Ora de culcare a copiilor

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu nu cunosc nicio persoana care sa nu fi avut ajutor din partea parintilor, si eu am stat cu nepotii cand m-au rugat ai mei, la randul lor ma ajuta...daca am nevoie urgenta sa las fata cu cineva, in minutul urmator am gasit. Deci nu-i rahat cu perje.

Anca74, iote ca am gasit un motiv de dezbinare pentru prietenia noastra, am o sensibilitate pentru artisti, eu merg regulat la Filarmonica si Opera, confirm din surse foarte bune ca sunt platiti jalnic, jalnic, mai fac bani cand merg in turnee si asta din diurne, dar nu sa-si cumpere un apartament sau o blana de vizon, exclus.
Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca exista acesti oameni sa pot audia un Mozart, un Chopin, un Bach, sa pot asculta o Casta diva cantata de-ti dau lacrimile. Asa saraci cum sunt. Probabil mai dau ore, se descurca ei cumva, nu stiu.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ocebine, era doar o constatare in sunet dulce de perete gaurit, zic eu oarecum la subiect. Nu m-a suparat nimeni cu nimic, pur si simplu ce am avut de zis am zis. Cu ceva pagini in urma am si socotit 'public' cate ore dorm ai mei si se incadreaza la cifra zisa de tine. Nu prea mai am ce zice, nici macar sa o contrazic pe Anca nu mai am chef. Ma pregatesc sa fiu zen pt ziua de maine . Noapte buna!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai tu esti prima care fara sa spuna nimeni nimic ai zis ca meseria de artist e de neconceput si ca nu se castiga nimic si ca vor fi vesnic nemultumiti si nefericiti
Iata ca nu ai dreptate, Inca odata repet, un om nu e fericit sau nefericit din cauza meseriei. Sau a orei la care se culca:)))))

si da, a merge cateodata la concerte (bravo pt muzeu) e un must intr=o viata de om, in conceptia mea. Suprema intelectinicre este, evident, arta. Aspiratia catre frumos. Medicina e poate cel#537; mai nobil lucru, dar medicii ca sa poata opera bine se umplu de cultura. Ma rog, majoritatea celor pe care ii cunosc eu. E un mic exemplu.
Noi mergem pe rand, ca nici noi nu avem cu cine lasa copilul mic. Cea mare merge cu mare drag incepand cu 6 ani. Pana atunci o duceam doar la cate o parte .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Anamaria, ooof. Mult, multe ore si multe teme:( Practic, 3 ore sunt de teme plus studiu. In conditiile astea, 9 seara la culcare e o ora mult prea optimista .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mirela a lansat provocarea initiala si acum ea nu mai are nici o opinie...lasa leoaicele sa se sfasie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

anka, io nu simt invidie pentru cele care beneficiaza de ajutor sau de ajutor mai mult ca mine.

Iar limbajul... Stii cum e cu paiul si barna, da?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Am uitat sa le multumesc fetelor din tarile vorbitoare de germana pentru informatiile despre mersul lucrurilor de acolo.

In DE am fost, si nu o data, dar nu am apucat sa studiez atmosfera.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANCA, si de ce arta o sa te ocupi la pensie daca nu se mai face nimeni artist, ca tre' sa lucre la multinationala?

...iar latina si arheologia nu sunt arte.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

mai dar vad ca toate interpelarile ii sunt adresate Ancai74....deja devin geloasa Anca esti un star!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danat

mai dar vad ca toate interpelarile ii sunt adresate Ancai74....deja devin geloasa Anca esti un star!!

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Adica io tocmai te-am inclus in grupul fetelor carora le-am multumit si tu comentezi? Ntz, ntz...

On-topic: a adormit la 21.15.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput