe spate nu prea pot sa dorm, mai mult pe laterale desi si la mine comenteaza bb. pe spate stiu ca nici nu e indicat asa ca evit. eu ma folosesc cu succes de perna de gravida. voi de ce nu incercati una? este f utila si la alaptat si la pus bebelusul pe ea mama de mic +s28+ |
Aris, perfect de acord cu tine, pernele de gravidute sunt fantastice, foarte comode, eu am 2 si le folosesc pe ambele :))))))
Cu contractiile si la mine la fel,le am, mai ales cand ma intorc noaptea de pe o parte pe alta. Nu dureaza mai mult de 30 de secunde si nu sunt deranjante.Ceea ce m-a surprins e faptul ca de multe ori mi se intareste doar jumatate de burtica, cealalta ramanand moale.
Emma 28 saptamani
corina_s spune:
neata ..asa pe la pranz
felicitari burticilor cu vesti bune de la eco: Lia, Carola, Arleza, Dana..sper ca nu am uitat pe cineva
Ela nu e nimic in neregula ca mergi acum la eco, depinde si de cand nu ai mai facut..eu am fost la 26 sapt si de asta urmatoarea e la 32 de sapt
eu de dormit..mai mult pe parti..si oarecum pe spate dar lasata si un pic pe o parte..si ma sucesc de nu stiu cate ori noaptea de pe o parte pe alta..ca na..cand nu ii convine bebelinei..ne mutam
eu o simt in fiecare zi..poate in unele zile mai mult, in altele mai putin, dar isi face mereu simtita prezenta. Sa vedem cum o sa fie cand o sa trecem de 30 de sapt
ralu imi pare rau ca treceti prin asta..sper sa isi revina T si sa fie ca inainte. Maine as vrea sa merg si eu la BE, sunt tare curioasa ce o sa gasesc.
Azi dimineata am fost sa recoltez sange pentru analize..8 epubrute mi-a luat..am zis ca nu se mai termina..si asistenta ma tot intreba daca mi se face rau..ma simt cam slabita, asa ca azi mai mult prin pat cred ca stau
i-am luat si bebelinei azi o salopetica mov si o pereche de pantalonasi portocalii
28+ Iulia
luny spune:
si eu am fost sa recoltez ptr analize azi dimi... am numarat vreo 5 eprubete, stau mai bine decat Corina noroc ca-s buna de vene, se vad f bine si se inchid repede..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
anna-mama spune:
citat din mesajul lui luny si eu am fost sa recoltez ptr analize azi dimi... am numarat vreo 5 eprubete, stau mai bine decat Corina noroc ca-s buna de vene, se vad f bine si se inchid repede.. Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
[b]Luny[/v], v-am vazut pozele de la munte, f frumos a fost si toti sunteti minunati Noi nu am mai reusit sa ajungem
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
carola spune:
citat din mesajul lui dianalaura Asa..ieri am fost si eu sa imi fac analizele...toate bune si frumoase, sunt cateva la limita de jos, dar na, asa-i in sarcina, colesterolul si trigliceridele sunt la nivelul de risc, dar tot asa se intampla in sarcina, deci nu imi fac probleme. Insa la urina din cate imi dau eu seama am ceva pui de infectie, pentru ca am si leucocite +++, si corpi cetonici +, si flora bacteriana abundenta si frecvente celule epiteliale plate. Acum astept inca vreo 3 zile rezultatul de la urocultura, sa ma dumiresc despre ce e vorba, ca ceva sigur e. diana27+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Buburuzul Poze |
asa am patit si eu cu sumarul de urina. imi iesisera si mie celule epiteliale plate si leucocite marite dar s-a dovedit ca nu e nimic. Urocultura a iesit negativa. Dr ginecolog imi spusese ca rezultatul la sumar e bun ptr o gravida.
32+
www.flickr.com/photos/carola456
aris26 spune:
scutece de finet va puteti face cu usurinta. cumparati de la orice mercerie finet metraj si il taiati in patrate. cele mai utile sunt cele de 1m/1m. nu trebuie neaparat tivite, se destrama un pic pana la primul spalat si gata.
chiloti de unica folosinta au la dm si la noi. cred ca imi iau si eu de data asta desi mi s-au parut mari chiar si marimea mic. eu m-am descurcat ok cu unuii de bumbac negri de la debenhams. in general tot ce mi-am luat pt nastere a fost negru. si bine am facut. restul fetelor aveau camasutze albe, roz... mereu erau patate saracele
wildorchild - ei uite astea unde se simte doar jumatate de burta atre nu sunt eu 100% ca sunt contractii. se poate doar sa fie copilul care se impinge intr-o pozitie ciudata.
perne de gravida - pt cine are masina de cusut sau rabdare sa coasa la mana va explic eu cum se fac. nu va costa nici 30 de lei si e gata in 2 ore maxim. eu mi-am confectionat-o pe a mea singurica
mama de mic +s28+
aris26 spune:
ralu - of, nashpa. asta cu nemancatul chiar ca nu mai e gluma. cred si eu ca nu te asteptai, mai ales ca eu una mi-am dorit inca un copil mai mult pt ei decat pt mine. stiu ca este important sa ai un frate in viata. asta e, ia-o incet, oricum e evident ca nu ii putem fortza atunci cand nu vor
mama de mic +s28+
alinuknuknuk spune:
si eu fara perna de gravide..nu as fi reusit sa mai dorm, chiar ma ajuta si cred ca o voi folosi cu succes si la alaptat, ca ne-a aratat la cursuri cum sa procedam.
ralu scutece de finet si eu sper sa gasesc la BE, daca nu caut material si confectionez.
cristi chiloti de unica folosinta se gasesc la toate supermarketurile astea mari: cora, carrefour, real, dar la standul de bebelusi printre termometre, biberoane...acu imp este sa nimeresti marimea. sunt vreo 15 lei 4 sau 5 bucati.
diana si pe mine ma dor picioarele si oasele bazinului, dar cel mai dureroase parac sunt degetele de la maini, dimineata parca nici nu pot sa le strang in pumn de rigide ce-mi sunt oasele. incep sa dau cu namol sa vada daca se schimba ceva
30+ Luca Eduard
luny spune:
Aris, daaaa, zi de perna aia cum ai facut-o, ca eu n-am, tata se pricepe la d-astea, poate il combin sa-mi faca.. ia pune si niste poze cu minunea
Anna, mersi frumos
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!