FIV 4
Raspunsuri - Pagina 13
anemona spune:
Gabi, iau in continuare aceeasi schema de utrogestan (3+9), iar in plus mai am cate o fiola de Gravibinon la 7 zile (azi am facut prima si cam doare, e uleioasa...), o tableta de acid folic pe zi, mi-a dat si Prenatal, dar am gasit numai din cele care contin Vit A si eu nu vreau sa iau, pt ca stiu ca e toxica si poate da malformatii, asa ca inca mai caut o varianta de Prenatal fara Vit A. Plus Scobutil supozitoare la nevoie, insa nu prea am nevoie, fiindca nu am crampe.
[/quote]
monbb1 spune:
Pia, multumesc.
Eu astept sa-mi vina ciclul luna asta ca sa fac dozari hormonale la noua clinica si eco. Apoi pe 16 dec merg la doctor si imi spune cand pot sa incep al2lea FIV si daca schimba ceva (cred ca o sa ma puna pe Gonal-F si poate AH). Cred ca FIVul va fii cu ciclul de la sfarsitul lui ianuarie, asta daca nu mi se amesteca ciclul, a fost cam ciudat luna asta (prima dupa FIV) si abea astept sa vad daca imi vine ciclul normal.
Ne-am strans multe in perioada asta iarna-primavara.
Intr-adevar prima la vesti e Corina. Ma gandesc la tine si astept luni-marti o veste buna.
Va pup
Monica
Corina G spune:
Pia, Denisa, Monica, multumesc mult ca va ginditi la mine. Va rog eu sa nu va puneti prea mari sperante in mine. Eu m-am resemnat demult!!! Ciclul ar trebui sa vina la inceputul saptaminii viitoare. Nu am nici un simptom special, mai ales ca eu am avut aceleasi simptome si inainte de ciclu dar si cind am ramas insarcinata in Sept. Deci nu am nici o idee pina sapt. viitoare. Daca nu vine pina miercuri, o sa fac un test.
Va pup si va tin pumnii la toate!!
anemona spune:
Corina, te rog eu sa nu te mai gandesti la simptome, iti repet ca eu am fost absolut convinsa ca imi va veni ciclul si innebunisem de tot, ma tot stuidiam ce simptome am si ce nu am, faceam tot timpul comparatii cu ce aflam si cu ce stiam, am facut o mare greseala pentru ca am stat atat de mult stresata. Fiecare femeie reactioneaza diferit la prezenta sarcinii, m-am convins oe deplin.
Relaxeaza-te cat poti si incearca sa te detasezi total de monitorizarea simptomelor pe care le ai sau nu le ai. Lasa timpul sa treaca si intre timp ocupa-te de orice altceva.
Ma gandesc la tine si iti doresc sa fie asa cum iti doresti si tu!
karula spune:
Fetelor, cititi ultimul mesaj al anemonei de o mie de ori, pana va intra biiiiineee in cap, ca mare dreptate are!!! Am avut toate simptomele de pe lume, eram "gravida ideala" dupa aceste simptome, dar sarcina ioc! Iar ea nu simtea nimic din ce simteam eu si iata...
Eu m-am invatat minte!
Corina G spune:
quote:
Originally posted by anemona
, te rog eu sa nu te mai gandesti la simptome, iti repet ca eu am fost absolut convinsa ca imi va veni ciclul si innebunisem de tot, ma tot stuidiam ce simptome am si ce nu am, faceam tot timpul comparatii cu ce aflam si cu ce stiam, am facut o mare greseala pentru ca am stat atat de mult stresata. Fiecare femeie reactioneaza diferit la prezenta sarcinii, m-am convins oe deplin.
Relaxeaza-te cat poti si incearca sa te detasezi total de monitorizarea simptomelor pe care le ai sau nu le ai. Lasa timpul sa treaca si intre timp ocupa-te de orice altceva.
Ma gandesc la tine si iti doresc sa fie asa cum iti doresti si tu!
Anemona, cred ca nu am fost eu clara, si m-ai inteles gresit. Ce am vrut sa spun este exact in suport la ceea ce spui tu: eu una m-am resemnat si nu ma mai iau deloc dupa simptome, pt. simplul motiv ca am avut exact aceleasi simptome si inainte de ciclul dar si cind am ramas. Deci, nu am nici o grija sau stress, pe cuvint! Nu compar nici cu luninile precedente, si nici cu alte fete, fiindca nu numai ca noi femeile putem avea simptome diferite de la o luna la alta (in absolut aceleasi conditii), dar mai ales de la o femeie la alta.
