Metode eficiente pentru regenerarea parului?
Raspunsuri - Pagina 2
BraveGirl spune:
Si mie mi-a cazut f mult par, de se ingrozea coafeza. Stiam ca se va orpi si se va regenera, dar tot m-am tuns pt ca ma dispera sa aspir in fiecare zi. am folosit si produsele Kerastase, care mi se par excelente. Se pot comanda on-line, mai ieftin decat pe la noi.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
bb_yasmi spune:
pe langa cunoscutele masti naturale conteaza mult si calitatea samponului/balsamului/tratamentului folosit. dar atentie sa se potriveasca tipului de par avut...daca nu mai rau fac.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
Burtocika spune:
Vezi ca era mai demlt un subiect pe aceeasi tema "Cum pot sa-mi salvez parul" sau cam asa ceva, cu tot felul de tratamente.
Eu personal am incercat fiole de GINGSENG si samponul cu Gingseng de la aceeasi firma, si masca cu petrol NATURAVIVA. Aveam problema mari, mi se vedea pielea capului pe zone, era inainte sa raman insarcinata si pe urma am ramas, asa ca nu puteam folosi tratamente foarte agresive.
Sa stii ca la inceput n-am observat mare imbunatatire si eram tare dezamagita, dar dupa vreo 2-3 luni au inceput sa creasca fire noi la "liziera", adica pe frunte, si incet-incet s-a indesit parul !!! Mai am si acum probleme, dar macar nu mai imi e rusine sa ies pe strada ...
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
XIO spune:
Si eu am avut o perioada in care parul nu arata anrastic, era tot deshidratat. Il aveam pana deasupra de fund asa ca l-am tuns mai scurt (vreo 4 degete, nu mai mult), mi-am facut masti cu ulei de cocos+ulei de ricin , din cand in cand ulei de masline, doar pe varfuri ultimul. Covosul il masam vreo 5 minute pe scalp, intindeam si pe lungimea parului, si dupa aceea aplicam ricinul pe scalp si foarte putin pe lungime.
Apoi am folosit de vreo 3 de la Gerovital lotiunea cu petrol.
E adevarat ca am schimbat i sampnul, mi-am cumparat L'oreal profesional, dar parul meu este mult mai stralucitor, hranit si chiar parca s-a indesit.
Trebuie sa mentionez ca eu nu ma piaptan decat atunci cand vreau sa imi intind parul dupa spalat, adica rar, iar de picat , pica normal.
Si ma spal cam o data pe saptamana, vara cam la 4-5 zile daca e foarte ald si merg si pe la strand.
Pe langa mastile astea poti incerca si niste vitamine oral.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
samira33 spune:
eu cu capsule Revalid luate timp de 3 luni,sampon si masca Revalid am obtinut rezultate foarte bune.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
pearl84 spune:
Sunt cu ochii la subiect..am nascut acum aproape 4 luni, si de vreo 2 saptamani imi cade groaznic parul....si eu aveam asa un par des, desi cu fir subtire.
N-as vrea sa ma tund.....ajuta la ceva faptul ca e mai scurt?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Elena + bb Stefan
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pearl84 Sunt cu ochii la subiect..am nascut acum aproape 4 luni, si de vreo 2 saptamani imi cade groaznic parul....si eu aveam asa un par des, desi cu fir subtire.N-as vrea sa ma tund.....ajuta la ceva faptul ca e mai scurt?PearlToata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.Elena + bb Stefan |
danat spune:
Ralucutza77 sa iti traiasca copiii , in primul rand si problema ccu parul ti-o nteleg. Pe de o parte e normal dupa sarcina, asa cum au spus si fetele...dar eu tin minte ca am aplicat cand stateam in Ro o solutie simpla, numai ca trebuie sa te tii, stiu ca parca la 2 zzile se aapliica pe radacina parului si efectul era exact cum spui tu: crestea par nou, multe firicele dese. Se numeste Chelstop de la Hofigal parca...sper sa nu gresesc si sa mai existe. Este ceva din plante si maroniu, ca o tinctura, dar in sticla de plastic ca de sampon. Sper sa iti foloseasca!
Androix spune:
Nu cred ca ajuta la regenerare tunsul, pe mine m-a ajutat ca pot sa-l dau cu diverse smacuri mai usor. De exemplu si fiolele de revalid si solutia de par de la gerovital aia cu gaz imi fac parul destul de aspru si cel putin in prima zi este foarte uscat. Ca pe urma se ingrasa ca la balamuc, asta e metehna lui. Dar daca as avea parul lung ar fi vai si amar de mine sa incerc sa aplic alea, ca la mine cu cat e mai lung parul cu atat mai mare nevoia de a ma pieptana. Cand il am pana cel mult la umeri il pieptan cu degetele Ei, daca era si lung, si intafoiat de la fiole as fi rupt multe fire doar ca sa-l pieptan. In ideea asta m-am tuns eu. Si ca m-am plictisit sa-l port in coada si mi-a fost frica de o vara caniculara dar aici am luat teapa.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Androix spune:
asa, si chelstop am folosit. Nu m-a ajutat, dar nici nu am putut sa-l dau mult timp tot din cauza asta ca aveam parul lung si mi-l usca in prima zi, era un chin sa ma pieptan, nu mai vorbesc de aranjat sa stea in vreun fel.
Gata, acum ma duc sa ma spal si de clatit o sa ma clatesc cu niste decoct de frunze de nuc. Am defrisat un nuc dintr-un parc si mi-am facut vreo 3 litri de ceai de frunze de nuc. Ma duc sa ma clatesc acum dupa ce ma spal. Am de gand sa mai jumulesc niste frunze sa incerc pe o perioada mai lunga sa folosesc sa vad ce iese. Eu m-am saturat de tot felul de tratamente, acum incerc facute de mine in casa cu ce am prin ograda. Si cu putin noroc poate ajung si la doctor sa ma caut de niste analize ceva.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!