FIV 4
Raspunsuri - Pagina 14
anemona spune:
Multumesc, Gabita! Asa sa fie, imi doresc din toata inima.
Si eu am gasit Prenatalele alea de care cred ca spui tu, <YourLife> se numesc, au 100 de comprimate, dar mie au fost de acord sa-mi dea numai 30 si am dat pe ele 185 000 lei. Au vit A si inca destul de multa, 4000 UI, dar sub forma de beta caroten (asta e un precursor de vit A, ceva asemanator cu ce contine si morcovul), care am inteles ca nu este daunator. Mai rau e cu vit A de sinteza, retinoizii, care am inteles ca dau malformatii. Totusi mie mi-e frica sa iau si din astea cu beta caroten (pt ca in afara de riscul de malformatii, vit A este si destul de toxica in exces, ca dealtfel si fierul in exces!) si am zis ca o sa caut niste Prenatal fara Vit A, iar daca nu gasesc, o sa caut alte vitamine, de ex Viplex nu contine Vit A din cate stiu. Iar din astea voi lua dupa 20 saptamani, cand nu mai exista riscul de malformatii, sau cand voi alapta. Nu stiu exact daca Materna contine sau nu vit A, o sa ma interesez la farmacie.
Elena, si eu zic ca daca tot stai in Bucuresti atata vreme, sa mai prelungesti putin sederea si dupa ET. Nu ca n-ar putea iesi bine si altfel, dar eu zic ca totusi nu strica sa stai 2-3 zile aici, mai ales ca drumul e destul de lung. Mie mi s-au parut zilele de stat in pat destul de obositoare, chiar glumeam spunand ca statul degeaba e cel mai obositor, ma dureau toate oasele, dar am zis ca nu vreau sa-mi reprosez nimic si am stat de marti pana sambata numai la pat, exceptand mersul la toaleta si un dus foarte scurt pe zi. Iar dusul il faceam numai in picioare, pt a evita sa cresc presiunea pe zona abdominala. Poate vi se pare aiurea ca va spun toate astea, dar incerc sa va impartasesc din ce am facut eu si care poate ca a contat macar putin la reusita.
Va pup pe toate, va doresc in weekend minunat, plin de optimism si buna dispozitie!
Pia spune:
'neata fetelor, uite ca-s si sambata la servici ce ma enerveaza sefii astia
Fetelor Anemona are perfecta dreptate, Corina fara stres si comparatii.
Monabb iti doresc din tot sufletul ca totul sa iasa perfect, analizele, ciclul sa-ti vina la timp etc. Uite ca eu dupa dereglarea din septembrie deabia acum m-am reglat,mi-a venit menstra la timp si sper ca si in lunile urmatoare totul sa fie bine ca sa pot pleca la drum in ianuarie/februarie cu totul in regula si plina de optimism.
Elena daca vrei sa stai in spital dupa ET o poti face, poti sta cate zile vrei. Daca ai nevoie de concediu medical ii spui dr.tau si-ti va da, nu-i problema. Eu n-am avut nevoie ca am avut sefi intelegatori.
Ralu vezi ca aseara am facut magia si ti-am trimis "rusii"
Elco binenteles ca dr.tau trebuie sa aibe rabdare cu tine indiferent de varsta. Fetele de la Medsana ti-au dat si-ti dau toate informatiile.
Anemona si Cloe sanatate multa si aveti grija de voi.
va pupic pe toate si wk.placut
Pia spune:
Anemona draga mea ce matinala esti, n-ai somn scumpa mea, ca eu greu m-am trezit dimineata, as gfi lenevit in pat.
Te pupic si ai grija de tine si bebita.
karula spune:
Offf, am mai trecut un hop. Mi-a venit in dimineata asta ciclul. Sa vedem acum cand se opreste, ca tare urat e Deci sapt viitoare aflu cand zice Ancar sa reincepem trat. Probabil ianuarie-febr. In martie fac un an de la punctie.
Dar uite ca ne tin fetele "de decembrie" iar cu sufletul la gura. Sa aveti incredere in VOI si sa faceti asa cum simtiti voi ca e mai bine!
anemona spune:
Elco, Pia, apropo de varsta, haideti sa va spun ca eu am 36 de ani si sper ca asta sa va dea sperante tuturor celor care au o anumita varsta, foarte frumoasa de altfel, nu?
Pia spune:
Anemona multi inainte, eu nu mi-am fact niciodata probleme de varsta si uite ca eu sunt cea mai "batrana" de aici, am 38 si-s sigur ca si la 40 de poate sa ai copii, asa ca eu n-am complexul asta.
Ralu scumpa mea ai vazut ca magia mea a dat roade, ai va vezi ca o sa fie bine ai sa vezi, asculta-ma ca stiu ce spun..hihihih
va pupic dulce
gabid spune:
Cumnata mea a avut bb la 38 de ani si nu s-a intamplat nimic.Nu stiu de ce Anemona,eu credeam ca ai 28 de ani.Asa sp[neam eu in capul meu.Si eu sunt batrana.Am 35 de ani in februarie si la 35 de ani o sa-l fac pe urmatorul bb,asa mi-am propus.Chiar ,Anemona abia acum realizez ca nu ti-ai spus niciodata varsta.Important este sa ne simtim noi tinere.Pana in 30 de ani nimeni nu intelegea stresul nostru de a avea bb pt ca toti spuneau ca suntem tineri si avem timp.Dupa 30 de ani au inceput sa ne bage si pe noi in seama unii doctori.Asa am facut primul FIV la 31 de ani eu si 29 sotul meu.
Gabi si Simonica de 2 anisori .