Mall Grand Arena

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

e prea tarziu sa spun asta, dar o spun ptr altii. nu trebuia cu nici un chip sa pleci de la locul accidentului. deja s-a mai spus si nu mai repet alte aspecte ca venire politiei si salvarii. faptul ca ai plecat pe picioare de acolo poate fi interpretat (daca cineva vrea sa faca asta) ca n-a fost chiar asa rau. mai ales angajatii mall-ului
consulta un avocat cat mai urgent, el te poate sfatui cel mai bine.

datul cu parerea aici, nu te ajuta cu nimik. sanatate multa!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Multumesc mult pt sprijin!

Acum doua ore am ajuns inapoi de la spital; ne-am "distrat" iara cu CT si RMN; asta pt ca dimineata la ora 4.30 m-au luat ameteli de...nu doar ca se invartea camera cu mine, cand am reusit, dupa minute bune sa ma ridic din pat, am reusit sa si cad.

Pe rand si pe scurt: am intrat oficial in medical; cu tratamentul aferent; inca nu ma opresc in spital; inca. Nu au cazul ala extrem de grav, ca sa citez un medic. Dar e ceva totusi....

Martorii vor coopera, ne-au asigurat de asta. Camere sunt acolo.
Am vorbit deja cu avocati. Deocamdata nu ma "misc" fara sa-mi spuna avocatul sa ma misc; e luata in calcul si varianta mass-media.
Efectiv nu pot continua sa iau de la gura fetei (cum se spune in popor) sa dau pe RMN-uri iar ei sa nu simta chestia asta.

Momentan intru mai rar pe net, pt ca am interdictie de stat cu ochii in monitoare si tv.

Trebuie sa ies, sa ajungem la medicul de familie.

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cellia, acum am citit, multa, multa, multa sanatate iti doresc

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Deci..sunt ceva urmari naspha.
Stai linistita si urmeaza-ti doctorii si avocatul, zau ca e chiar culmea sa platesti tu toate investigatiile!
Multa sanatate

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Sanatate Cellia! faceti tot ce posibil, vinovatii trebuie sa plateasca si faca asa fel incat pe viitor sa nu se mai intample...

sper sa auzim numai vesti bune de la tine

Nina, 27+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui cellia78

........ dimineata la ora 4.30 m-au luat ameteli de...nu doar ca se invartea camera cu mine, cand am reusit, dupa minute bune sa ma ridic din pat, am reusit sa si cad.

vezi ca ametelile nu sunt deloc de neglijat. nu trec de la sine, cere investigatii. ametelile afecteaza echilibrul organismului pana acolo incat nici sa mergi nu vei putea. nu vreau sa te sperii, doar sa-ti atrag atentia.
sanatate iti doresc.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Cellia,

poti incerca si o mediere cu proprietarii mallului, prin avocat, bineinteles. Asta ar fi varianta mai scurta decat cea cu judecata. dar exista sanse mai mici sa fie un succes. Luati si varianta asta in calcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multa, multa sanatate !

Dar totusi, la Politie nu ati mers ? Asa v-a spus avocatul ?

Mergi la inceput