Nu va faceti griji pt. mine ca sint tare linistita si calma.
Va pup pe toate si va doresc sa fiti si voi pe putin asa linistite ca mine si o sa vedeti ce bine va fi.
Cu drag,
Ellena spune:
Buna seara sau dimineata !
Agitatie mare la mine zilele astea (niste investitii pe termen lung), aranjamente pentru perioada cat voi fi plecata ... si de asta si orele astea tarzii. Am devenit dependenta de voi si chiar daca e tarziu ... incerc sa rezist.
Acu incerc sa ma adun si sa-mi fac bagajul pentru doua sau chiar trei saptamani. E o calatorie tare lunga ...... Fetelor din Bucuresti tineti-ne si noua rand ca venim de departe.
Duminica voi pleca si luni voi face eco din a 8 zi de stimulare. Voi sta cate-va zile internata dar pana atunci cred ca vom mai vorbi. Trebuie sa stau internata sa-mi dea ceva concediu medical. Ce stiti despre concediu ?
Cat imi recomandati voi ( Gabi eventual, care e mai vecina cu mine) sa raman in Bucuresti dupa ET ?
Corina, Denisa, Stef sunt alaturi de voi si va tin punmii stansi.
Mult noroc va doresc la toate si eu sunt sigura ca "cineva acolo sus ne iubeste" si este alaturi de noi chiar daca ne supune la incercari.
Suntem optimiste si increzatoare ca data asta va fi bine
gabid spune:
Eu am stat in Bucuresti ata cat a zis Ancar.O zi dupa ET,deci sa nu plec la Bacau in ziua ET.Urmatoarea zi dimineata m-am suit in masina,in spate bineinteles.Aveam perna si am stat intinsa pana in Bacau.A fost mai rau pe drum pt ca trebuia sa mearga incet pt ca drumul era inca in constructie si ne injurau toti soferii.Acum cu drumul refacut nu sunt probleme dar trebuie sa aiba grija la denivelari.Sa nu uitam ca Ei (embrionii)nu sunt inca fixati ci plutesc in interiorul uterului inca.3 zile pana se fixeaza trebuie sa fim niste sfinte.
Ellena,dar de ce te internezi?Eu fac eco in zilele respective si ma intorc acasa.Si asa va trebui sa stau 4 zile la ET fara pisul meu si imi va fi f.greu.Eu o sa-mi caut sa inchiriez o garsoniera in Bucuresti o saptamana.
Ellena iti doresc din tot sufletul sa reusesti!Este greu dar se poate!
Anemona,e bine ca nu ai crampe.Din momentul cand mi-a spus ca s-a prins sarcina eu am fost sigura ca o voi duce pana la capat.cat eram de pesimista pana la rezultat deodata m-am schimbat si am fost sigura ca mai departe totul va fi bine.Si eu am facut gravibinom dar faceam la 2 zile parca.Am facut timp de 3 saptamani dupa care nu a mai fost nevoie.In schimb pe vremea mea inca mai exista Duvadillan si luam 4 jumatati pe zi pt contractii(eu aveam dureri de burta si de spate).
Ralu,tu oare cand faci urmatorul FIV?Oare facem odata?Cu Pia sigur fac odata.
Cine este pe lista de martie?
GABI-sigur
PIA-sigur
MONBB-sigur
RALUCA?
CORED?
Gabi si Simonica de 2 anisori .
gabid spune:
Anemona pe vremea cand eram eu insarcinata era un singur fel de Prenatal.L-am vazut in Sensiblu si nu il ia nimeni pt ca e f.scump.Un tub mare colorat cu albastru si alb.Habar nu am daca avea vit A.Era f.scump.Acum am vazut ca se gaseste si mai ieftin.Am vazut in farmacii Materna.Toata lumea il recomanda ca fiind cel mai bun.Are vit A?
Sarcina usoara si un bb sanatos!Poate ca ne ajuta Dumnezeu si te ajungem din urma in noiembrie-dec anul viitor!
Gabi si Simonica de 2 anisori .