Sala fitness Lady Fit?

Sala fitness Lady Fit? | Autor: madau

Link direct la acest mesaj

Salut. M-am hotarat sa ma apuc de nitel sport si m-am hotarat sa merg la Lady Fit. A mers/merge cineva acolo? Cum e? Vreau sa merg la Ultimate Pilates si la FitBeam. Pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am fost ocazional, nu-mi pot respecta programarile asa ca nu-mi iau angajamente pe termen lung.

Mie mi-a placut, m-am simtit bine, dar am o prietena care s-a simtit inhibata de pleiada de "vedete" de acolo, personalul nu face diferente, asa ca daca le ignori (vedetele si "vedetele")vei fi ok.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mersi frumos, ma interesa atmosfera si daca se ocupa ca lumea de tine. Cat despre vedete, nu ma simt "amenintata"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput