Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

neata

ce fac fetele? mai aparem si noi sa nu ne uitati de tot
Strumph casa de piatra ,multa fericire si felicitari pt.crestinarea piscoatei!
Am vazut ca nu sint singura care numai stie ce sa faca sa opreasca caderea parului,la mine e dezastru,fire de par ori unde te uiti,peste tot in casa.ieri in disperare de cauza am fost sa-mi cumpar sampon revalid sper sa ma ajute ,am mai folosit in urma cu cativa ani dar parca atunci nu-mi cadea in halul asta.Dupa prima nastere am patit la fel si m-am tuns f scurt dar tot nu am rezolvat nimic parul ami cadea in continuare doar ca nu se observa asa tare ca si cind e firul lung
Noi inca nu ne-am diversificat,urmeaza zile astea.Amdradei ai merge f bine cu lm, sper sa am mult timp de acum inainte .
Vreau sa intreb fetele care alapteaza daca a aparut la voi cm,eu am ceva simptome ca si cum ar trebui sa vina ....,oare nu trebuia sa fi venit pana acum?
Multa sanatate puiutilor bolnaviori! si eu aseara am fost cu fetele mele la control dupa nici 1saptamana de la ultimul tratament iarasi dau semne de raceala ,pt.moment sintem pe nurofen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- buna fetelor.
- si eu sunt cam circumspecta referitor la intalnirea dimineata. afara s-a facut frig, poate ploua,voi cu 1 copil va refugiati imediat undeva eventual plecati cu masina eu cu 2, e mai dificil, dc vin si cu scoicile si cu carutul care nu e usor de strans nici de desfacut..apoi dup-amiaza m-ar fi luat sotul dupa servici, asa dim..nu ma ajuta nimeni, nici la plecare de acasa, nici la venire..da, asa ca,am sa incerc sa fiu o mama echilibrata, si sa stau acasa binisorsorry
- pisuc, madutza- restul bucurestencelor, dc vreti, noi ne putem intalni intr-o sambata, intr-un parc sau dc e frig intr-un mall la un nescafe-frape,oriunde si oricand doriti voi, ptr ca alceva e sa fiu cu sotul din dotare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna dimineata !

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

neata
Am vazut ca nu sint singura care numai stie ce sa faca sa opreasca caderea parului,la mine e dezastru,fire de par ori unde te uiti,peste tot in casa.ieri in disperare de cauza am fost sa-mi cumpar sampon revalid sper sa ma ajute ,am mai folosit in urma cu cativa ani dar parca atunci nu-mi cadea in halul asta.Dupa prima nastere am patit la fel si m-am tuns f scurt dar tot nu am rezolvat nimic parul ami cadea in continuare doar ca nu se observa asa tare ca si cind e firul lung
Noi inca nu ne-am diversificat,urmeaza zile astea.Amdradei ai merge f bine cu lm, sper sa am mult timp de acum inainte .
Vreau sa intreb fetele care alapteaza daca a aparut la voi cm,eu am ceva simptome ca si cum ar trebui sa vina ....,oare nu trebuia sa fi venit pana acum?
Multa sanatate puiutilor bolnaviori! si eu aseara am fost cu fetele mele la control dupa nici 1saptamana de la ultimul tratament iarasi dau semne de raceala ,pt.moment sintem pe nurofen

mami de 2 printese Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si Andrada Bianca 11.04. 2011

chestia cu tb sa vina....la Maria mi-a venit la 6 sapt dupa nastere si am alaptat-o 7 luni....la Andra mi-a venit dar s-a oprit si lapticul, dupa 4 luni jumate...oricum, cam la 30 de zile ma durea burta, chiar daca nu-mi venea...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

neata

mami de 2 printese Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si Andrada Bianca 11.04. 2011

nici mie nu mi-a venit inca. La Cristi a venit la 1 luna dupa ce am intarcat.
Fata e ca si intarcata si astept sa vad cand vine..desi nu-i duc dorul .
Am avut momente de duri de burta ca si cum ar tb sa vina dar au fost trecatoare.

