Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
Žneatza, vin si eu la cafea, KRYS, sa nu bei singura. CRISPRO, ia si tu o cana
. am vazut pozele, e pustiu pe-acolo dar nu mi-am dat seama in toate pozele, ca nu-mi luam ochii de la voi!! ce fain arata cretulinul cu degetul 
am mai vazut azi-noapte poze cu Bea si Bianca
, am pus si eu cateva poze, ultimele sunt cu pozitia de somn in care am gasit-o la miezul noptii ![]()
vreau sa va mai spun ca am iar un copil exemplar, de cateva zile. mananca bine la toate mesele (i le-am mutat pe toate mai tarziu, incepand cu fructele pe la 11.30, pranzul la 14.30-15, gustarea la 19), doarme singura bine de tot (de la 22-22.30 pana la 9.30-10 dimineata si de la 15 la 18-18.30), se joaca si singura cate o jumate de ora, in parc e lumea ei, mai ales daca e plin de copii
. cu mama se intelege de minune, dar daca nu-i face pe plac una-doua o apostrofeaza "na naaa" 
fug si eu sa-mi pregatesc printesa de scoala. VICTO, cum e la munca?!
PS: BTZ, cum a ramas cu vestile proaspete de la dr?? 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
giorgia23 spune:
Neata si din partea mea...iar am disparut![]()
Am vazut toate pozele...superbi delfinasii
Am citit ca multi au cazut si si/au lovit buza
...offf dragii de ei...si Antonia mai cade dar ea pune mainile si rar se loveste
Antonia e din ce in ce mai scumpa
...inca mai avem ceva muci dar se pare ca sunt pe duca...am terorizat/o cu aspiratorul
...noaptea doarme bine de la 22.30 pana la 9/9.30 apoi la pranz 2 ore si uneori 3...mananca binisor...face multe nazdravanii
...adora sa imi ia incaltamintea si se chinuie sa se incalte cu ea
...intelege aproape tot ce ii zic...daca ii dau ceasul si/l pune la mana...ochelarii de soare stie ca tb sa ii puna la ochi si multe altele...a si ea e cu pusul capacelor si dopurilor la loc
Ieri mi/am facut si eu cadoul de ziua mea
...primul meu tatauaj
Sper sa apuc sa intru mai des...va pup
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Ieri mi/am facut si eu cadoul de ziua mea ...primul meu tatauaj![]() |
tocmai l-am vazut!! wow!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
larissa_79 spune:
Fetelor povestiti-mi cum e bona voastra. Ce activitati face cu copilul si in casa, la ce ora vine..daca sunteti multumita de ea. Scoate copilul afara? Eu dupa cum stiti am pe cineva...dar m-a enervat super tare de dimineata. Face de toate nu zic...insa nu stie sa isi controleze emotiile. De exemplu azi a venit cu jumatate de ora mai tarziu. N-am zis nimic. Si in loc sa ia copilul si sa il pregateasca sa iasa afara ca deja mie imi sunau telefoanele ea s-a apucat sa stranga in dormitor. Si cand i-am zis sa lase curatenia si sa iasa afara mi-a raspuns asa nervos ca sa il las ca il ia ea. Si nu e prima data. Daca vine sucita de dimineata am uneori senzatia ca ea m-a angajat pe mine si nu invers.
Asa ca nu stiu ma gandesc serios sa o schimb. Momentan am asa o neincredere ca voi gasi pe cineva de treaba.....poate ma mai incurajati voi. Of is asa de suparata....
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
ciristina_serban spune:
Rody, draga imi e Isa. O dulcica, ca o papusica. Si Riana mea prefera dormitul de-a curmezisul.... dar deh... cum se simt ele bine...
Larisa, imi pare rau de situatia cu bona. Sper sa gasesti ceva pe placul tau. Eu din pacate nu te pot sfatui ca nu am bona.
M-am intors de la dentist, mi-am facut una bucata detartraj si ma simt mai "usurica". Trebe sa ma cantaresc ![]()
![]()
. Acuma serios, chiar e o senzatie super dupa.
crispro spune:
Krys,
creste herpesul meu vazand cu ochii :(
Rodi, ce bine ca ai reusit sa ai un pic de timp doar pt tine!
Antonia, dar doarme Antonia, nu gluma.
Larisa, nu mi se pare ok sa fie repezita; daca are probleme si nervi, sa le lase la usa! Poate ar fi bine sa vb un pic cu ea, sa ii spui ce asteptari ai de la ea.
Eu nu imi recunosc copilul, ce nervi are!!! Ioi ce da din picioare cand nu ii place ceva. Si cam des gaseste ceva ce nu ii convine. Mai, dar nervi si urlete!!!
Am gasit un sg local deschis in Mamaia, o pizzerie, asa ca mancam pizza
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
Gata,in sfarsit in drum. spre aeroport. Va pup si aveti grija de delfinasi.
de Larisa Ioana 24.06.2010
bambi_bv spune:
Buna ziua mamici dragi!
M-am intors si eu printre voi dupa 2 luni de absenta, in care am citit pe ici pe colo (in special discutiile din contul comun).
Am lipsit mai mult sau mai putin motivat, in sensul ca dupa ziua lui Matei am tot fost plecata de acasa (la mama la tara cateva saptamani bune si in Bulgaria o saptamana) si in rest am tot avut musafiri pe acasa, de aceea nu am reusit sa mai tin pasul cu voi.
Ma bucur sa ne revedem in casa noua, sper ca toti delfinasii sunt sanatosi si abia astept sa aflu noutatile despre voi.
Noi suntem bine, sanatosi, nu am avut probleme deosebite de cand nu am mai scris pe forum, doar ca in continuare cred ca suntem printre "codasii" delfinariului pentru ca inca mergem doar tinuti de o manuta.In rest e un mic "papagal" imita (sau incearca sa imite) tot ce vede la noi..dar va mai povestesc pe parcurs.
Imi fac in curand timp sa pun si eu poze noi cu Matei.
Sper sa ma primiti din nou printre voi, pentru ca imi era dor sa citesc sfaturile voastre, sa invat din pataniile voastre si sa imi aduc si eu contributia pe unde pot.Intr-un cuvant: mi-a fost tare dor de voi! 

ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut Gata,in sfarsit in drum. spre aeroport. Va pup si aveti grija de delfinasi. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
sa aveti drum bun!
Crispro si eu am fost o data la mare in februarie...e deprimanta linistea si pustietatea deacolo...doar noi suntem obisnuiti cu perioada de vara cand e aglomerat...plus ca batea un vant de te sufla de pe picioare!
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip