Metode eficiente pentru regenerarea parului?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Este atat de vasta si complicata problema caderii parului...nici medicii nu au solutii...
Daca parul cade la cateva luni dupa nastere e ok, sa zic asa, e fiziologic, se va opri caderea si viata va reveni la normal.
Dar ce te faci cand cade si la 8 ani dupa nastere ????
La fel ca si tine, Androix obsesia mea e gresia. Imi cade parul mergand prin casa sau scuturand capul fara sa-l agresez in vreun fel.
Eu am fost la medic, mi-a pus diagnostic de alopecie difuza, am zone in care sunt aproape cheala. Mi-a dat sa fac niste analize specifice din care a reiesit ca trebuie sa iau fier. Am luat si fier si tot degeaba.

Nu mai vorbesc de tot soiul de tratamente naturiste...acum am recomandare de la medic pentru minoxidil 2%, zice ca e o substanta care ar stopa si regenera parul.
Nu cred ca exista solutie, din pacate. O usoara ameliorare se observa cand iau calciu-magneziu-zinc, insa strict pe perioada cat iau. Reversul este ca mananc ca la balamuc de la suplimentele astea.

Speranta mea au ramas tot "cercetatorii britanici", ca pe aici pe la noi...n-am sanse.

O zi buna !

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu mi-am luat ieri tratament de la farmec...cel cu petrol, vit A si vit E. Cica se da cu un tampon de vata la radacina si apoi pe varfuri si stai cu el in cap cam 3 ore. Trebusoara asta se executa cam 2-3 luni, de 2 ori pe saptamana. Numai sa ma tin de treaba...

Iau si niste multivitamine cu fier, ca tot mai alaptez (desi numai partial)...sper sa faca si alea ceva.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Elena + bb Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

asa, si chelstop am folosit. Nu m-a ajutat, dar nici nu am putut sa-l dau mult timp tot din cauza asta ca aveam parul lung si mi-l usca in prima zi, era un chin sa ma pieptan, nu mai vorbesc de aranjat sa stea in vreun fel. Gata, acum ma duc sa ma spal si de clatit o sa ma clatesc cu niste decoct de frunze de nuc. Am defrisat un nuc dintr-un parc si mi-am facut vreo 3 litri de ceai de frunze de nuc. Ma duc sa ma clatesc acum dupa ce ma spal. Am de gand sa mai jumulesc niste frunze sa incerc pe o perioada mai lunga sa folosesc sa vad ce iese. Eu m-am saturat de tot felul de tratamente, acum incerc facute de mine in casa cu ce am prin ograda. Si cu putin noroc poate ajung si la doctor sa ma caut de niste analize ceva.www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix BijouxNiste copii si toti copiii!
Buna ideea cu nucul, am si eu unul pe langa casa pe care il pot jumuli. Si brusturele parca mai era bun, dar in afara de plafar habar nu am pe unde il pot gasi.Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput