FIV in Ungaria 138
Raspunsuri - Pagina 14
H.Mirela spune:
Buna , eu te-as sfatui sa mergi la D-na Dr. si iti las un nr de telefon a D-nei Ghionghi , ea si traduce si este o femeie minunata si te ajuta cu cazarea mai ieftina la o pensiune langa policlinica .Tel. 0036303846397 si poate sa merga si cu tine la policlinica si iti traduce .Merita sa incerci si eu tot la ea merg
Cris_25 spune:
Fetelor ... care va straduiti intr-n fel sau altul sa va cresteti calitatea ovocitelor ... imi spuneti si mie va rog ce faceti? Parca Samira incepuse luna trecuta ceva cura de imbunatatire a calitatii ovocitelor ... Stiu ca e f imp alimentatia ... incerc sa studiez cat mai mult pe partea asta ... Dar vitamine? Ceva naturiste ... I-am comandat la al meu sot Multi Macca si Royal Jelly ... acuma citesc ca mi-ar fi bune si mie ... Voi luati asa ceva?
Astept cateva sugestii ... ca nu prea stiu de unde s-o apuc ... Intre timp strangem bani pt genetice...
Va pup ... si va citesc cu drag , chiar daca nu prea am ce scrie
aadina spune:
Cris, ce fel de teste genetice faceti? Doar caritipul sau si altceva? Cunosti vreun genetician bun?
Eu am luat asa: macca, coenzima Q 10, laptisor de matca ( nu stiu cat e de bun),dhea,elevit,acid folic.
Nu stiu daca astea mi-au ajutat, oricum intre fiv1 si fiv2 a fost o diferenta semnificativa, dar se pare cu deajuns
samira33 spune:
cris,eu iau din Iunie naturiste,cu o luna nu ai ce face trebuie sa iei minim 3 luni.
iau Vittex,Coenzima q10,Acifol,omega 3,alimentatie supersanatoasa.
am luat si spirulina insa nu m-am simtit bine de la ea si am renuntat la ea dupa vreo 3 saptamani.
Royal Jeely nu as recomanda cuiva in afara de luna cu FIV pentru ca este puternic estrogenic.
despre DHEA stiu ca e periculos s-o luam dupa ureche asa ca doar la sugestia medicului as lua-o.
sotului ii dau Macca,magneziu,seleniu si zinc.
numai bine tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 cris,eu iau din Iunie naturiste,cu o luna nu ai ce face trebuie sa iei minim 3 luni. iau Vittex,Coenzima q10,Acifol,omega 3,alimentatie supersanatoasa. am luat si spirulina insa nu m-am simtit bine de la ea si am renuntat la ea dupa vreo 3 saptamani. Royal Jeely nu as recomanda cuiva in afara de luna cu FIV pentru ca este puternic estrogenic. despre DHEA stiu ca e periculos s-o luam dupa ureche asa ca doar la sugestia medicului as lua-o. sotului ii dau Macca,magneziu,seleniu si zinc. numai bine tuturor 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
samira, cate q10 iei pe zi si de cat gramaj? ca si eu m-am gandit sa iau dar nu am apucat sa ma documentez inca.
samira33 spune:
60 de mg dimineata si 60 seara
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aadina spune:
Asa, uite ca mi-am amintit si de Omega 3, si de astea am luat.
Stiu ca DHEA-ul este cam ciudat, dar nu l-am luat dupa ureche.Mi-a fost recomandat de doctorita. Nu prea stiu daca e eficient, dar cert e ca insista asupra lui.
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 60 de mg dimineata si 60 seara 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
mersi muuuuult.
samira33 spune:
adina,stiu ca tu l-ai luat la recomandarea medicului...spuneam asta in general,fetelor care vor sa ia ceva naturiste intre proceduri si e mai bine sa studieze problema in amanunt mai intai.
loretta,nu ai pentru ce.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
cris esti sigura ca merge royal jelly la sot?
eu iau omega 3, q10 - 1 pe zi de la doppel herz (voi din care q10 luati? nu tot de la doppel?), acid folic, femibion, magne+b6, si mai nou vitex
sotului nimic desi ma gandesc sa iau seleniu si zinc pt el.