Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
cristi, acum fiecare stie ce are nevoie, plus ca e chestie de gusturi eu am in mare parte, de toate, patut, carucior primesc de la niste prieteni si e aproape nou, scoica o mai am.. mi-ar trebui un sling.. dar ptr Muf am luat muuulte chestii faine de la BE.. vedeti ca sunt niste paturici patrate, moi si fine, cu capse, ce se pot infasa fain pe bebe, geniale pe timp de iarna, erau chiar la intrare, imediat in stanga.
eu acum merg mai mult ptr Matei, ii iau pantaloni de trening de bumbac de tavalit la gradi, imi trebuie sa nu fie f grosi, dar nici f subtiri, e o firma romaneasca din tara, nu mai stiu cum ii spune.
Iar ref la body-uri/ pantaloni de casa/pijamale, raportul calitate/pret mi-a placut tare la Kara, au si multe culori frumoase! le mai gasesti si prin supermarket, dar la BE aduc tot ce au. Si la Z sunt ok, dar nu toate, alea inscriptionate cu diverse mesaje, dupa 2 spalari se labarteaza ca naiba, sunt mai nasoale materialele.. mai aveau unele colorate, parca erau mai 'batute' materialele, alea erau mai bune... mai sunt unii tot din tara, cu sosete bune, caci veti vedea la bebe mic, de fapt pana in 2 ani, la copiii mai fotomodei asa, cu glezne mai subtiri, ca multe sosete ce ar trebui sa fie mai inalte pe picior, sunt f largi si cad usor cand dau din picioruse, asa ma enervau in rest, haine faine, eu prefer sa cumpar de la diverse firme, Debenhams, Waikiki, Z, etc, la reduceri, ptr sezonul urmator..
si mai sunt unii cu mocasini de stat prin casa ptr iarna, cu talpa din piele intoarsa, tot de la BE ii cumpar ca-s mai bune preturile decat in oras, vreo 20 lei parca erau.
mai vreau carti, sunt diverse edituri care au promotii la carticele ce costa altfel sute de mii... si la jucarii sunt chestii misto, sunt promotii, la Melissa&Doug, Chicco ptr picii-pici, si mai sunt si alte firme misto cu jucarii.
am o amica d ela odiseea Mateiului ce are un magazin online cu lucruri de copii, si are si ea stand la BE, firme faine din M. Britanie, la preturi ok, de la ea o sa cumpar chiloti si ceva geaca de iarna, si vad ce mai are misto, ptr ca prefer sa le vad si sa le pipai, la varsta asta deja masurile nu se mai potrivesc si mi-e teama sa comand pe net, sa stau sa alerg sa le schimb, etc..
dar de obicei, plec cu un plan in cap, si cheltui acolo mult mai mult decat mi-am propus, tocmai ca si eu casc ochii peste tot, mai repede de 2-3 ore nu ies de acolo
alinuk, e adevarat ca anumite condimente si gusturi puternice pot da colici bebelusilor, dar e chestie de... incercatelea.. la unii pot avea efecte, la altii nu.. vezi si la Kara pantaloni d-aia cu picior, dar mie nu mi s-au parut prea practici decat in prima luna, apoi preferam fara picior, cu sosete la legerea mea.
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aris26 spune:
raluuuu - ma bucur ca te "vad", ma gandeam sa le intreb pe fete daca esti activa pe aici.
vai ce sperietura ati tras...brrr...bine ca a fost doar atat si ca te-a ascultat fata si a stat potolitala locul ei
cu tudor si gradi - oare nu are legatura cu venirea surioarei?
ma bucur ca una peste alta sunteti bine.
da, am scris si pe la endo, ca deh...
mama de mic +s28+
cristi07 spune:
Luny, clar e treaba de gusturi la haine...dar am zis ca sunt si multe lucruri utile. asa ca si concluzie merita o privire aruncata la baby expo!
si mie imi plac jucariile melissa&doug si am cumparat si de la baby expo si de pe net...evident pt copiii nostri mari...
pt bebelusi mi-au placut cele de la tiny love desi cam scumpe...
