Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
corina_s spune:
fetele, m-am intors si eu de la baby expo..rupta de spate si picioare
am o sacosa de pliante pe care sa le studiez sau nu
eu am luat body-uri 1-3 luni din alea cu capse peste tot, usor de imbracat..am gasit si la 10 lei/buc, salopetica, o paturica, fes mai grosut de iarna pt scos afara, sosetele, un biberon mic de avent si o suzeta..maruntisuri deci
dar nu am vazut multe standuri cu promotii mari, la Z avea 20%red la hainute
am primit pliante pt recoltare celule stem..dar nu m-am interesat
poate merg cu sotul in weekend sa testam carucioare si patut..ca eu nu am mai avut cum...vroiam sa ajung mai repede acasa
tot de imbracat am vazut combinezon pt 3 luni la 60 lei..e scump? pot scoate bebe din maternitate in el..sau e prea mare?
suzetele care sunt mai bune?..am vazut avent, luk si dr browns..cu tetina rotunda sau doar pe jumatate (am uitat care sunt termenii..ma intelegeti voi)
28+ Iulia
miereamara spune:
Si la noi la fel, el singur s-a decalotat incepind cu 2 ani (la baie sau cand ii schimbam diaperul umbla acolo, haha, ce uimit a fost cand a descoperit ca mai are ceva in varf...si acum rade). Medicul lui s-a uitat de doua ori, o data pe la 6 luni si o data pe la 1 an si a zis ca nu are probleme.
Aici fi-miu e o raritate pt ca majoritatea baieteilor sutn circumcisi la nastere.
Tiny baby gator
Baby gator
cristi07 spune:
Al meu copil nu e preocupat de umblatul acolo, de-asta intreb...acum ce a inceput sa mai puna mana dar cand e imbracat si spune ca "pun mana pt ca s-a ridicat".
Sa vad cum voi proceda cu al doilea .
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)
miereamara spune:
Mie mi-a zis intr-o zi (statea pe wc si facea pipi) - Look mama, I have a BIIIIG putza:)))))
Tiny baby gator
Baby gator
luny spune:
so, rezumat BE:
Incep cu chestii de spalat puii
- Welada, 200 ml, 40 lei
- Uriage, 500 ml - 60 lei
- klorane, 500 ml - 40 lei (asta l-am luat eu pana la urma..) tot aici aveau oferta la Elancyl antivergeturi ptr mamici, peste bugetul meu oricum, sarea de 1 mil,dar mai ieftin decat in farmacii.
- la Sensilu, detergent Dermalin, cutie mare, la 30 si un pic de lei si Batista Bebelusului la oferta, 40 lei! plus alte oferte pe perioada targului.
- am vazut finet in multe locuri, nu stiu preturi
- la Nuk au aparut bibe de sticla, intr 24 si 28 lei, am luat unul mic sa fie acolo..
- Dr. Brown's aveau iar reduceri la bibe, era un set 'first start', cu 3 bibe de sticla, 89 lei, e ok pretul cred.. era un bibe de 150 ml si 2 de 250 ml, cu tetine si perie de spalat.. l-as fi luat, dar nu-mi trebuie acum, ptr ca voi alapta clar!
Cam asta imi amintesc, am fost pe fuga (ma bucur ca m-am intalnit cu Pica si am vorbit putin, e slabanoaga tare, arata super, doar burtica e de ea:)), va spun din ce-am vazut si ce m-a interesat si pe mine.. in rest, am spart o gramada de bani, si nu stiu pe ce, maruntisuri... i-am laut copilului mare de la Kara pijama, pantaloni de trening ptr gradi, f bune preturile. Am luat si outfitul bondarelului de scos din maternitate (aveam si eu un fix) de la Nan, au niste body-uri si salopete de bebe tare faine, culori vii si materiale bune, si preturile la fel de ok, parca 14 lei un body, 20-25 lei o salopeta intreaga.
aris, si eu stau in zona tampita, pi shentru nitzel, dar fara magazine in zona, om fi vecine
Rania, si eu am folosit Libero, dar cand era mai maricel, si mi-au placut, mai ales chiloteii, aia fara arici!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dia_filipas spune:
No,ca m-au prins discutiile si am intrat si de acasa!
Cu cerceii cu tortita, noi am patit-o. A pierdut 2 perechi. Degeaba i-am dus la bijutier sa-i stranga, se desfaceau tare usor. Ori i se prindeau de haine, daca era o bluza cu gatul mai stramt, ori se tragea ea de urechi (avea placerea asta cand bea lapte sau cand era nervoasa). No, cred ca trebuie vazut si cum e copilul...
Cu body-urile pe cap, eu nu am avut probleme, tot din alea am avut. Mie nu mi-a fost frica sa o manevrez pe Miruna, inca de cand am primit-o la maternitate. Eu am intors-o si sucit-o, ca sa zic asa , fara sa-mi fac griji.
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
31+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
cristi07 spune:
Nici eu nu am avut multe body-uri cu capse si la fel m-am descurcat, dar evident sunt mai practice cu capse.
Libero am folosit si eu si am fost f multumita. La fel voi folosi si la cel de-al doilea (poate o sa ma uit si la cele de la DM dar cand mai creste), e drept ca eu am si o alta relatie cu acest brand .
cristi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Mie mi-a zis intr-o zi (statea pe wc si facea pipi) - Look mama, I have a BIIIIG putza:))))) Tiny baby gator Baby gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
ce dulce!
dianalaura spune:
Dia, daca tot ai intrat de acasa, iti urez sa treaca repede ziua de maine si recuperare rapida dupa operatie. Si fara emotii! Stiu ca e mai greu de facut decat de zis, dar incearca. Si Miruna e mica si se recupereaza repede, dupa o saptamana nici nu o sa-si mai aminteasca.
diana27+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
ralu_t spune:
cristi pur si simplu nu am umblat acolo. ma mai uitam la varf sa nu fie rosie pielicica si sa fac pipi in jet continuu. a tras de ea o sg data pediatra si am apostrofat-o. el oricum tragea de ea in fel si chip cand ramanea fara pampers si la baie, incepand cu 6-8 luni. dupa ce a descoperit-o noi am botezat-o "putza dinauntru". apoi l-a invatat tati cum se spala putza dinauntru. asa ca acum se decaloteaza singur si da cu apa, cateodata din exces de zel si cu sapun desi noi i-am zis ca e mai sensibila si nu trebuie sapun acolo. ce sa zic, se joaca mult si des, eu sper sa o scoata la capat la un moment dat
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra