Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !
Raspunsuri - Pagina 8

lorex spune:
Eu zic asa:
cine nu sta la scos mucii cu batista bebelusului nu va sta nici la aspiratorul nazal pt ca nu suporta ideea sa le bagi ceva in nas!
Eu nu cred in teoria muci=otita. Poate doar cand sunt f f grosi si copilul nu poate respira all day long. Daca e o raceala mai usoara si mucii curg eu nu-i scot bobitzei decat prin masaj de la radacina spre varf, cu mana uda, deasupra chiuvetei, cu doua degete si apa calda. Nu mai spun ca la baie ies singuri din cauza aburilor.
Acum bobitza stie sa sufle nasul si ma ajuta si asta oarecum.
noi avem si aspirator nazal electric si am vrut sa-l arunc dupa ce l-am probat. Parerea mea e ca nu face banii.
Astept sa vad cum se descurca buturel cu el. Bafta!

sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Eu zic asa: cine nu sta la scos mucii cu batista bebelusului nu va sta nici la aspiratorul nazal pt ca nu suporta ideea sa le bagi ceva in nas! Eu nu cred in teoria muci=otita. Poate doar cand sunt f f grosi si copilul nu poate respira all day long. Daca e o raceala mai usoara si mucii curg eu nu-i scot bobitzei decat prin masaj de la radacina spre varf, cu mana uda, deasupra chiuvetei, cu doua degete si apa calda. Nu mai spun ca la baie ies singuri din cauza aburilor. Acum bobitza stie sa sufle nasul si ma ajuta si asta oarecum. noi avem si aspirator nazal electric si am vrut sa-l arunc dupa ce l-am probat. ![]() Astept sa vad cum se descurca buturel cu el. Bafta! |

Treaba cu mucii si otita...nici eu nu stiam de ea...de la orl mi s-a spus....era bebe, canalele f scurte, pozitia(mai mult pe spate) favoriza treaba asta...nu stiu...eu am fost la orl cu ea...si asa mi s-a spus... De asta bag mare la scos mucii din copil, sa nu se repete istoria...

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Super scumpa pitica ta! Si noi am avut o pb cu aspiratorul, acum a inteles ca are doua utilitati (aspirat casa/aspirat nasul) si face diferenta intre ele. |

Abia astept sa faca si ea diferenta intre cele doua utilitati ale aspiratorului..ca nu prea am unde s-o trimit cat aspir...

alexutzzza spune:
BF felicitari petru vestile bune! Cat despre cele proaste...in tara asta ce pretentii sa avem?
tomaca sa stapaniti sanatosi cumparaturile sa se potriveasca aparatorile si sa functioneze eficient si silentios aspiratorul! M-am lasat dusa de val si am cumparat si eu unul...
Telefon fix...eu ii blochez tastele, cred ca e valabil pentru majoritatea, nu?
SONDAJ sau mai bine zic sa ma scoata cineva din ce mi-am facut cu mana mea...
Acum aproape o luna am incercat trecerea de la LP la LV ca e mai ieftin cu 1 E per litru si cum Yannis bea cam un litru pe zi....Am inceput prin a adauga cantitati de LV in LP incet incet, progresiv, pana biberonul a devenit numai LV. Replacement succeeded DAR!
- acum nu mai vrea de nici o culoare
- LV bea in cantitati mai mari decat LP si cu multa bucurie si pofta
- unde pana mea gasesc io LP ptr copii 12luni+ in Romania?
Pufii care beau LV ce lapte beau?
Asta a lu Yannis are gust de inghetata cu vanilie si e imbogatit cu fier si vitamine si are 2,75% grasimi...ceva similar? de
Yannis

ana_g spune:
nu inteleg care e problema pana la urma, ca nu mai vrea LP sau nu mai vrea LV?
LP pentru 12+ sunt o gramada, si aptamil are varianta junior, nestele are nan 4, milupa cu siguranta.
tu te referi la LV special pt copii sau ce? stefan bea orice fel de LV, mai putin din ala proaspat de consum, in ciuda faptului ca are un gust mai natural, probabil de aia incearca de la napolact, cu 3.5% grasime.
_
mama lui Stefan, pui scump

ana_g spune:
mda, faptul ca bea aproape 1l pe zi e cam mult, nu stiu ce sa zic...eventual cauta sa i-l diluezi cu ceai, vorbesc serios, oricat de ciudat ar suna. mai mult de 500 de ml pe zi nu ar trebui sa bea....
_
mama lui Stefan, pui scump

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexutzzza SONDAJ sau mai bine zic ![]() ![]() ![]() Acum aproape o luna am incercat trecerea de la LP la LV ca e mai ieftin cu 1 E per litru si cum Yannis bea cam un litru pe zi....Am inceput prin a adauga cantitati de LV in LP incet incet, progresiv, pana biberonul a devenit numai LV. Replacement succeeded DAR! - acum nu mai vrea de nici o culoare - LV bea in cantitati mai mari decat LP si cu multa bucurie si pofta - unde pana mea gasesc io LP ptr copii 12luni+ in Romania? ![]() ![]() ![]() Pufii care beau LV ce lapte beau? Asta a lu Yannis are gust de inghetata cu vanilie si e imbogatit cu fier si vitamine si are 2,75% grasimi...ceva similar? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alexutzzza...stiu de Parmalat prima crescita 1+...lapte de vaca imbogatit cu fel si fel de vitamine, minerale si fier, la tetra pack de 500ml, am vazut in carre4, incercat pe mandra...a mea , deh...nu-l doreste...dar poti incerca...mie mi se pare bun si dulce la gust, maimutzica mea se stramba...Bine, i l-am dat si din cana cu cioc, si a facut o mutraaaa..

Loredana71 spune:
Mirela,pe 4 aterizam la Bucuresti,si de acolo zburam la Iasi
Alexutza,nici eu nu am inteles prea bine problema...Dar cred ca voiai sa spui ca i l-ai inlocuit,dar ca acum nu il mai vrea...Nu inteleg nici intrebarea cu ce fel de lapte de vaca,laptele de vaca e doar unul...sau...?Chiar nu stiu!
Probabil ca nici nu o sa-l vrea,acum e deja marisor si daca s-a obisnuit cu gustul laptelui praf,e foarte putin probabil ca o sa vrea laptele de vaca acum...Dar de ce ii dai dulce?Si zic si eu ca e mult 1l pe zi...

alexutzzza spune:
Sorina cel de la Parmalat l-am incercat mai demult si nu a vrut de nici o culoare, nici macar in mancare.
Off m-am exprimat eu aiurea. Aici in Grecia bea lapte proaspat la sticla cum e la noi laptele pe care il bea toata lumea Zuzu, Dorna, Tnuva, napolact etc, lapte de consum pasteurizat, dar Aici in Grecia e de la Delta, ii zice Advance si e special pentru copiii de 12+ luni, cu gust de inghetata de vanilie bun miam miam. Laptele praf Aptamil de care bea inainte nu mai vrea...Aici in Grecia nu am nici o problema, ii dau lapte de vaca d-asta proaspat la sticla ptr copii, dar in Romania ma gandeam ce o sa ii dau atata timp cat acolo nu exista laptele asta de vaca special ptr copii. ma gandam sa ii iau un lapte normal 3 sau 3,5% grasime si daca nu-i place la gust sa ii pun Nesquick...ceva de genu
Offf m-am facut inteleasa? de
Yannis