Mall Grand Arena

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Repet: nu am chemat Salvarea pt ca o patisem acum vreo doi ani cu bebe; am preferat sa ajung cumva la spital; pe mine aia ma interesa pe moment: de ce naiba ma durea capul de parca imi taia respiratia de durere; imi amintesc ca am si spus sotului la un moment dat, ca dc o fi ceva nasol, sa apuc sa ajung urgent la spital, sa nu crap si sa nu apuc sa-mi cresc copilul. Nah, am gandit exagerat pe moment, poate de panica. Atat mi-a stat capul, nu sa ajunga Salvarea, nu sa am ceva la mana impotriva alora.
Martori au fost la incident. Ne-au dat nr de telefon in caz de nevoie.

Am cautat si proprietarii , pe net adica, am vazut cu cine as avea de-a face. Nu stiu dc am timp si rabdare sa ma judec ani de zile; nu stiu dc as fi "luata in serios", neavand rani nasoale.
Momentan am perioade si perioade; ba mi-e rau cu ameteli, ba mi-e ok; diseara merg iara la spital.
Momentan da, incep sa bat in retragere. Asta e situatia. Pot doar sa sper ca voi fi iara bine, fara perioade de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Cum adica sa nu fii luata in serios? Ai certificate medicale, ai poze, ai martori. Si de ce sa dureze procesul ani de zile? Treaba e clara, nu? Eu zic sa vorbesti cu un avocat. O sa-ti spuna el daca merita sau nu sa deschizi proces.

Ai grija de tine. Doamne fereste sa nu ramii cu cine stie ce sechele dupa chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Si eu zic sa nu bati in retragere. Poate ( sper sa nu) vei avea nevoie de tratamente costisitoare, macar cheltuielile medicale sa ti le acopere daca nu socul suferit. Plus ca trebuie sa ia masuri ca sa nu se repete accidentul. Daca nu-i reclami se vor culca pe o ureche.
Sanatate multa si ai grija de tine

Mergi la inceput

Letitia, se pare ca ce am e putin pt legile acestei tari; mi-ar fi fost de folos internarea, cu cat mai multe zile, cu atat mai bine; ceea ce eu inca nu am; am "numai" dureri de cap. Si ma rog sa nu devina ceva grav, pt ca da, asta ar insemna bani cheltuiti; si pe care nu i-as mai recupera; pt ca ajung la concluzia ca, dc as incepe ceva in instanta, e de durata; si nu e sigur ca as avea castig de cauza; am vorbit deja cu doi avocati; dc demaram ceva, as avea termen la anul; si proprietarii acelui mall mai au procese pe rol, multe, pe care le amana cu pricepere; si cu avocati "buni". Eu sunt "mica" pt un asa sistem.
Ma rog sa-mi revin.
Nu as avea timpul de a ma lupta cu asa ceva. Si nici rabdarea.
Si sincer, regret.
Ma rog sa-mi fie iara bine. Si sa fim chemati mai repede la interviul decisiv al vietii noastre - spre a parasi tara.

Pana una-alta, astept sa vorbesc cu inca un avocat. Nu as actiona in instanta, dar nici nu as tacea. O sa vad ce-mi spune. Si diseara merg la spital. Altul.

Mergi la inceput

Speed, mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Cecilia, mi s-a facut pielea de gaina citind postul tau. Ai perfecta dreptate in ceea ce spui, dar pe de alta parte te gindesti ca magazinul respectiv exact pe asta se bazeaza.

Pe de alta parte, ma gindean la cazul cu femeia muscata de ciini in romania care s-a dus la comisia pentru drepturile omului la Haga unde a dat statul in judecata si a cistigat? Zau daca n-ar merita sa faci si tu la fel.

