FIV in Ungaria 138
Raspunsuri - Pagina 7
anaasta spune:
Scriati de Macca mai sus, daca intereseaza pe cineva, si cei de la Dacia Plant au.
http://shop.daciaplant.ro/products/view/158-macca
ariadna33 spune:
Fetele care ati fost de curand la Budapesta, ne spuneti si noua daca are PK pe perete un tablou frumos cu mamici, tatici si pitici?
cybele spune:
timea- am citit parca undeva ca si tu esti ?
da, si eu ca si adi imi doresc sa dispara fetele din lista de aspirante, sa fie numai gravidute si mamici !!!! asa ma bucur ca va gasiti timp sa ne sfatuiti si sa ne incurajati, sunteti cele care vorba ceea , si-au vazut visul cu ochii, un mare exemplu ca se poate!!!
ariadna , cand am fost eu inca nu facuseti poza din Herastrau
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
anaasta spune:
Ariadna, asta era un lucru pe care ma gandeam sa il caut in biroul lui. Ii spusesem si sotului meu sa fie atent. Insa am avut asa de mari emotii amandoi si omul parea asa de serios, incat am uitat complet. Imi pare tare rau....
timea30 spune:
Da cybele, am scris la forumul de trombofilie ca dupa 2 FIV uri nereusite la Debrecen, am ramas natural dupa 10 zile la Sovata.
Avem 7 saptamani si ne rugam sa fie bine pana la capat.
5ab1na spune:
timea felicitari
naturalul e sfant.....
cochetele nu mi-a dat hemato aprobare pt clexane. desi m-am dus si cu studiu la el...si cu "amenintarea" ca-l iau orisicum nada. para malaiata.
si cum nu stia de punctie ovariana si fiv-uri n-avea el treaba cu intreruptul clexane-ului sau alte povesti.
stia de anti fxa:)
si cum nu sunt in risc nu-mi da. l-am intrebat daca mor, daca fac vreo hemoragie acolo si a zis ca nu dar nu-mi da.
asb77 spune:
timeea - multumesc si sarcina usoara iti doresc si tie. Nu stiu daca e o coincidenta sau nu, dar dupa 4 fiv,am fost la Sovata in perioada 15-26 august (12 zile), nu am facut tratam ci doar zilnic baie in lac. In 21 august mi-a venit CM, eram tot la Sovata si de atunci....miracolul. Deci nu degeaba se spune ce se spune despre Sovata . Tu ai facut tratament?
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 Fetele care ati fost de curand la Budapesta, ne spuneti si noua daca are PK pe perete un tablou frumos cu mamici, tatici si pitici? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate***************** |
La el in birou nu e ... ca m-am uitat eu ... Poate-l tine in alta parte ...
5ab1na spune:
ziua 2....
E2 - 96,1 pg/ml
Progesteron - 1,02
FSH - 17,9
LH - 6,94
TSH - 1,28
ce parere aveti de FSH-ul meu?