Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
miereamara spune:
Buna dimineata fetelor!
Aris, bine ai venit!
Ralu ce patanie urata, bine ca si-a revenit sotul!
Georgia im i pare rau sa aud ca ai fost in spital, sper sa iti revii repede!
Fetele cu puiutii la gradinita, o sa treaca! Ciudat, desi A. a inceput sa mearaga la un an si pana acum cateva luni nu am avut probleme, acum ne urla si el diminetaaaa....dar nu neaparat ca nu vrea sa mearga la gradinita, ci ca nu-i convine una alta, am nervii facuti zdrente, suntem in plina criza a celor 2-3 ani....azi dimineata de exemplu a tipat un sfert de ora pentru ca am aprins lumina:)), ma treszesc special la 6 dmineata ca sa pot sa stau cu el in pat o jumatate de ora si sa ne dragalim...(desi doarme in pt cu noi) si tot iese cu scandal in unele dimineti..Mai si are atata energie....nici nu zici ca e bolnav de mononucleoza, de obicei boala asta cica te lasa lat in pat....de unde frate...parca are baterii
Vad ca discutati de carucioare...eu mi-am pus unul pe lista la baby shower dar daca nu mi-l cumpara nimeni cred ca zic pas si il folosesc pe cel vechi a lui A.
Asta e ce imi doresc, scaunul deja il am de la o prietena (e pe verde)dar as mai cumpara unul pt ca noi o sa umblam cu doua masini cand ii ducem/aducem de la cresa
http://www.chiccousa.com/gear/travel-systems/cortina-30lb-systems/travel-systems-30-fuego.aspx
In rest nu am cumparat mai nimic, am haine o gramada, pompa electrica, scaune de masina, basinet...restul sunt pe lista la baby showerul care este peste 2 saptamani si in functie de asta cumparam restul
In rest...suntem ocupti cu mutatul, tot peste doua saptamani, am semnat contractul de inchiriere si sapt asta ar trebui sa fie gata si apartamentul pt inspectie, barbatul vrea sa vopsim niste pereti. E frumusel apartamentul si maaaare..o sa ma ia gaia facand curatenie, are 150 mp!!
V-am pupat!
Tiny baby gator
Baby gator
abramburika spune:
irina - spor la mutat. Lasa ca dupa tot trambalaul asta, te distrezi la baby shower .
aris - si eu is fan Kiabi, calitate/pret.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
georgia79 spune:
dianalaura sunt mai bine acum, dar tot cu dureri. Cateodata plang de durere, cateodata reusesc s-o controlez schimbandu-mi pozitia. Iustin e bine acum, e la ai mei.
Lia, neaparat fa-ti o urocultura, durerile tale si pipi des si putin seamana perfect cu ce am avut eu. Si eu am crezut ca tot din cauza ca e sarcina joasa si apasa bebe dar era de fapt o infectie urinara. Eu si acum sunt pe antibiotic si mai am de luat 4 zile. Inca nu mi-au trecut durerile si senzatia de pipi dar numai e asa de des si nici putin.
offf... rau e cu neuronul gravid, citesc si pana sa scriu uit ce vroiam sa spun...
brambu ai o scuza puternica cu placenta mind ( asta e definitia medicala si explicatia ca gravidele uita de la mana pana la gura)
ralu imi pare rau ca ai trecut prin ce ai trecut dar ma bucur ca e totul in regula acum. Crizele de spasmofilie sunt foarte urate si ii pot speria teribil pe cei din jurul tau. Eu am facut una la birou dupa masa de pranz in cantina... m-am simtit foarte prost dupa... oricum am ajuns la spital ca mi se inclestasera mainile si picioarele si aveam spasme. Sotul tau cred ca a facut si un atac de panica cu lipsa de respiratie... sper ca acum e bine si pe viitor sa includa un supliment alimentar cu calciu ( recomand calciu+D2 pentru fixare)
Bravo tie pentru curaj si pentru cum ai facut fata situatiei.
