Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ca si pica, nici eu nu spal inca nimic, o data din cauza ca inca nu am dulap si loc de pus toale ptr Bondarelul mic, a doua ptr ca mi se pare mult prea devreme, in lunile ce mai sunt pana nasc, nu-si pastreaza prospetimea si mirosul, atata timp... voi face asta cam cu o luna inainte si cred ca le voi tine in pungi ca sa ramana fresh, am si eu piticii mei
Aris, super tari servetelele alea, insa eu sunt cam reticenta.. dar le caut si o sa iau si eu sa le incerc. Suna bine perna, numa drum sa am sa cumpar bilutele..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Neata,

Va las

Ela, nu e nimic in neregula cu sarcina ta, si eu ma duc la 30 de saptamani la eco si cu rezultatele analizelor facute la 29 saptamani

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Hei, buna seara. Anna-mama, probabil ca am lasat loc de interpretare in mesajul meu, nu intrebam daca e ceva in neregula cu sarcina mea (slava Domnului, nu e), intrbam daca e in regula sa se faca ecografia asa de devreme, la 29 de sapt, cand eu stiam ca se face in jurul sapt 32.
Oricum, m-au sunat de la Sanador si s-a amanat ecografia o sapt, pentru ca nu e doctorul, asa ca o sa fie pe la 30 de sapt.

Cu ajutorul lui DD sunt 27+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1
Cu cadourile de la prieteni pentru cel mare nu sunt neaparat de acord, pentru ca nu pot sa ii impun omului sa ia cadouri pentru fiecare.
my baby 27+

crezi ca eu o sa ma apuc sa le dau telefoane cu rugaminti sa cumpere cadouri pt cel mare? am spus ca in cazul in care vor veni fara nicio atentie pentru el (eu personal merg mereu cu ceva pt ambii copi, si la zile de nastere, si cam asa procedeaza toata lumea in jurul meu, dar zic in eventualitatea in care nu se intampla asa...) o sa am eu pregatite niste jucarioare de 3 lei sau un chupa chups, nu conteaza exact(ca e vb doar de gest) pe care sa le dau prietenilor sa le ofere celui mare, ca sa nu se simta exclus din peisaj.
T ieri nu a facut nazuri la mancare, i-am oferit si dulciurile preferate si l-am intrebat daca vrea sa ii fac paste placintuta (mancarea preferata) si raspunsul a fost ca nu poate sa manance nimic. le-a avut la nas si nu s-a atins de ele, a baut un pic de lapte. si nu a mancat nici azi la gradi, nimic, dar acum pe seara am fost la masa la ai mei si a ciugulit un pic, cat sa se tina pe picioare. mai incercam si maine si daca tot refuza sa manance il iau acasa la pranz, am vb deja cu educatoarea. in schimb azi a fost un pic mai energic ca ieri, ieri a fost apatic rau de tot
maine bag o tura pe la kiabi sa vad de fineturi, mersi de pont. si mai zicea cineva si de careffour, o sa le vizitez pe amandoua. oricum mama m-a anuntat ca aveam vreo 10 bucati de la baiat, eu tinea, minte ce le-am dat pe toate.
miere felicitari pt ziua de nascare e tare aproape de termen, nu?

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Wild, nu am discutat inca sigur cu doctorita cum va fi nasterea, a zis ca se pronunta dupa 30 de saptamani, dar avand in vedere ca am placenta foarte jos inserata se pare ca va fi cezariana.

Dupa ce v-am citit i-am dat si eu mamei sarcina sa se uite dupa finet pentru scutece. Eu am luat ceva de la ikea, parca 3 sunt in set dar cred ca mai trebuie. Cele care au deja bebei, cam cate scutece de finet ar fi necesare? Eu sincer chiar nu stiu, cred ca nici nu realizez exact in cate moduri pot fi folositoare.

Hainute nu am spalat nici eu, inca nu am terminat de cumparat tot ce imi trebuie si inca nu am dulapul unde sa le pun.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Mihaela nu stiu cate trebuie dar eu le-am folosit sa le pun la inceput in cadita pentru baie, le puneam pe masa de infasat sa nu ii fie rece cand vine in contact cu pielea de musamaua aia (si mi le cam pisulea pana il schimbam eu),le-am pus pe pat cand stateam in alta camera sa nu imi murdareasca canapeaua dar si pentru ca pe canapea mai sta unul,altul,le-am pus in scoica cand am trecut la diversificare ca sa nu se murdareasca des ca era mai greu de spalat decat scutecul,....hmmm, nici nu mai stiu dar probabil o sa am ocazia sa imi amintesc curand .

Aaa...si am avut si cateva bucati mici; pentru fetele cu baiat, mai ales la primul copil, cand ne era lumea mai draga (noaptea cand eram chiori de somn si il schimbam) avea obiceiul sa traga cate un pisu de sa ude tot si trebuiau schimbate haine (body, salopeta, eventual si hainele mele, ale sotului), asa ca ne-am desteptat si ii mai tinea sotul o bucatica de finet deasupra si daca facea macar nu uda tot ca fantana arteziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La Marius eu am spalat haine in saptamanile dinainte de nastere cand am stat acasa (cam cu 2-3 sapt.maxim inainte de nastere). Si parca tot mi se parea ca e prea devreme.

Am spalat la inceput separat si cu detergent special (parca Dermaline) si in primele saptamani le calcam si pe fata si pe dos, apoi doar pe dos si in final deloc. Acum prevad ca o sa fiu mai relaxata, mai ales ca cel mare o sa aiba grija sa "sterilizeze" tot prin jur .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

As vrea sa ii iau acest aspirator nazal. O fi bun? http://www.amazon.co.uk/Dr-Bee-Electronic-Aspirator-Toddlers/dp/B003CSOBGG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1316637672&sr=8-2

Cred ca ma paste si pe mine o alta raceala. Ma cam doare corpul.

32+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carola, aspiratoarele de genul asta nu sunt puternice.

Dar pt ce iti trebuie?

Stiu ca in Romania se recomanda curatarea nasului la fiecare baita, aici nu...eu am cumparat aspirator nazal cand a avut prima raceala cu muci, pe la 1 an si atunci numai ala care se conecteaza la aspirator a facut fata, cel mentionat de tine nu a fost bun de nimic.

Mai este un dispozitiv asemanator, diferenta find ca tragi cu gura si nu face zgomot:)), nu ajunge nimic in gura:)) si acela este bun.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Banuiam ca nu este suficient de puternic. Ptr ce imi trebuie... nu stiu, mi s-a parut ca este necesar si ca toata lumea are .

Pai si cum ii curat nasul daca nu am aspirator nazal?

32+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai ti-am spus ca mie pediatrul nu mi-a recomandat sa ii curat nasul decat atunci cand e racit. Nici urechile cu betisoare. Nici putza prin decalotare...

fara apa fiarta la baie sau pt lapte praf..., nu i-am incalzit niciodata laptele, iaurtul direct din frigider, etc

si prima raceala a avut-o la un an. pana la un an nu i-am curatat nasul, se curata singur, cand ii faceam baita, de la abur, de la apa...

Dar abordarile sunt diferite, tu faci cum crezi ca e mai bine pt tine si pt bebe

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput