Clasa I * 2011-2012 [6]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Eveline, vezi cum e cu promisiunile, parca te vad cumparand laptop. Si mie mi se pare greu la capitolul atentie, rabdare, si altele asemenea. Aseara mi-am cam iesit din pepeni, dar asta este, e greu si pentru ei. Saptamana asta mi s-a parut ca a trecut foarte greu.

Bine ca nu ni s-au cerut fruzele usacate pana acum! Sau or fi cules ei de la padure...

Didialex, ce scolarel frumusel si mandru!

Manuela, am raspuns mai devreme despre joc. E o prostiuta. Sa stii ca eu am aflat ce e asta vara cand a cerut fie-mea cadou de ziua ei, pentru ca vazuse la colegi si la vecini. Primul reflex a fost sa caut pe net sa inteleg si eu ce mi-a cerut.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Da stiu ca nu-mi platesc ratele la banca si tot ii iau...de-ar termina ea cu FB...na, imi sunteti martore!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:

Pe mine m-au secat stilourile.
Zau ca nu stiu cum sa mai fac si ce stilou sa ii mai iau.

Crina scrie destul de bine cu stilouri BIC ... foarte rar este putin albastra pe cate un degetel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

M-am mai obisnuit cu ideea taberei de schi, dar sub impactul stirilor ca multi nu inteleg ce li se spune mi s-a parut ca e prea mult sa lipseasca o saptamana intreaga. Acum mai trebuie sa ma obisnuiesc si cu ideea ca ma va costa aproximativ 1500 lei toata treaba asta. Dar ce nu facem noi pentru copilasi? Azi au chiar facut ora de sport in parc, cu monitorul de schi... Vrea sa ii cunoasca si sa ii evalueze. Dar ne-au spus ca nu conteaza evaluarea asta, toata lumea va putea participa.

Acumn am alta problema. Si in dimineata asta a dus-o sotul pe fetita la scoala si pe drum s-au intalnit cu o colega de clasa si bunica ei. Fetita mea a salutat dar colega nu i-a raspuns. Si lucrul asta nu se intampla prima data. Am mai vazut si saptamana trecuta ca destul de multi copii nu raspund la salut. Iar dintre vecinii de bloc este doar un baiat care mereu saluta, iar restul... deloc. Chiar daca sunt cu parintii si noi adultii ne salutam, fetita mea saluta, ei nimic. Dar mai grav mi se pare faptul ca nici parintii nu le cer sa salute... Trec pe langa tine toata ziua ca si cand nu te vad... Eu nu pot sa inteleg asa ceva. Un copil la 7-10 ani sa nu stie saluta. Pai mie parintii mi-ar fi rupt urechile sa auda ca nu am salutat un vecin... Oare sunt eu depasita de lumea asta moderna?

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Anto, la noi cand se recunosc se saluta cu gura pana la urechi, cred ca s bucurosi tare de realizare=recunoastere
Voi vorbiti de scris cu stiloul, la noi cred ca de luni se incepe

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Si la noi tot de luni se incepe cu scris cu stiloul.

Anto, si eu am observat aceeasi problema, si cand era la gradi, si acum....Cam suparatoare situatia, mai ales ca, ocazional, eu trebuie sa ii explic fiului de ce altii nu saluta, si parintii nu le fac nimic, iar el cand nu saluta este certat.
Nu, nu esti depasita

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sa nu va suparati pe mine, da' io nu prea-s de acord ca tine doar de educatie chestia cu salutatul. Sincer, dintotdeauna imi racesc gura cu Iustina - saluta pe toata lumea, asa e frumos/normal/corect, ca nici mie nu-mi place sa nu fiu salutata, dar, totusi, ea nu saluta tot timpul. Uneori ii maio fac observatii de fata cu persoana si-o oblig, aproape, sa salute. Cand e intrebata de ce n-a facut-o, imi spune ca i-a fost rusine. Atunci eu ce sa fac, ca n-am gasit solutia s-o determin sa salute tot timpul?!

Deci chiar va rog sa-mi spuneti daca aveti o solutie si pentru mine, ca ma deranjeaza pe mine faptul ca nu saluta, uneori. Repet, uneori, nu e valabil mereu si nici pt. oricine. Si credeti-ma ca i-am explicat asta de...de fiecare data, de fapt. Am laudat-o atunci cand a facut-o din propria initiativa, deci fac tot posibilul sa o determin sa salute mereu.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Lora, si al meu mai uita, stai linistita. Nu am vrut ca afirmatia sa fie atat de absoluta, ca daca piticu nu saluta inseamna ca nu are educatie. Copilul uita, dar trebuie atentionat, sau cel putin eu asa fac.

Nu, pe mine ma mira un pic faptul ca parintii nu le fac observatie celor care nu saluta. Mai mult decat atat, se intampla ca nici parintii respectivi sa nu salute. In general eu salut prima, mai ales cnad sunt cu copilul, indiferent ca sit ar cere sa salut eu prima sau nu. Ei, cand respectivul parinte nu raspunde si/sau nu indeamna copilul sa raspunda....parca inseamna ceva.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

... a mai fost aici pe forum la "Discutii generale", zilele trecute, un subiect interesant cu "copilul meu nu saluta", dar eu nu stiu sa dau link-ul

Nici C. nu saluta mereu, deocamdata aplica "criteriul" simpatiei si antipatiei, desi "teoria" o stie si o predam in continuare .

... eu imi amintesc ce frustrata si rusinata ma simteam cand eram cam de varsta ei si ma apostrofa tata/mama pe strada de fata cu persoana pe care am ratat sa o salut ... de aceea evit sa-i atrag atentia fiica-mi in public ... nu cred ca ar fi un lucru "eficient".

Poate si parintii aceia pe care voi ii observati pe strada ca nu reactioneaza cand copilul lor nu saluta, ii tin teoria acasa.
Asta e parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni .

Solutia pe care o aplic eu la problema asta este in primul rand exemplul personal, apoi nu incetez sa-i explic de fiecare data (in particular ) pe cine/cand/cum trebuie salutat si nu ma "infurii" si stresez prea tare ca inca nu saluta pe toata lumea ... o va face odata si odata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc mult de pont, ma duc sa iau si Bic.

Acesta este www.price.ro/specificatii_herlitz_stilou_my_pen_m_alb-roz_1099975_3_354197.htm" target="_blank"> stiloul ei favorit . Daria, multumesc frumos, daca nu gasesc nici in weekendul acesta o sa luam legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:

Multumesc mult de pont, ma duc sa iau si Bic.

Acesta este www.price.ro/specificatii_herlitz_stilou_my_pen_m_alb-roz_1099975_3_354197.htm" target="_blank"> stiloul ei favorit . Daria, multumesc frumos, daca nu gasesc nici in weekendul acesta o sa luam legatura.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

intreaba in librarii pt ca pt acest stilou se gasesc rezervele simple, lungi, albastre
daca nu gasesti imi spui si va trimit eu cu cel mai mare drag
*atentie ca rezervele lungi sunt de 2 marimi si ele asa ca e bine sa ai la tine rezerva originala golita
si noi avem si un mypen

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput