Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
corina_s spune:
fetele, m-am intors si eu de la baby expo..rupta de spate si picioare
am o sacosa de pliante pe care sa le studiez sau nu![]()
eu am luat body-uri 1-3 luni din alea cu capse peste tot, usor de imbracat..am gasit si la 10 lei/buc, salopetica, o paturica, fes mai grosut de iarna pt scos afara, sosetele, un biberon mic de avent si o suzeta..maruntisuri deci
dar nu am vazut multe standuri cu promotii mari, la Z avea 20%red la hainute
am primit pliante pt recoltare celule stem..dar nu m-am interesat
poate merg cu sotul in weekend sa testam carucioare si patut..ca eu nu am mai avut cum...vroiam sa ajung mai repede acasa
tot de imbracat am vazut combinezon pt 3 luni la 60 lei..e scump? pot scoate bebe din maternitate in el..sau e prea mare?
suzetele care sunt mai bune?..am vazut avent, luk si dr browns..cu tetina rotunda sau doar pe jumatate (am uitat care sunt termenii
..ma intelegeti voi)
28+
Iulia
miereamara spune:
Si la noi la fel, el singur s-a decalotat incepind cu 2 ani (la baie sau cand ii schimbam diaperul umbla acolo, haha, ce uimit a fost cand a descoperit ca mai are ceva in varf...si acum rade). Medicul lui s-a uitat de doua ori, o data pe la 6 luni si o data pe la 1 an si a zis ca nu are probleme.
Aici fi-miu e o raritate pt ca majoritatea baieteilor sutn circumcisi la nastere.
Tiny baby gator
Baby gator
cristi07 spune:
Al meu copil nu e preocupat de umblatul acolo, de-asta intreb...acum ce a inceput sa mai puna mana dar cand e imbracat si spune ca "pun mana pt ca s-a ridicat".
Sa vad cum voi proceda cu al doilea
.
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)
miereamara spune:
Mie mi-a zis intr-o zi (statea pe wc si facea pipi) - Look mama, I have a BIIIIG putza:)))))
Tiny baby gator
Baby gator
luny spune:
so, rezumat BE:
Incep cu chestii de spalat puii
- Welada, 200 ml, 40 lei
- Uriage, 500 ml - 60 lei
- klorane, 500 ml - 40 lei (asta l-am luat eu pana la urma..) tot aici aveau oferta la Elancyl antivergeturi ptr mamici, peste bugetul meu oricum, sarea de 1 mil,dar mai ieftin decat in farmacii.
- la Sensilu, detergent Dermalin, cutie mare, la 30 si un pic de lei si Batista Bebelusului la oferta, 40 lei! plus alte oferte pe perioada targului.
- am vazut finet in multe locuri, nu stiu preturi
- la Nuk au aparut bibe de sticla, intr 24 si 28 lei, am luat unul mic sa fie acolo..
- Dr. Brown's aveau iar reduceri la bibe, era un set 'first start', cu 3 bibe de sticla, 89 lei, e ok pretul cred.. era un bibe de 150 ml si 2 de 250 ml, cu tetine si perie de spalat.. l-as fi luat, dar nu-mi trebuie acum, ptr ca voi alapta clar!
Cam asta imi amintesc, am fost pe fuga (ma bucur ca m-am intalnit cu Pica si am vorbit putin, e slabanoaga tare, arata super, doar burtica e de ea:)), va spun din ce-am vazut si ce m-a interesat si pe mine.. in rest, am spart o gramada de bani, si nu stiu pe ce, maruntisuri... i-am laut copilului mare de la Kara pijama, pantaloni de trening ptr gradi, f bune preturile. Am luat si outfitul bondarelului de scos din maternitate (aveam si eu un fix
) de la Nan, au niste body-uri si salopete de bebe tare faine, culori vii si materiale bune, si preturile la fel de ok, parca 14 lei un body, 20-25 lei o salopeta intreaga.
aris, si eu stau in zona tampita, pi shentru nitzel
, dar fara magazine in zona, om fi vecine![]()
Rania, si eu am folosit Libero, dar cand era mai maricel, si mi-au placut, mai ales chiloteii, aia fara arici!
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dia_filipas spune:
No,ca m-au prins discutiile si am intrat si de acasa!
Cu cerceii cu tortita, noi am patit-o. A pierdut 2 perechi. Degeaba i-am dus la bijutier sa-i stranga, se desfaceau tare usor. Ori i se prindeau de haine, daca era o bluza cu gatul mai stramt, ori se tragea ea de urechi (avea placerea asta cand bea lapte sau cand era nervoasa). No, cred ca trebuie vazut si cum e copilul...
Cu body-urile pe cap, eu nu am avut probleme, tot din alea am avut. Mie nu mi-a fost frica sa o manevrez pe Miruna, inca de cand am primit-o la maternitate. Eu am intors-o si sucit-o, ca sa zic asa
, fara sa-mi fac griji.
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008) 
31+ cu shmoo mic
"pisicutz verde"
cristi07 spune:
Nici eu nu am avut multe body-uri cu capse si la fel m-am descurcat, dar evident sunt mai practice cu capse.
Libero am folosit si eu si am fost f multumita. La fel voi folosi si la cel de-al doilea (poate o sa ma uit si la cele de la DM dar cand mai creste), e drept ca eu am si o alta relatie cu acest brand
.
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Mie mi-a zis intr-o zi (statea pe wc si facea pipi) - Look mama, I have a BIIIIG putza:))))) Tiny baby gator Baby gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |

ce dulce!Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)
dianalaura spune:
Dia, daca tot ai intrat de acasa, iti urez sa treaca repede ziua de maine si recuperare rapida dupa operatie. Si fara emotii! Stiu ca e mai greu de facut decat de zis, dar incearca. Si Miruna e mica si se recupereaza repede, dupa o saptamana nici nu o sa-si mai aminteasca.
diana
27+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
ralu_t spune:
cristi pur si simplu nu am umblat acolo. ma mai uitam la varf sa nu fie rosie pielicica si sa fac pipi in jet continuu. a tras de ea o sg data pediatra si am apostrofat-o. el oricum tragea de ea in fel si chip cand ramanea fara pampers si la baie, incepand cu 6-8 luni. dupa ce a descoperit-o noi am botezat-o "putza dinauntru". apoi l-a invatat tati cum se spala putza dinauntru. asa ca acum se decaloteaza singur si da cu apa, cateodata din exces de zel si cu sapun desi noi i-am zis ca e mai sensibila si nu trebuie sapun acolo. ce sa zic, se joaca mult si des, eu sper sa o scoata la capat la un moment dat![]()
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 
33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra