FIV 4
Raspunsuri - Pagina 10
elco spune:
multumesc pentru primire karula si denisa ;o sa incep sa ma informez cautand in arhiva forumului dar o sa tin si cu voi legatura ...
Eu sunt in evidenta la Dr. Protopopescu D ( de la Medsana )si la Dr.. Soare - endocrinolog.
Rezultatele de la medsana :
eu : prolactina 75..., celelalte bune, secretie buna , la histerosalpingografie o trompa buna , una nu prea, oricum ambele permeabile..
el: spermograma =oligoastenonecrozospermie si estradiol mare ;
Concluzie :fiv+icsi sau tratament 3-9 luni pentru a nu fi nevoie de icsi
Am mers amandoi la Dr. Soare unde am repetat toate analizele , concluzia ca diagnosticul de fiv+icsi este exagerat , aici spermograma e oligoastenoteratospermie , prolactina la mine coborase la 34 unitati, am facut tratament 3 luni, nu am repetat analizele dar nu stim incotro sa o apucam tratament sau fiv...
Dr Soare spune ca fiv este riscant pentru organismul meu , ca se intervine de 100 ori asupra tiroidei etc..
NU am citit nimis de dr. Protopopescu pe forum chiar nimeni nu a incercat fiv cu dansa ?
va multumesc pentru rabdare si va astept cu ideile si sfaturile voastre .
anis spune:
Elco, pe aici pe forum parerile despre dr Soare nu-s prea bune.
Mie mi-a lasat impresia ca baga in ele, la rezultate vorbesc .Toate analizele la el ies mai bine. De ce oare? Si cand repeti analiza in alta parte....situatie e alta.
AniS
elco spune:
e adevarat ca toate erau putin mai bune ( analizele ), sotul meu vrea sa le repete acum dupa tratament si ma apuca disperarea gandindu-ma ca iar tratament, iar sperante , in conditiile in care dr, Protop... mi-a spus ca rezultatelele analizelor sotului ii spun ca numai prin fiv +icsi se poate ajunge la un bebe...
elco spune:
multumesc karula, ma ajuta foarte mult, cred ca eu si sotul meu trebuie sa luam o decizie foarte importanta pentru noi ...
m-am linistit asupra medicului ginecolog ...
multumesc inca o data
denisa73 spune:
Am vazut Monica,iti mai multumesc inca o data.
Cored incepi din nou sau asteptati pana in primavara?
Raluca ,faci ET in decembrie? Cum mai esti, a venit beleaua?
Ellena spune:
Doamne fetelor, sunteti extraordinare, faceti cat 100 de doctori la un loc ! Cand veneam de la Bucuresti , in disperarea mea, nu ma gandeam decat la voi si la faptul ca doar voi o sa intelegeti prin ce trec!
Va multumesc din suflet !
Ellena spune:
Denisa, asta e situatia . Din Bt mi-au dat trimitere la Spitalul Giulesti si mi-au spus daca tot merg macar sa merg la cel mai bun: Dl. Profesor Marinescu. Poate ca nu e prea corect ceea ce fac, nu fac antireclama dar asta mi s-a intamplat mie.
Sunt foarte dezamagita de conditiile din spital si de felul in care sunt tratati pacientii acolo. Mi-am pus si imi pun toata speranta in profesionalismul lor si in sansa mea.
Eu am aflat de pe forum “cotatia” spitalelor si a doctorilor. Era cam tarziu sa mai schimb ceva.
Trebuie ca toate fetele care trec pe aici sa afle, sa fie foarte atente sa nu pateasca la fel.
Ellena spune:
E vremea sa uit toate astea, si sa trecem la treaba cu fruntea sus si cu zambetul pe buze.
As vrea sa ma consult cu voi daca totul e OK daca la dr. am acces mai greu.
Pia te rog sa-mi povestesti cum a decurs la tine programul.
Eu am fost la dr in a 3 zi a ciclului, am facut si analize la sange impreuna cu sotul meu si o eco. In ziua 21 a ciclului am facut o injectie cu Diphereline. Dupa inca doua saptamani m-au chemat pt eco si inceperea stimularii. Incepand de luni fac cate 3 fiole de Menogon seara . Asta e tot .
Ce nu inteleg:
Care este rolul Dipherelinului?
Cand am inceput sa fac menogonul mai aveam usoare scurgeri de la ciclu. Nu stiu de ce ... eram in a 10 zi. Dipherelinul mi-a dereglat putin perioada si durata !? Credeti ca e vre-o problema pentru inceputul stimularii sau asa trebuie sa fie ? Dr nu mi-a spus nimic referitor la asta !
"Ce nu te doboara te face mai puternic"
denisa73 spune:
Asa se incepe stimularea pe ciclu Elena.Din cauza stimularii se mai prelungeste cu cateva zile cilul.Iti urez succes si cati mai multi foliculi!
Stef tu in ce stadiu esti?
Eu incep stimularea sambata de dimineata.