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

neatza!

ne pregatim si noi sa iesim afara ca bulinutza mica se plictiseste tare repede si maraie toata ziua daca nu e scos afara, plimbat si bagat in seama...

dupa-amiaza plec la lucru si vine bona o sa va povestesc eu aventuri cu bona mea ca sunt tare necajita, dar nu avem alta solutie, ce bine era cu mamiiii

Yasmi poate vin intr-o zi la mall, in zona ta si ne vedem cu bebeii ca de cand tot zicem

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

- buna fetelor.
- si eu sunt cam circumspecta referitor la intalnirea dimineata. afara s-a facut frig, poate ploua,voi cu 1 copil va refugiati imediat undeva eventual plecati cu masina eu cu 2, e mai dificil, dc vin si cu scoicile si cu carutul care nu e usor de strans nici de desfacut..apoi dup-amiaza m-ar fi luat sotul dupa servici, asa dim..nu ma ajuta nimeni, nici la plecare de acasa, nici la venire..da, asa ca,am sa incerc sa fiu o mama echilibrata, si sa stau acasa binisorsorry
- pisuc, madutza- restul bucurestencelor, dc vreti, noi ne putem intalni intr-o sambata, intr-un parc sau dc e frig intr-un mall la un nescafe-frape,oriunde si oricand doriti voi, ptr ca alceva e sa fiu cu sotul din dotare

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Imi pare rau ca nu poti veni. Sper sa nu cobesti si sa fie soare si frumos in parc, fara ploaie
eu sunt dispusa sa ne vedem in parc sau unde vrei tu, dar in week-end mai mereu avem planuri cu prietenii. Tu in ce parc iesi cu bebicii?

Poze

Mergi la inceput

-yvana- nu ma supar deloc ca mi-ai explicat mai pe larg. da, Sergiu nu a plans asa rau de la 1 luna, cand atunci era altceva, acum urla efectiv. dar pe langa teama ca a fi inghitit ceva, m-au speriat episoadele de apnee, care erau insotite de stare de moleseala, apatie, cu stimulii folositi nu raspundea, nu se uita la mine, nu ma apuca de gat-de manuta desi era in brate, ulterior dadea sa adoarma si inceta sa mai respire..atunci l-am zgaltait,dar nu puternic, i-am miscat corpul stanga-dreapta. privindu-l mereu, sa vad urme de cianoza, si cat de repede apare raspunsul..deci, episoadele de apnee au fost cele care m-au panicat cel mai rau.situatia a fost mai deosebita, ptr ca mai exista si Sonia, care se tavalea in pat plangand, se dadea cu capul de saltea cu lacrimile siroind, -il auzea pe frasu urland din tot sufletul, pe mine agitata..asa ca, din cand in cand o luam si pe ea in brate.deci cu 2 copii la purtator, era greu sa gandesc, am incercat sa stimulez cu piscaturi,verbal,la jucarie nu m-am gandit..dar uneori imi era greu sa ma si aplec cu ei in brate sa apuc telefonul..off..e mai greu la mine, cu 2.dificil as putea zice. intr-un fel sau altul totusi treb sa ma pregatesc ptr orice, ptr ca vreau nu vreau, sunt mama de gemeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss. bine c a trecut, dar cand ai fost cu el la spital nu ti-au dat nici o explicatie?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

-madutza- pe departe de mine sa cobesc.dar treb sa fiu responsabila sa ma gandesc la toate posibilitatile, ptr ca sincer m-a apucat ploaia la 300m de casa, veneam din parc, m-am refugiat sub un copac, initial era ok acolo, ulterior curgea galeata, carutul avea umbrela peste ei- ei in londouri- eu m-am bagat intr-un fel sub carut si umbrela, dar am iesit ciuciulete de acolo.carutul care poate fi transportat cu masina e mai firav, nu merge sa-i pui umbrela sa-i acopere pe amandoi in intregime, nu am acoperitoare de ploaie dubla...si dc ploua 1h?eu aici fiind aproape de casa parcul, e altceva..de fapt cel mai greu, mi-e la imbarcare si la venire..copii au 7kg fiecare, scoicile 1,3 kg, eu de-abea merg cu 1 copil si o scoica,cu 2..eu am 50kg, si 1.58cm.carutul are 13kg, geanta ptr amandoi cred ca vreo 3..oi fi eu superwoman-dar uneori ar treb sa ma mai stapanesc..dar chiar asa a anuntat azi la tv-zile ploioase.sa aduc eu ploaia..as fi super tare.

Mergi la inceput