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)
cristi07 spune:
Ralu, ma bucur ca e totul n regula acum. imi pot imagina prin ce ai trecut. bine ca nu e grav la sot si tu esti bine. Imi pare rau pt puiut ca s-a speriat
Sanatate multa!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)
abramburika spune:
ralu - ooooff, bine ca ati trecut cu bine toate hopurile. Acum mai linisteste-te (si fizic si psihic), ca iar intri in priza cu venirea Luizei.
Sa mai zic de neuronii lipsa sau afectati de sarcina? Am pus o masina la spalat fara nimic (detergent, balsam) ... iote-asa, cu acqua chioresis .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
aris26 spune:
haine frumoase si la preturi ok(unele cel putin) gasiti la kiabi. combinezone de fash sau plush gasiti de la 35 la maxim 100 de lei.
cu colicile si dieta mamei nu stiu ce sa zic...dar logic ar fi atunci ca doar copii alaptati sa aiba. iar eu am vazut cu ochii mei crize de colici la copil care nici nu a mirosit laptele matern.
mai degraba merg pe ideea lui brazelton despre asa numitele colici, imi pare rau ca nu il citisem la primul copil, dar acum chiar vreau sa vad daca merg mai bine metodele lui ca alea cu infacol si espumisan au fost o prostie
mama de mic +s28+
dianalaura spune:
Ralu..Doamne prin cate ai trecut. Ma bucur ca acum sunteti toti bine si ca T. nu a mai plans la gradi.
Brambule, se mai intampla, ce sa faci..ia verifica-le, nu s-au spalat si asa?
Gata, fug dupa Stefan la camin, ca fac 25 de minute pe jos pana acolo!
diana26+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
aris26 spune:
si? n-au vrut sa se spele si asa..cu economie? vai ce nesimtite
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika ralu - ooooff, bine ca ati trecut cu bine toate hopurile. Acum mai linisteste-te (si fizic si psihic), ca iar intri in priza cu venirea Luizei. Sa mai zic de neuronii lipsa sau afectati de sarcina? Am pus o masina la spalat fara nimic (detergent, balsam) ... iote-asa, cu acqua chioresis . ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
mama de mic +s28+
ooka spune:
salut fetelor
Ralu, imi pare rau pentru sperietura, bine ca te'a ascultat fieta si sanatate la soata!
Luny, imi pare rau pt cel mic, iti tin pumnii sa se linisteasca!
Aris, bine ai venit, si eu tot la Tutunaru. Ai cumva rh negativ?
Corina, merci de informatii, pana una alta as vrea sa'mi dea trimitere ca ma ambitionez sa nu platesc vaccinul. Sa'mi dea trimitere sa'l fac in alta maternitate daca ei nu'l au.
Eu mai am de luat haine, scutece refolosibile inca vreo 5, pat, saltea, scoica, pompa (ca am auzit niste povesti jalnice despre pompele din spital, si mai bine noua si a me' decit sa mai iau ceva si prin pompa), un biberon doua, uscatorul de rufe, cosemeticale.
Mi'am cumparat pijamale, doua, cu pantaloni scurti ca am si eu o problema, oricum o sa am halat, nu inteleg de ce'mi trebuie camasoaie dacat tot am halat.
N'am facut niciun bagaj si nici nu fac, ca n'or fi asa incapabili astia de acasa daca ma pocneste asa pe nepusa masa.
Eu de la BE am gasit si n'am gasit depinde de cautaturi, acu' ma intereseaza scaunul de masina sa vaz daca il gasesc mai eftin, desi slabe sperante, plus haine bineinteles daca oi mai gasi ah si pantofi Sofiei.
Mda, cam atat. Is nemancata ca mi'e jena sa comand si nu mi'am luat ca mi'era jena sa mananc. Si mi'e o foameee de nu vaz bini. Abia astept s'o intind acasa.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
abramburika spune:
eii, nu, nu functioneste metoda asta de economie. Daca ar functiona, as aplica-o mai des, hahhahaaa. Repeat, please, asta functioneaza.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!