FIV 4
Raspunsuri - Pagina 7
Cristina L spune:
Precis este de bine,ai sa vezi.Stai linistita,maine abia asteptam raspunsul.
Pupici
Cristina L
monbb1 spune:
Pia si cine mai e interesat de assisted hatching, aici e un link care explica cand este folosit
http://www.ivf.com/ivf_hatching.html
cored spune:
Fetelor, la mine asteptarea a luat sfarsit. HCG-ul a scazut drastic iar in weekend s-au aratat rusii!!! acum inapoi la lupta cu forte proaspete si incredere. sper sa reusim sa intram in fiv-ul dinprimavara daca nu...probabil la toamna. pana atunci sunt alaturi de voi la bine si la rau. Raluca, nu-ti pierde speranta, poate tu estei mai norocoasa ca mine si mergi pe urmele Anemonei. Apropo, ce mai face Anemona si bebeii. Asteptam vesti!!!
va pup
karula spune:
Imi pare cumplit de rau, cored... La tine erau niste teste pozitive, parea ca totul mergea bine acum. Eu, sincer, mi-am luat gandul. Dar asa cum ai zis, o luam de la capat. Sper sa te simti (fizic macar) bine si sa iei experienta asta ca pe o asigurare in plus ca se poate.
Ai grija de tine!
tumpi spune:
Cored imi pare rau, sunt alaturi de tine si de toate fetele care trec prin astfel de incercari.
Ralu, iar tu nu nu dispera, ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Ioana
Pia spune:
'neata dragelor
Ralu sa ne dai de veste urgent, chiar ca bebelul (da Doamne)se joaca cu nervii tai.
Cored draga mea nu se poate, nu-mi vine sa cred, dar nu-ti pierde speranta trebuie sa reusim si noi in primavara.
Monabb multumesc.
Va pupicesc dulce
elco spune:
[quote]Originally posted by gabid
Am facut alt subiect FIV 4 ...
buna ,sunt noua pe aici, nu prea m-am desmeticit bine cum sa lucrez cu mesajele, iti doresc succes , iti cer prea mult daca cer detalii despre fiv, eu ma gandesc deja la primul pe care il voi face , multumesc , astept