Sa dea Domnul sa-ti revii si sa ti se implineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Nu pot sa inteleg atitudinea personalului mall-ului! adica iti cade mall ul lor in cap si ei au grija sa pleci de acolo cit mai rapid? nu pot sa cred...si daca ramineai ce se intimpla, chemau ei politia ca nu vrei sa pleci? ah, asta mi-a amintit inca o data de ce am plecat din tara...
Cu toata durerea si raul trebuia sa stai la iml si sa acepti sa fi si internata pt o zi macar in spital;trebuia anuntata imediat o autoritate politia,pompierii daca nu ai vrut salvarea; daca dupa tine cadea tot tavanul in capul altora?adica daca tu nu vrei sai dai in judecata atunci pt siguranta altora eu as fi anuntat pe cineva sa fi fost in locul tau! doar pozele facute la locul acidentului se poate sa nu fie aceptate ca probe, iar martorii daca nu vin, atunci?
nu avea cu cine sta copilul acasa deloc?ca ma gindesc ca e f importanta sanatatea ta, si citeva zile in spital nu s-ar fi intimplat nimic cu copilul; acum, daca vrei sa-i dai in judecata fa-o acum nu mai taragana, pt ca cu cit trece mai multa vreme cu atit mai mult probabil ca nu o vei face; cred ca sint avocaticare de abia asteapta sa aibe un asemenea proces, cel putin aici asa este, scot bani frumosi din asemenea procese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Cecilia, mi s-a facut pielea de gaina citind postul tau. Ai perfecta dreptate in ceea ce spui, dar pe de alta parte te gindesti ca magazinul respectiv exact pe asta se bazeaza.

Pe de alta parte, ma gindean la cazul cu femeia muscata de ciini in romania care s-a dus la comisia pentru drepturile omului la Haga unde a dat statul in judecata si a cistigat? Zau daca n-ar merita sa faci si tu la fel.

Sa dea Domnul sa-ti revii si sa ti se implineasca visul.

Oricum va dura, nimic nu se face de pe o saptamana pe alta sau de pe o luna pe alta, si la Haga stiu ca se merge dupa ce ai epuizat toate caile de atac si nu ti-ai obtinut dreptatea, pentru ca acolo dai in judecata statul Roman si trebuie sa demonstrezi ca institutiile statului te-au nedreptatit.

Cellia
, daca vrei sa obti dreptate si sa nu lasi lucrurile asa trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa urmezi "calea" asa anevoioasa cum pare, in plus trebuie sa ai in vedere si costurile , pentru ca nu cred ca va fi gratuit, vor fi taxe de timbru, onorarii etc. ce stiu eu cate alte alea.

Am postat zilele trecute la alt subiect despre cazul de la Oradea, dupa 2 ani nu s-a decis inca nimic. Un copil decedat dupa ce un panou publicitar s-a prabusit peste el intr-un sediu al bancii transilvania si totusi instanta inca nu a reusit sa ia o decizie.

Ce sa spun, poate ai noroc si nu au sters imaginile de pe camerele video..ca presupun ca au camere de supraveghere..si poate ai avut norocul sa fie una si in zona respectiva... imaginile alea ar putea fi o dovada ca accidentul s-a produs la locul respectiv in ziua si ora mentionata de tine

Nina, 27+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ok, nu sunt intrunite (oare?) elementele necesare unei proceduri de orice fel: despagubire, reclamatie, etc, dar un avertisment tot trebuie lansat si orice televiziune ar da pe post asa ceva.
Si pana la urma asta ar avea si cele mai rapide urmari.

Nu mai zic ca parca politia trebuia sa se autosesizeze in cazuri din astea, daca nu ma insel si cei din camera de garda trebuia sa anunte politia..

Edit:
Nu conteaza ca nu ai timp si bani de avocati, pentru asta exista avocatul poporului sau avocatii care iau cazuri din astea si iau bani numai din comision...ajung in instanta numai cazurile unde nu se poate cadea la o intelegere.
Daca lovitura asta va avea urmari pe termen lung?(Doamne fereste de asa ceva, dar crede-ma, lucrez intr-un domeniu relativ apropiat, daca ii cadea in cap unui angajat al mall-ului politia era in maxim 10' la fata locului, iar ITM-ul facea ditamai cercetarea si dadea niste sanctiuni de suflau si in iaurt dupa aceea, nicicum sa-si mai trateze de sus clientii accidentati)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Ar trebui sa/i dai in judecata. Daca nu platesc nici nu/i intereseaza. Si poate data viitoare o sa cada in capul unui copil, batran, etc si persoana va deceda...

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput