Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(114)
Raspunsuri - Pagina 10
inezluiza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alex2011 &year
Stiam ca in scaunul de masina nu se poate tine bebe mai mult de 2 ore, mai ales pana in trei luni. Intentionez sa o scot si eu in parc in scoica, bebelusi vostri suporta sa stea mai mult? 38 cu Maria Clara |
Kora_B spune:
sunt deja la spital! Am contractii, mici sangerari vaginale, asa ca deja au inceput pregatirile ptr ceza. M-au bagat pe monitorizare si asteptam sa iasa dr de garda din alta ceza si sa vina si dr mea.
Am emotiiiiiiii!
Multumesc ptr motsate, fetelor!
Revin cu vesti!
38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
May3 spune:
ce s-a potrivit kora :)
fetelor, febra mai e periculoasa la 38 de saptamani?
nu cred ca am inca febra, dar preventiv vreau sa stiu.
am nas infundat, dureri de gat si ma ia cu transpiratii.
am luat 2 paracetamol, miere, niste lamaie care m-a terminat de stomac si vitamina c.
38+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
ancaroro spune:
May, linistita, pericolul e in primele saptamani, cand se poate pierde sarcina. Acum poti doar sa nasti
Pentru toti ce se nasc azi
37+
Bijuteriile mele
seidana spune:
A nascut Andreea , la 2.50 a venit pe lume micutul Andrei Bogdan, 3400 ...
Bine ai venit BEBE ANDREI BOGDAN.. Bravo ANdreea ..
HAIDE KORA...
Bravo HElenutza.. Bine ai venit bebe..
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
JadeJador spune:
bravooo Andreeaaaaa , ai reusit mamico !!! Sa fiti sanatosi si norocosi ! Ce mult ma bucur !
felicitari Helenutza
Hai Ellyyyy
Hai Koraaaa
_
bb T. 28.08.2011
LenaC spune:
Neata
Incep cu felicitarile si motzatele
Felicitari Andreea, bine ai venit Andrei Bogdan !
Felicitari Helenutza, bine ai venit bebe de Helenutza !
Hai Kora !
Hai Elly !
Eu maine am sedinta Lamaze. Abia astept
May3, imi pare rau ca ai racit. sa treaca repede. Multe lichide si odihna, stiu ca vrei sa tii bebe la copt pana pe 26 sept
Lena - 37+
AMR un pic
aneline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 buna felicitari tuturor mamicilor, sa va traiasca bebelusii. ..si nasteri usoare in continuare. am nascut si eu pe 18 sept, un bb de 3550 g, 52 cm, apgar 9. suntem bine, acasa. sper sa mai revin zilele astea. o seara linistita. feb2007 |
Felicitari Hele!! Sa va traiasca bebe!
Doneaza online si ajuta la strangerea celor 100.000 euro necesari pt reamenajarea sectiei de pediatrie a Spitalului Fundeni.
JadeJador spune:
camady si eu sunt super incantata de carucior
In scoica , lui ii place sa stea , mie nu prea imi place pozitia lui , parca sta cocarjat .I am pus reductorul de la bouncer si acum e ceva mai bine .Eu in scoica nu l tin in casa , doar in masina la plimbare
Apropo , merci de pontul cu Constanta , daca nu mi spuneai tu de el , ramaneam fara
may dregete de raceala , sa nu te gaseasca fata bolnava
seidana merci pt raspuns , o sa caut si eu sa cumpar din prosop , dar n am vazut
Poate gasesc la Baby Expo , ca e acum in week.
Referitor la statul in scoica , si eu stiam ca nu e bine sa l tinem mult
Dar de statul in bouncer ce stiti ??
Ca eu il tin toata ziua in el
_
bb T. 28.08.2011
seidana spune:
Jade reductor este la carrefour..
ce bouncer aveti? eu am de la fisher price insa nu are reductor,il fixez insa pe pozitia cea mai culcata si ii las numai vibratiile..
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)