Salut. M-am hotarat sa ma apuc de nitel sport si m-am hotarat sa merg la Lady Fit. A mers/merge cineva acolo? Cum e? Vreau sa merg la Ultimate Pilates si la FitBeam. Pup
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Am fost ocazional, nu-mi pot respecta programarile asa ca nu-mi iau angajamente pe termen lung.
Mie mi-a placut, m-am simtit bine, dar am o prietena care s-a simtit inhibata de pleiada de "vedete" de acolo, personalul nu face diferente, asa ca daca le ignori (vedetele si "vedetele")vei fi ok.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Mersi frumos, ma interesa atmosfera si daca se ocupa ca lumea de tine. Cat despre vedete, nu ma simt "amenintata"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX