Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
viss, ma uitam la pozele voastre..sunt asa frumosi si ma gandeam la tine cand erai graviduta..oare cata bucurie o fi in sufletul tau acum ?
apropo, ma uitam ca le dadeai papa din acelasi castronel..iti dai seama ca vor fi invatati sa imparta totul in viata ? nu-s ca ai nostrii care sunt tipicari, castronelul lor, lingurita lor, bavetica lor, etc .. mi se pare atat de minunat ..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
Deea, chiar ma gandeam la tine si la Simo. Mi-e dor de voi fetelor
Deea, condoleante...
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
miki1979 spune:
deea, condoleante ..
ai un stil sa povestesti, ca tot citeam si asteptam sa scrii ca a fost o greseala vestea..se pare ca nu..ce sa zic, in ca o data condoleante
miki1979 spune:
scuze de greseli de ortografie...
ma retrag si eu ca maine ii am pe amandoi pe cap..astazi a ramas sotul acasa..dar maine sunt singura pe baricade
scrish spune:
am ajuns si noi acasa, am iesit cu prieteni dupa care am mai dat o tura prin mall si i-am cumparat lui luca niste jucarii simpatice de la imaginarium
cami dar eu nu am pretins liniste absoluta, slava domnului ca luca nu a stat in liniste absoluta nici cand avea 3 zile si l am adus acasa, e obisnuit cu zgomote normale si cu zgomotele copiilor de 2 ani! prin comparatie, copilul nasilor mei evident ca mai tipa, dar nimic iesit din normal, mergea la luca sa il mangaie, sa ii dea suzeta, sa il gadile, sa se uite la el, nu sa il bata si sa ii urle cu dusmanie!! eu nu vorbesc de lucrurile normale la un copil de 2 ani, vorbesc de atitudinea parintilor visavis de un comportament care nu ma deranja doar pe mine ci pe toata lumea din jur...
deea sincere condoleante
mada cred ca ambele variante pe care le ai spus sunt adevarate...am zis k mai trebuie sa treaca muuuuult timp de acum inainte pana sa ii invitam iar, poate inteleg ceva din toata treaba asta...
pisuc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
buna seara !
cami- mersi de raspuns draguta. in somn papa tot, dar tot, greu e pana il accepta. acum si-a revenit vad.. nu stiu ce-s cu toanele astea pe ea dar slava domnului ca nu mai e asa rau. adik acum nu imi refuza de fiecare data si daca ii dau din brate sa pape ia din prima. vad ca nu mai vrea pe pernuta
ce te mai chinui si tu cu papaica asta. si daca o lsi o perioada mai mare intre mese tot asa putin mananca? a mea papa 150 ml de apa la fiecare masa si seara 180 ml apa + lapte si cereale. si frcutele dimineata care azi le-a mancat pe toate
deea- condoleante pt socrul tau.
ce bine papa Anna. ea voia diversificata mai!!!
scrish- ce frumosi sunteti si eleganti si finuti...toti 3
ai dreptate cu copii care educa parintii. eu nu suport sa vad copii obraznici.
yasmi, mada- LA MULTE LUNITE PT PUIUTI
stefy- si mie imi cade parul dar nu fac nimic, va trece vorba lui mada
ioanna- IAR FACI CURATENIE???? tu ai acolo cred ca ditai vila de faci mereu ca alfel nu-mi imaginez mai pune poze cu gogsica
viss- sunt superbe minunile tale!!!!
nu cred ca ati apucat sa cititi dar am fost cam supi wkd asta ca mi-a facut Teea figuri la mancare dar acum si-a revenit
ma sperie cateodata cata persnnalitate poate sa aibe.
am plecat la nani
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-buna dimineata! mersi fetelor mult de laudeo astept totusi si pe cami azi, ca ea fuse cu strigarea
ptr mine scaunele de masa sunt o binecuvantare, ma aplecam rau de pe pat la scoici, ei nu mai stateau tolaniti in ele, stateau in fund, si mi-era mereu frica sa nu ma uit la unul mai mult de o secunda, si celalalt sa cada in nas
asa simt ca stau ca la bar, cand dau masa
plus ca sunt inebunita dupa scaunele, ptr ca au niste culori asa de vii si frumoase..
- da, miki- sper sa fie asa, sa-si imparta totul, ca eu mi-am dorit mult asa ceva.cel mai mult am urat pe lumea asta singuratatea.si desi am crescut singura, m-am adaptat tare bine la camin, eram asa vesela in primele zile, ca era atatea camere, atatia oameni..si sper sa aiba sprijin in viata unul in altul.eu am cam ramas singura de devreme, si am fost cam ca o minge de tenis, de la unul la altul.ei macar vor fi 2.o sa incerc sa le cultiv cat pot aceasta legatura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-deea-Condoleante!
-ma bucur ca Ana a inceput sa pape asa bine.ai scapat si tu de o grija
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Deea, condoleanzte!
Viss, o cafea? Te admir f mult pt cum te descurci!
Strumph, cum e la mami?
Dodo a mea nu a vrut decat laptic ieri... Nu a vrut nimic altceva
.asa ca a bagat 6 bibe ieri
... ma d
uc sa fac dus ca acum se scoala
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
yasmy, pe unde esti?
Mada ce faci?
Scrish , dar persoanele cu copilul sunt prieteni sau doar cunostinte? ca daca iti sunt prieteni ai putea sa vb cu ei....poate e ce zicea Mada sunt invidiosi ca Luca e cuminte si nu e stresat de orice zgomot
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)