Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
Alice_Elena spune:
cristina, e un restaurant chinezesc la intrare in mamaia (cam la capatul telegondolei) care e deschis tot timpul anului. au mancare buna. mi'ai facut pofta de niste noodles 
mi se pare ca si livreaza, daca vrei iti caut numar de tel sau site ceva. imi zici 
acum, nu stiu ce sa iti zic, e trista mamaia cand se termina sezonul. mergeti si voi la delfinariu, la acvariu..
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
23+ 
puiutz_mic spune:
of...sunt un pachet de nervi!!! de la 12 ma chinui sa-l adorm pe Raducu, nu a vrut in scaunul de masa, nici in pat cu mine, l-am mai lasat sa se joace, l-am schimbat si imbaiat de 2 ori, poate il ia somnul. somn ii era, dar nu stiu ce avea de nu-i convenea nimic!
i-am dat si Chamomilla, l-am dat si cu gel la gingii...in fine, abia a adormit in patul mare.
am atatea de facut..mancare pt el, rufe de intins, mai am si de lucrat la hartii, diseara la 7 tb. sa fiu si la dentist...am plecat sa incep de undeva...cred ca intai imi fac un sendvis
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Alice_Elena spune:
cris, ti'am trimis PM. dar daca vrei mancare buna buna in cta mai bine mergeti la un restaurant turcesc 
elena, cu calm mami, si pe rand. mie imi vine sa ma culc ca ma doare capul, dar iar nu fac nimic azi. mai vad
Mami de
23+ 
puiutz_mic spune:
mananc sendvisuri...parca m-am mai calmat 
crispro, sper sa nu plecati mai devreme si sa nu ne vedem, cum am patit cu Paula ultima oara. daca aveti nevoie de ceva cumparaturi spune-mi si va aducem noi, dar nu in seara asta, ca tb. sa merg la dentist. 
alice...daa..incer csa ma calmez, dar am o mie de chestii pe cap si nici un ajutor 

sotul...si el e la fel..cred ca o s-o luam din loc 

pentru prima data azi am zis ca nu mai vreau si bb2
...poate imi trece ![]()
12.08.2010
crispro spune:
Alice, merci mult! Merg azi in cercetare.
Puiutz, merci, scumpa! O sa mergem oricum prin Cta, dar pe aici, pe langa Mamaia, la un Abc, sa vad ce gasim. Oricum, avem in plan si o plimbarica prin Mall, am vazut ca este unul aproape (parca 800 m de la bariera), poate fac un pic de shopping.![]()
Puiutz, ioi, stiu cum e... ca si eu tare ma chinui sa adorm copilul mereu, si greu reusesc. Desi se vede de la o posta ca e rupt de somn!!!
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
CRISPRO, cand a invatat rebe sa mearga mai bine era la fel ca Vlad, nu mancare, nu somn, doar joaca si mers. E o etapa! Calm mami, ca trece. Nasol cu statiunea pustie dar macar faceti aerosili.
PUIUTZ,cu cat vrei mai tare se adoarma, cu atat parca adoarme mai greu. Cauta-ti un ajutor, e mult mult mai bine.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta ![]()
19+
puiutz_mic spune:
Alice, Crispro, Adriana, multumesc de incurajari si intelegere!!!

12.08.2010
palomina spune:
Puiutz, si eu m-am chinuit azi cu A. ...... Noul ritual inainte de a adormi- 20 min tzitzi si 15 min carat
ii pica ochii in gura de somn dar nu se lasa ... Incredibil!
Cris, n-are nimic ca nu e vanzoleala pe acolo, va odihniti si voi, lasa-l pe V cu mama ta si du-te cu sotzul in plimbari romantice ![]()
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ochidut spune:
sunt intr-o pauza si va citesc
Bumblee, pupam, mi s-a ridicat parul cand am citit....off cu tepii aia... cum ai reusit pana la urma?
si degetelul prins pupam
Paula, ce face Raul? eu nu am vazut poze, cred ca am citi in fuga si am piedut linkul..
Ramo, sotul Paulei ne-a laudase pe Raisa de la MI, a zis ca e mortala, ca le dadea lectii la ceilalti delfinasi daca venea la MI, ca asa multe stie sa faca
Puiutz, ce fain ca v-ati intalnit.
Crispo, concediu placut in continuare s sa mai gasiti ceva deschis unde sa mancati
Oana, da, eu am zebra, ce memorie ai!!!! E ok, Larisei ii place, desi nu intotdeauan vrea sa se urce pe ea, dar se duce si ii da ocolul, trage de ea, de jucariile alea atasate. ceilalti copii putin mai mari care au venit pe la noi s-au urcat pe ea. dar, daca o iei de la noi nu stiu daca meritia banii. Noi am comandat-o de pe Amazon, era mult mai ieftina.
Eu am facut bagajele ieri seara, mai am de adaugat doar chestii mai mici de care ma voi ocupa maine dimineata probabil.
Azi toata ziua pana la noapte sunt la birou. singurul stres a fost ca azi sta soacra-mea cu Larisa si ea nu stie nimic nimic, a trebuit sa ii dam o suta de indicatii si totul pregatit... si stau cam asa cu inima indoita. Macar stiu ca e responsabila si nu ia niciodata decizii de capul ei, ne suna si intreaba.
Larisa parca se face mai dulce pe zi ce trece, ara asa niste faze haioase. Am uitat sa va zic ca pe mama o striga "baba"
. Duminica dimineata se trezise, vorbea si noi ne faceam ca nu o bagam in seama, asa ca s-a apucat sa strige baba, baba. Apoi s-a intors si a inceput sa bata in peretele comun cu camera mamei si o si striga in acelasi timp.
Sambata am fost la niste cumparaturi in BV si i-am luat si niste ghetute de iarna. Am incaltat-o si s-a dus la oglinda sa se uite, asa ce mandra umbla cu ele in magazin, radea toata lumea. si cum oglinda era din aia mica doar de picioare, s-a lasat apoi pe vine sa se vada cu totul si ne facea bau in oglinda![]()
iar acum imi fura bratarile si le pune pe mana si merge fparte mandra prin toata casa cu mana asa in sus
gata fug ca ma striga. pup
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
Si mara isi pune bratari si ceasuri la mana si apoi e tare mandra. Merge cu mana indoita cum tine domnisoareke geanta :))
Mie mi-e cam groaza de oglinzi ca a mea se pupa si deci le linge ![]()
Mami de
23+