Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Binenteles ca trebuia sa uit eu ceva
Am uitat sa felicit fetele care au venit cu vesti de la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Dia, ti-am raspuns la PM.
Carola, merci de informatii...oricum nu ma panichez, si de iese ceva la urocultura. Iau tratament si gata. In afara de shu-shu destul de des (dar si beau apa frate, deja am baut 2.5 l pana acum) nu am nici un simptom, nici o jena, usturime sau altceva. Asa ca probabil nu e nimic.
Aris, faina ideea cu perna homemade.
Tu fete, cateodata parca nu imi vine sa cred ca o sa mai am un bebe. Si azi am mai spalat din hainute si cand le-am intins m-am tot uitat la ele, parca nu imi venea a crede ca pentru bebele meu sunt. Si mama zice la fel. Fiind toata ziua obisnuita cu Stefan, parca nu constientizeaza pe deplin ca o sa fie bunica pentru a doua oara...
Si referitor la fratii mai mari, deocamdata Stefan e ok, nu a facut nazuri, chiar isi asteapta fratiorul...dar sunt sigura ca vor exista gelozii, pana la urma e si normal. Parca vad cum o sa reactioneze daca il vede pe tata cu bebe in brate (tata e sufletul lui, cu el face tot ce ii trece prin cap). De cadou, eu nu o sa ii dau din partea bebelului, dar ma gandesc ca la inceputul lui decembrie, cand voi vana ceva cadou de la Mos Nicolae, trebuie sa ii cumpar si pentru Craciun, ca inainte de Mos Craciun de abia voi fi iesita din spital. Iar tati va fi foarte ocupat la job in perioada aia, ca in fiecare an, asa ca cel mai bine ii cumpar eu din vreme. Prietenii ce vin in vizita sper ca vor aduce si pentru Stefan ceva, mai ales ca banui majoritatea vor veni in jur de Craciun, si na, in 27 dec e SF. Stefan. Oricum eu la toti care am mers la bebe si avea un frate/sora mai mare am dus si pentru cel mare ceva.
P.S. Scuzati greselile de tiparire, am o tastatura tare ciudata. Dupa ce scriu mesajul il recitesc sa vad daca sunt greseli, dar imi mai scapa cate una.

diana27+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, mi-a stabilit medicul data cezarianei - 17 noiembrie 2011 ora 8, asta daca nu se hotaraste chiriasa sa evacueze apartamentul mai devreme.

Cred ca voi merge la servici pana pe 16 noiembrie, in mod normal eu intru in concediu pe 18 noiembrie:))

Eu habar nu am de IR-uri, greutati si col.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Fetelor, mi-a stabilit medicul data cezarianei - 17 noiembrie 2011 ora 8, asta daca nu se hotaraste chiriasa sa evacueze apartamentul mai devreme.

Cred ca voi merge la servici pana pe 16 noiembrie, in mod normal eu intru in concediu pe 18 noiembrie:))

Eu habar nu am de IR-uri, greutati si col.

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

felicitaaaaaaaari
nu pleaca ea asa singura
ca e bine in casuta la mami

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +32 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Lia sa fiu sincera nu mai stiu cat am dat ca mi-a cumparat mami din alta parte (dar undeva la 8-10 lei pe m).
Cat despre arsuri eu sunt mai mult decat fericita pe langa cum a fost acum vreo 2-3 saptamani. Cu tine nici nu vreau sa ma compar ca nici nu stiu cum mai rezisti.

Diana si mie mi-au iesit in prima faza la urina niste leucocite si nu mai stiu ce dar la urocultura n-a mai iesit nimic.
Eu inca nu m-am apucat de spalat. Obiectivul meu pe saptamana asta, pana se intoarce cel mare de la bunici, e sa le caut pe cele de la primul baiat. Am plase cu haine prin toate dulapurile si nu mai stiu unde sunt cele de bebe. Macar de as fi scris pe punga varsta, dar cum erau mici, cum le dadeam deoparte, fara sa scriu nimic.

Si mai as avea si de reamenajat dormitoarele sa vedem unde ramane bebe cu patutul.

Miere acum poti calcula exact cate zile mai ai. Ca daca seamana cu Aidan sigur nu se grabeste.

Si al meu bebe e miscator. Si dimineata de la 6 nici vorba sa ma mai lase sa dorm.Azi dimineata simteam nevoia de alint si i-am zis si eu sotului sa ma ia in brate ( de obicei fiecare doarme pe partea lui ). Si cand dormea si el mai bine i-a dat fiu-su niste suturi de l-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Miere fica ta o sa aibe aceisi data de nastere cu mine (daca nu vrea ea sa iasa mai devreme), felicitari.