Referitor la BE va invidiez ca puteti merge, in momentul de fata mie mi se pare de neatins... sotul meu nici n-o sa vrea sa auda dupa ultimile evenimente, singura mi-e frica sa ma duc...
+32 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arleza Mie mi se par foarte scumpe preturile la carucioarele astea,zau.Nu prea imi vine sa dau atatia banuti.Sper sa fie si variante mai ieftine,pt toate buzunarele. LIA,tu ce carucior de bebe o sa cumperi,te-ai gandit? 31+ cu Sara Elena |
yo vad ca voi sunteti f entuziasmate de carucioare
yo astept primavara
pe timp de iarna nu il pl;imb cu caruciorul
prob o sa ies in curte cu el in brate o juma de ora
iar cand da coltul ierbii mergem impreuna si testam carucioarele
acum sunt axata pe patut
nush de care si cum
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +32 Matei Ioachim
abramburika spune:
georgia - lasa ca BE e si la anu' sau la primavara (parca), deci tu stai cuminte la odihna. Merci, nu stiam denumirea medicala la uituca-de-la-mana-pana-la-gura.
lia - ca ai curte, de aia ... eu n-am unde sa imi scot copilu' la aer. Pe balcon ma plictisesc . Si apoi am spus, o sa fiu in miscare cu S. cu gradinita ei. Da' nu ma plang, is plimbareata de fel. Sa fim noi sanatoase!!
Chiar acu' ies sa imi iau copilu' de la gradi ... revin!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
georgia79 spune:
miere multumesc pentru atentie
si noi suntem in criza dintre 2-3 ani... deocamdata se manifesta prin refuzuri de a mai face cum spui tu doar de dragul de a face invers... adica daca mergi cu el pe strada si vrei s-o iei la stanga el o ia la dreapta... daca tu-i spui ceva sa faca el zice nu, vreau sa fac asa... nu vrea sa mai doarma dupa amiaza...
dar astea sunt momente trecatoare ca apoi devine ingerasul meu cuminte
fetelor va pupicesc pe toate pentru moment... vrea sa fac niste dovlecei pane si vinete pentru sotul meu cand vine acasa... o sa stau pe scaun si vad eu cum ma descurc sa nu fac prea mult efort... daca vad ca numai fac fata ma opresc si continua el cand vine...
+32 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
miereamara spune:
Lia, eu pt primele luni am un basinet, vi l-am mai aratat dar acum nu gasesc linkul.
si apoi am gasit patutul asta la un pret redus, l-am vazut si in magazin si arata foarte bine, tzeapan
http://www.target.com/p/Graco-Sarah-Crib-in-Classic-Cherry/-/A-12405010
mi-am pus si unul de panza (pe lista la baby shower), e bun cand calatoresti dar nu l-as folosi de zi cu zi
http://www.target.com/p/Baby-Trend-Play-Yard-Cherry-Chocolate/-/A-12895359
Tiny baby gator
Baby gator
miereamara spune:
Georgia, da...si la noi la fel cu refuzurile...cateodata ii spun eu invers fata de ce vreau sa faca de fapt si atunci el face exact ca mine:))
Tiny baby gator
Baby gator
Lia73 spune:
ralu, offfffffff prin ce ti-a fost dat sa treci
bine ca tudorica incepe sa inteleaga, pana la urma o sa se obisnuiasca
miericica,e frumos dar vreau de lemn
nu ne permitem sa luam 2 patuturi
bebelinul meu scump
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika georgia - lasa ca BE e si la anu' sau la primavara (parca), deci tu stai cuminte la odihna. Merci, nu stiam denumirea medicala la uituca-de-la-mana-pana-la-gura. lia - ca ai curte, de aia ... eu n-am unde sa imi scot copilu' la aer. Pe balcon ma plictisesc . Si apoi am spus, o sa fiu in miscare cu S. cu gradinita ei. Da' nu ma plang, is plimbareata de fel. Sa fim noi sanatoase!! Chiar acu' ies sa imi iau copilu' de la gradi ... revin!! ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
nu am tarlale, hectare sau domenii
o bucatzicusa unde sa alerge matei
bebelinul meu scump