Am nevoie de un sfat!!!!!!!!!!!!

Am nevoie de un sfat!!!!!!!!!!!! | Autor: letka30

Link direct la acest mesaj

Sunt in panica!!!! Sunt in a 21 saptamina de sarcina si la fat au gasit un microchist la brat la intre 2 muschi pina la cot (mai jos de umar)! Este un copil dorit! Care ar putea fi cauza si e o anomalie serioasa? Medicii au zis sa repet ultrasonografia peste 2 saptamini, dar nu e mai bine sa consult inainte un genetic? Are oare copilul probleme la nivelul cromosomilor? Va rog raspundeti! Sunt disperata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madamami spune:

cred ca cea mai buna solutie sa mergi intr-un centru medical bun, as recomanda Medlife, este o clinica cu servicii de calitate. Si mie mi-a spus un destept la Iasi ca fetita mea poate avea sindromul Down. Am facut toate analizele care aratau ca e bine, dar..Am nascut acu 6 luni jumatate un boboc de fata frumoasa si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

cel mai bine este sa mergi sa discuti asta cu un medic bun . siger fetele te pot indruma pentru ca multe din ele au trecut prin probleme .

sanatate tie si copilasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letka30 spune:

Merci mult! Am rezolvat, am plecat la o clinica privata si am gasit un medic de nota 10. Toate rezultatele la analize sunt bune si usg e perfect!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

mult succes si sa fie o sarcina usoara - fara emotii .

niciodata nu intra in panica . exista o explicatie pentru toate lucrurile . intotdeauna este bine venita parerea unui al doilea , al treilea medic . nu ezita in a face asta . este vorba de sanatatea ta si a lui bb .

Mergi la inceput