In legatura cu ecografia morfologica de trim III, eu stiu ca de fapt exista control medical in jurul a 32 de saptamini. Eu asa am avut la sarcina trecuta. Controlu intradevar a constat intr-o ecografie, dar nu a fost detaliata, in principal a fost pentru urmarirea lungimiii colului din cauza ca primisem avertizare de nastere prematura in urma unei vizite nocturne la spital pe seama unei sangerari.

Cadou de la fratele mic pentru fratele mare nu stiu in ce masura va exista. M-am gandit doar sa ii fac un tort si sa vin cu el acasa cind ne intoarcem de la maternitate, caci lui fi-miu ii plac torturile cu personaje si daca va primi ceva, probabil ca va fi un aminal din plus cu care sa doarma sa il aibe aproape. Cu cadourile de la prieteni pentru cel mare nu sunt neaparat de acord, pentru ca nu pot sa ii impun omului sa ia cadouri pentru fiecare. Atentie cu siguranta va primi cel mare de la vizitatori, pentru ca cel mic va fi la el in camera, iar vizitatorii in living...

Vad ca voi v-ati apucat de spalat lucrusoare...Mie nu imi vine... Am avut sambata trecuta un avant, dar eu mai intai am un pitic pe creier care imi zice ca trebuie sa vad cum le introduc mai intai in dulap. Cum dulapul pe care l-am cumparat nu este suficient de incapator l-am trimis pe sot sa se duca sa mai cumpere un dulap de la Ikea. A plecat impreuna cu tata si s-au ntors fara dulap si fara masina ca au avut un accident pe drum, a intrat nul in ei de i-a facut masina praf lui tata (noroc ca ei nu au patit nimic, ca puteau sa moara). Asa ca nu mai imi vine sa spal nici lucrurile si nici sa mai trimit pe cineva dupa dulap.

De spalat lucrurile eu la primul copil le-am spalat separat pentru ca adunam cite o masina de lucruri de bb de spalat si cu detergent sensitive si balsam la fel. Acum intentionez sa cumpar acelasi detergent cu care voi spala toate lucrurile si acelasi balsam, fie pentru copii, sensitive sau normal. La mine se spala cam 2 masini pe zi asa ca un membru in plus in familie nu face decit sa se mareasca volumul, ca imparteala lucrurilor o fac pe moment dupa necesitati.

RALU delicata este problema ta cu Tudor. Dupa ziua de azi, in care am vazut ca ai scis ca a plins 10 minute dupa plecarea ta, banuiesc ca usor usor o sa se amelioreze situatia. In privinta nemancatului tu stii mai bine daca o face in mod demonstrativ sau chiar il deranjaza ceva. Daca o face demnstrativ eu nu mi-as face probleme pentru 2 zile cit timp se hidrateaza. Crred ca si o ciocolata (sau ceva care stii tu ca ii plece lui sa manince) lasata la intamplare pe o masuta sau la indemana la un moment data ii face cu ochiul de foame si cedeaza. Sau poate efectiv nu maminca de stes si atunci e alta poveste.

my baby 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

In urma unei selectii printre hainele de bb mi-a rezultat o plasa de hainute de bb (baiat in special) 3-12 luni. Cine e doritoare doar sa imi dea un PM si ma ingrijesc sa ajunga la ea. O sa incerc sa fac niste poze la hainute, numai ca imi trebuie ceva rabdare. In mare sunt body-uri, salopetele, citiva pantalonei cu botosei (in general lucrusoare care contrar asteptarilor mie nu mi-au fost la indemana).

IN locul scutecelor de finet puteti gasi pe la ikea, mothercare, kiabi diverse scutecele dintr-un material foarte moale asemanator cu tifonul, care sunt frumos colorate si pe care eu le-as cumpara daca nu aveam o tona de scutecele din finet si vechi si noi.

my baby 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pentru spalatul hainelor celor mici vedeti ca gasiti in dm nishte servetele speciale care se pun in masina de spalat si aduna toate culorile. in felul asta puteti spla linistite albe cu rosii cu verzi...de orice fel. sunt geniale. mai ales ca eu cu greu adunam o masina plina doar pt el, ce sa mai vorbim de selectie pe culor.

iar cu pastilele pentru arsuri gen dicarbocalm si rennie, maalox..etc, aveti mare grija pt ca au un efect ciudat. adica in prima faza scade sezatia dupa care reapare cu mult mai puternica.

mama de mic +s29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu lui Vladut i-am spalat din totdeauna haine colorate, cu albe si cu negre la comun si nu am avut niciodata vreuna decolorata

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Aris ai dreptate cu pastilele pentru arsuri. Si mie mi-a zis doctorita de familie sa nu iau des pentru ca organismul cand simte ca ii sunt neutralizati acizii produce mai mult. Sau ceva de genul asta era.

Mergi la inceput