Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

a si la BE or sa fie si cei de la Rombaby parca, si au haine de bumbac destul de ieftinutze pentru bebelusi..pentru cele interesate.

io voi fi in cautare de pantalonasi cu piciorus, ca nu prea am gasit prin magazine, si salopeta de fas pt iarna

30+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Este unul parca se numeste Chicco winter si se lasa pana jos are si reductor de ala de bebe si footmoof si raincover iar pretul am vazut ca e acceptabil.Il are o prietena din tara si e foaret multumita,roti duble rezistente ,se manevreaza usor si e si lat il poti folosi pana mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

inca nu-i alegerea mea ... ca nu l-am vazut pe viu. AM avut Inglesina landou, modelul clasic. Primit de la o prietena, deci nu puteam sa fac mofturi. SI m-am gasit bine. L-am folosit la greu pana la 6 luni. Si afara si in casa. De ce nu esti multumita?

Eu nu (mai) sunt multumita de Peg Perego. AM avut carut nou si cu timpul nu m-am mai gasit bine.

Ma bucur ca ti-a palcut gradi ... daca e montessori, mie imi place stilul lor.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Mie mi se par foarte scumpe preturile la carucioarele astea,zau.Nu prea imi vine sa dau atatia banuti.Sper sa fie si variante mai ieftine,pt toate buzunarele.

LIA,tu ce carucior de bebe o sa cumperi,te-ai gandit?

31+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Eu am un Graco trio,l-am primit de la cineva e folosit dar in conditie foarte buna,il voi folosi pana la 5-6 luni si apoi vreau sport un Mclaren ca sunt taaaaree bune

Mergi la inceput

DIANA,pai ar mai trebui sa fie pe lista ta de analize,sumarul de urina si urocultura.Ce ai scris tu,analizele de sange +cele la urina sunt analizele din trim.1,alea care se dau gratuit.Eu din pacate nu gasesc loc sa le fac la nici un laborator fara plata,ca nu mai deconteaza astia si tre sa le platesc.Cu bani sunt aproape 300 ron.

31+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Brambu,arata foarte bine dar nu suporta greutati mari pe el si e foarte ingust la varianta sport adica o sa-l folosesti iarna si o sa stea inghesuit bebe imbracat mai gros.Dar asta cred eu ,nu inseamna ca am si dreptate.Mai studiaza-l si tu.Daaa ,gradinitza e Montessori dar el incepe pe 1 noiembrie acolo pt ca trebuie sa ne luam depozitul de la astia unde merge acum

Mergi la inceput

Maine de dimi ma duc sa fac si eu ecografia morfologica de trim.3 si am niste emotii.Sper sa fie totul bine si sa vin acasa cu poze cu printesa mea.
CAROLA,bafta si tie maine la eco ca stiu ca si tu mergi maine la eco morfo.
31+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

atunci tre' sa il vad neaparat si sa-l manevrez un pic.

Eu am avut www.inglesina.com/it/collezione/carrozzine/vittoria" target="_blank">asta ... ff solid si incapator.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

vad ca vorbiti despre carucioare...
ce parere aveti despre Bertoni? am vazut ceva ce se numeste bertoni plasma, pare ok, ati avut? aveti pareri?

alinuknuknuk - referitor la cord blood iti scrisesem PM acum cateva zile, spune-mi te rog daca l-ai primit. Tia_Mia parca mai voia cu cord blood si Mihaela.1975.

31+

Mergi la inceput