Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
cristi07 spune:
legat de carucioare...mie mi s-a cam pus pata pe ABC design...modele 2011...de-asta vreau sa ajung la targ sa le vad "in actiune". La Radu tot aceeasi marca am avut doar ca a fost sport si l-am folosit de pe la 3 luni si ceva...cam devreme ii puneam ceva paturici sa stea drept. Acum imi doresc sa fie bun.
Inca sunt in dubiu cu landoul...cand zic ca vreau landou...cand zic ca nu....nici nu vreau sa arunc cu banii pe geam...
O sa impartasesc impresii dupa ce ajung la baby expo!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (28 saptamani)
luny spune:
aris, cate saptamani ai?..
cristi, nu stiu daca e vorba de educatoare, nu cred, caci spunea el ceva...de altfel, in 2 zile, iti dai seama ca nici nu a apucat sa se dezmeticeasca, nu stie inca cum ii cehama pe colegi, nu prea intelege el, decat ca plang copiii si vor la mamica lor..
eu am fost doar o data la Romexpo,cand eram insarcinata cu Matei.. si nu am cumparat nimic, erau preturi mari, n-am gasit nimic din ce vroiam, asa ca m-am lecuit.. raman doar cu BE, e suficient ptr mine... sper sa si pot 'alerga' p-acolo
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
corina_s spune:
luny ce merita sa iti iei de la BE si de la ce firme?
eu cred ca o sa casc gura la tot..doar e primul BE si bebe nu are decat niste body-uri luate
aris eu nu am probleme cu sotul la shopping, sta cu mine..doar ca nu a cautat el f mult pe net lucruri despre bebe..dar e interesat
probabil o sa merg o tura in cursul sapt, sa vad ce e..si daca e sa luam ceva..revin cu el in weekend pt lucrurile mai mari si grele
diana si eu as vrea sa merg sa repet analizele sapt asta, mai mult fiindca trebuie sa refac pt anticorpi rh si sa nu ma mai intep de 2 ori. sunt practic analizele de trim I, parca mai era adaugat si sumarul de urina
28+ Iulia
Lia73 spune:
ce bine de voi ca va puteti plimba
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +32 Matei Ioachim
alinuknuknuk spune:
bedro si luny, la cursurile de puericultura ne-au zis ca muraturile in general dau colici bebelusilor si ar fi de evitat sa le mancam, la fel varza, fasolea si mai sunt destule alimente...si of course ca m-am gandit la Lia cand am auzit recomandarea
brambu si mie imi place caruciorul ala, dar stau in dubii daca landoul ala o sa fie sau nu util, avand in vedere perioada in care nasc.
de la babyexpo eu as achizitiona si patutz cu saltea..ca ma gandesc ca ori acum ori peste o luna jumate...
fetele care recolteaza celule stem cu Cord Blood Center, ma bag si eu daca nu ati facut deja contractele. care erati? ca nu mai stiu
30+ Luca Eduard
moldoveanca spune:
mamicilor de gradinarei plangaciosi si sensibilosi,inteleg perfect dar va asigur ca in timp vor fi ok
Brambu,am fost sa vedem gradi noua care maine isi deschide protile si m-a incantat ceea ce am vazut.O atmosfera vesela si culori vii nu ca celelalte de aici parca sunt lagare.Sa stii ca eu nu sunt foarte happy de Inglesina dar e alegerea ta
Contractii cam ciudate am avut si eu ieri si azi fara sa fac nimic,chiar ma apucau in pat
Pt bebe am mai cumparat niste bluzite si 2 perechi de pantaloni cu talpa inca nu m-am hotarat asupra combinezonului de iarna .Nu vreau sa cumpar prea multe pt ca pe 27 decembrie aici toate hainutele se baga la jumate de pret si ar fi pacat sa nu profitam.Imi trebuie neaparat sac de dormit.
corina_s spune:
lia
alinuk sunt gratuite cursurile sau cu plata?
cate sedinte sunt?..sunt doar in weekend?
cu landoul nici eu nu stiu ce sa fac, acum as lua..acum nu
poate gasesc totusi un carucior care sa se lase mult..parca vazusem unul la chicco..si o scoica...
28+ Iulia
moldoveanca spune:
Nina sa stii ca eu am umblat ca nebuna dupa camasi si pana la urma mi-am amintit ca am cumparat finei mele din tara de la Sofiaman si a fost incantata de ea.Este special pt alaptat,si cum sotul pleaca acusica pana in Ro ,o sa-mi aduca.
Legat de lista de spital normal ca o sa-ti spun ce ne trebuie daca nasc eu inaintea ta
abramburika spune:
cristina - fain ABC ala, nici n-am auzit de el. De vazut, nici atat. Da' din poze imi place. Si e si mai ieftin. Zici ca merita? Eu vreau landou, l-am folosit mult si sigur acum va fi la fel (acum e musai sa ies sa o duc/aduc pe S. de la gradi, pe langa plimbarile zilnice).
Cum mai esti cu gatul, raceala?
Eu am fost dezamagita de BE-ul italian (biminfiera), am fost vreo 2-3 ani la rand si nu mi-a placut, nu am gasit ce vroiam. Asa ca m-am lecuit. Nu stiu cum o fi in Ro. Poate as merge in companie, sa ma intalnesc cu careva dintre voi .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
arleza spune:
SALUTARE burtici!
LIA, lasa ca mai e putin si te vei plimba si tu cu Matei.O sa fie bine ai sa vezi.
MIHAELA,bine ai venit la Odisee,sa ai sarcina usoara si bebe la termen.
ARIS,ma bucur ca acum ai mai mult timp de scris,o sa vezi ca asa o sa treaca timpul mult mai repede si o sa ajungi la temen cu bebe,si tu si EMMA.
LUNY,bine ai venit din vacanta,ma bucur ca a fost frumos.
GEORGIA,mai rezista putin si cand o sa vina bebe o sa uiti totul.Ai grija de tine.
MADA86 LA MULTI ANI,MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI TU!
ALINUK,te mentii langa mine si LIA,stai aproape.
31+ cu Sara Elena