Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
buna seara...sau imediat, buna dimineata
am adormit puiul si pe tati si eu am mers la strans cate ceva din bucatarie. De azi de la 12:40 am avut invitati, pana acum o ora la ora 23:00. Nu toti odata ci valuri, a fost frumos, dar si foarte obodsitor.
JR a fost cel mai incantat de vizita atator persoane cu care s-a putut juca in voie
Singurul regret pe ziua de azi am si anume ca nu am ajuns la mormant la Darius, dar neaparat maine ajung...
acum merg si eu la ca-s franta d oboseala...
Sun ce bine sunaaaaaaaaaaaaa...
Mamica lui JR
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Si noi am avut un weekend foarte aglomerat,sunt foarte obosita, nu mai ajung la liman cu odihna/linistea si ...cum eram foarte "fresh", ieri am mers cu bicicletele , noi doi cu Razvan si fratele meu cu nepotica .In final a fost f bine, caci " pofta vine mancand " ,credeam ca nu am sa mai pot merge astazi , dar e ok, nu m-am ales cu febra musculara
Dau si eu o cafea
My_Lady0091 spune:
'neatza.noi plecam catre Iasi in cateva minute!
ne laudam cu cateva cuvinte noi:
-tataie pt bunicu'
-bica pt. bunica
-pcapacam=topogan
-beleli=la revedere
-pachi=para
-cala=portocala
Sibi=Sebi
'Na=Alina
-tia,tica=Cristina
-Micea=Mircea
-Beca=Rebecca
-chichi=Viky-catelul
pupici!
*Blackmoon Lady 21+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
toate fetele...
Hai sa va zic una din ciclul "De'ale lui Andi"... Sambata am facut vaccinul... si nu trebuie sa se loveasca la intepatura... "Eu: mami, ai grija la scoala cum te joci in pauza sa nu te loveasca vreun coleg"..."El: Mami, mai bine sunt foarte neastamparat in ora ca sa ma pedepseasca doamna si sa stau in banca in pauza"
Si doamna tocmai l-a laudat ca e "foarte cuminte si respectuos"... reactia mea si a sotzului... "oare doamna vorbeste de copilu' nostru?"
getik1 spune:
buna fetele ce faceti? noi suntem bine cat de cat ary merge la cresa sa adatat bine este cuminte mananca, dar nu doarme
de joi nu am mai duso ca aa stat acasa ca a rcait un pic dar si ca cez este in medical a facut o mandrete de entorsa, si c ocazia asta sta si ea cu el ca si asa il vede ff rar ca a schimbat locu de munca acu este sofer si este mai greu sa stea cu ea ca este plecat mai tot timpu.
eu m-am reapucat de margelit ca sa cam dus vara si treburile afara si acu se intuneca devreme ca atare uitatii ce am mesterit cu cez de cand este in medical http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/
o sa incerc sa intru mai des dar nu promit.
va
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
A_driana spune:
'seara fete
mummy la fecior
geti ti-am vazut azi dimineata creatiile, f frumoase toate
ma bucur ca Ary s-a adaptat bine la cresa
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
Buna seara si de la mine
nu-mi vine sa cred ca JR chiar a adormit la ora asta...e ceva...parca nici nu mai stiu ce sa mai fac ca am mult timp la dispozitie, asa ca...sunt pe net
Am avut iar o zi plina, dar frumoasa, petrecuta impreuna cu JR . Este un scump care si-a dat drumul foarte bine la vorbit, acum in sfarsit, pot sa spun ca ma inteleg cu el, desi el este foarte incapatanat si parsiv si stie "cum sa ma lucreze"
Cel mai fascinat este sa mestereasca....sa repare..sa lucreze..motiv pentru care sunt cu ochii in 4 sa vad ce trusa mare gasesc cu unelte pentru ziua lui...daca vedeti ceva, va rog frumos sa ma anuntati...vreau ceva frumos si mare ..neaparat o trusa cu ustensile de reparat
Getik ma bucur tare mult ca aimai intrat pe la noi...ceea ce faci tu este frumos, tin sa te felicit pentru ce realizezi! Sper sa-ti mai gasesti timp si pentru noi.
Lady cum a fost la Iasi?????? Ma bucur sa aud lucruri bune despre Becca ...numai asa sa va aud!
Busy deci...Andi al tau e super tare, abia astept sa ajunga si JR la varsta asta atat de frumoasa, sa aud ce perle scoate din gura
A_driana cum mai sunteti? cum merge treaba la casa???? cred ca abia astepti sa va mutati
eu acum va pup, o saptamana usoara va doresc!
Mamica lui JR
My_Lady0091 spune:
*Blackmoon Lady 21+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
bravo Lady, ma bucur tare mult pentru tine
acum sunt curioasa cum o sa o cheme pe cea mica ..te-ai gandit???
pana la urma cum esti? cum e fetita? totul e ok la ea in garsoniera???
Mamica lui JR