FIV 4

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Ellena, Diphereline are rol de supresie inaintea stimularii ovarelor. Mie mi-a prelungit ciclul pana in ziua a 11-a, iar dr. mi-a zis ca e o reactie normala, sa nu-mi fac griji. La alte paciente l-a scurtat, si asta e normal. Asa ca gata cu grijile, la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna fetelor,
Elco bine ai venit si sa-ti ajute D-zeu sa iei hotararea cea buna cat de curand.
Elena programul meu a fost: in ziua 21 a ciclului facut Dipherelinul (ti-a explicat de Ralu ce rol are) dupa 2 saptamani mers la ecografie, si inceperea stimularii, 5 fiole Menogon/zi seara la aceeasi ora, dupa o saptamana de inejctii mers la eco, din 2 in 2 zile eco ca sa vada foliculii, cati sunt si marimea lor. Cand foliculii au in jur de 16-20 mm se opreste Menogonul si vei face o injectia cu Pregnyl seara la 23,00 si a doua zi va avea loc punctia.Punctia dureaza cam 30 min se face sub anestezie si dupa cateva ore poti pleca acasa sau ramai in spital, cum doresti. Dupa 2 zile va avea loc embriotransferul, care dureaza 5 min. Dupa ET vei sta pana spre seara in spital. Daca doresti sa ramai in spital mai multe zile dupa ET o poti face. Deocamdata atat, sper ca n-am omis ceva, daca n-ai inteles ceva iti stau la dispozitie. Iti urez multa bafta, curaj si pesre o luna sa ne dai vestea cea buna.
Ralu scumpa mea ce faci, au venit nesuferitiiiiiiiiiii?????
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Denisa bafta si la aceasta stimulare si-ti doresc din tot sufletul ca de data asta sa fie cu noroc.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Nu Pia, n-a venit... Sunt in a 40-a zi. Astept pana luni si daca nu vine il sun iar pe Ancar. Progesteron n-am mai luat de marti dimineata.

Mergi la inceput

Imi pare rau Ralu, sper sa-ti vina odata ca sa te linistesti.
Te pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Iti multumesc din suflet Pia! Sa dea Dumnezeu sa reusim toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

buna seara, fetelor!
Off, ce de evenimente si eu am lipsit atata! N-am mai putut sa intru in ultimele zile, dar am fost cu gandul la voi.
Sunt trista de tot ce citesc! Ralu, Cored, am incredere maxima in reusita voarta next time! Ma bucur ca aveti resursele sa mergeti mai departe, incredere si optimism, stiu ca sunteti puternice si veti reusi!
Elena, bine ai venit si mult succes! Fii optimista si vei vedea ca va fi bine.
Denisa, ce faci? Corina, Monica, cum merge?
Am citit in fuga mesajele voastre si ma bucur ca va pastrati tonusul, cred ca mie mi-a lipsit la un moment dat si am resimtit tare nasol asta. Ralu stie, ca am vb mai mult pe mess...
Eu am facut ieri eco si am un bb, unul singur, mai precis un sac gestational. Am resimtit o oarecare pierdere legata de ceilalti 2 embrionasi, dar m-am consolat cu gandul ca asta e... unul si bun!
In afara de faptul ca nu dorm deloc bine, in rest nu am mari simptome. Am doar scurte momente de rau, dar trec in cateva secunde. Dr mi-a spus ca pot sa nu am greturi chiar deloc, asa ca m-am linistit.
Elco, esti pe maini foarte bune! Eu sunt tot la Dr Protopopescu si nu cred ca as fi putut fi mai multumita de cineva. Si ca medic si ca om de nota 10!
Ce mai stiti de Marcela?
Cloe, felicitari! Minunat ca vei avea o pereche, cred ca esti tare fericita! Ma bucur mult pentru tine si abia astept sa ne pui poze aici cu ei! Te rog ceva: spune-mi si mie de cand a inceput tie sa ti se considere sarcina? Numeri saptamanile incepand de la ET sau de la prima zi a ultimului ciclu?
Va pup pe toate, va urez multa bafta si sper sa intru cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

N-am cuvinte, Raluca, Cored, imi pare tare rau dar cum spuneti si voi, capul sus si mai departe. Data viitoare trebuie sa reuseasca.

Ma gandesc la toate fetele care incep acum stimularea si va tin pumnii.
La mine nimic nou asa ca astept si va citesc pe voi intre timp.
Corina ce se aude de la inseminare?
Numai bine la toate
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna fetelor,
Denisa, mult mult noroc, sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visul de data asta si sa iti aduca Mos Craciun un bebita sau chiar 2.

Anemona si Monica, multumesc ca va ginditi la mine. Eu sint inca in asteptare (dupa inseminare), cam pe luni-marti ar trebui sa stiu, da ori ba!

Anemona, bine ai facut ca ai mers la echo si ai vazut sacul gestational. Iti da o liniste sufleteasca. Sa nu iti para rau ca e doar unul, e f. bine. Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.

Ralu, iti tin pumnii. Cum spun si fetele, daca nu e si nu e, macar sa iti vina o data ciclul si sa te poti linisti.

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Anemona, multumesc.
Mie au inceput sa-mi calculeze sarcina incepand de la prima zi a ultimului ciclu. Deci tu cate saptamani ai acum, daca numeri de atunci? Eu am 21 de sapt.
Sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos! Si eu am avut cam aceleasi simptome f. slabe (senzatii f. scurte si trecatoare de greata), si alea au trecut dupa vreo 2-3 saptamani. Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara ca si pana acum!!
Va pup pe toate.

Cloe

Mergi la inceput