orientarea sexuala a copilului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

CorinaDani, daca tot facem analiza pe text aici, eu am inteles ca babeta gandeste la fel ca prietenele ("Mi-am intrebat si prietenele si ele au acelasi raspuns....decat nascut cu probleme genetice sau SD sau trisomii sau etc (DOAMNE FERESTE) mai bine gay/trans de 1000 de ori"). Pot sa dezaprob? DAAAAA! Fara "graba" = superficialitate

Asa ceva nu se spune, chiar daca se gandeste. Te mai uiti un pic si in jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cristina, e adevarat, textul poate fi interpretat in mai multe feluri. eu am inteles din textul bebetei ca toate prietenele pe care le-a intrebat i-au dat acelasi raspuns, cel blamat. un rand mai sus bebeta isi scrie punctul de vedere "e copilul meu su il iubesc orice ar fi, il accept si il sustin". de aici am dedus eu ca prietenele au o opinie diferita de a ei. sper sa nu ma fi inselat eu si intr-adevar sa aiba bebeta o opinie separata de cea a prietenelor ei. ar fi interesant totusi sa aflam cum a pus bebeta problema in cercul de prieteni, mai exact ce intrebare le-a adresat, de a primit acele raspunsuri unanime...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta23 spune:

rog inca o data ca acest subiect sa fie inchis
Nu stiu de imi sariti in cap atat fara motiv, probabil nu ma fac inteleasa voua....nu am vrut sa jignesc pe nimeni si nici sa isc polemici..vroiam doar sa vad cata lume ar accepta cu inima deschisa un copil gay sau transexual in romania de azi(unde sunt batuti si tunsi si jigniti si discriminati doar pt ca aleg sa nu isi ascunda viata) dupa modelul celor din documentar, strict asta si nimic mai mult, dar vad ca am generat o intreaga revolta la adresa mea ceea ce nu era necesar...eu imi voi accepta si imi voi iubi si imi voi sustine copilul indiferent ca e gay transsexual straight perfect sanatos sau cu probleme il voi ajuta si il voi ocroti cat pot si cum pot mai bine ....am si prieteni gay si stiu cat de greu le este sa aiba suportul parintilor si a colegilor sau lipsa lor ( unii sunt out si au fost alungati de parinti si altii inca se ascund de teama respingerii) si am si verisori cu dezabilitati cu care am crescut si stiu chinul matusilor mele si al lor dar si iubirea fara margini si fericirea de ai vedea crescand si depasind obstacole...
nu ma mai judecati degeaba doar pt ca am spus o fraza care zgarie urechea mintii citind-o. nu cred ca exista cineva care sa nu isi doreasca un copil perfect sanatos din toate punctele de vedere stiind ca asa va avea cel mai bun start in viata, dar daca e sa nu fie asa..viata tot merge inainte si tot ne vom stradui sa le dam si sa ii ajutam cat putem de mult. ceea ce s-a vorbit in grupul meu a fost o conversatie pur ipotetica, in fata faptului implinit si a realitatii reactionezi cu totul altfel....
o zi buna va doresc si sanatatea

Mergi la inceput