FIV Dr dragos albu 42
Raspunsuri - Pagina 6
Ralu_mv spune:
Eu sunt de acord cu bccami.
Suntem multe care citim, avem experientele noastre, dar notele pesimiste nu-i sunt de folos nimanui.
Paciente are destule, si la ce am vazut eu in iulie/august, procentul celor care apar aici pe forum din totalul pacientelor ML este extrem de mic.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
samira33 spune:
aristico,astept cu interes ziua de maine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Ralu_mv spune:
Arsitica, cand am facut eu fivul erau acolo fetele de la 6'30-7 ... si unde eram programata la eco la 8 intram cu 1'30 h intarziere... doar la ultima eco a fost altfel.
Sper insa sa nu ai norocul meu :)
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 aristico,astept cu interes ziua de maine. |
...tu-ti mama ta, ca asa ai zis si la histeroscopie si m-a spintecat, acu ma ciomageste maretul cititor in vagine cu maciuca magica mai ceva ca-n visurile tale cele de top
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv Arsitica, cand am facut eu fivul erau acolo fetele de la 6'30-7 ... si unde eram programata la eco la 8 intram cu 1'30 h intarziere... doar la ultima eco a fost altfel. Sper insa sa nu ai norocul meu :) |
tuloi, soro, ce-ti veni?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
fetelor,indemnul unora dintre voi este..."hai sa ascundem mizeria sub pres"???
putem s-o ascundem dar asta nu inseamna ca nu mai exista.
ce Dumnezeu!!!fiecare e liber sa-si exprime experienta,pataniile acolo unde face FIV...indiferent ca-s pozitive sau negative.
eu, cu mana pe inima pot sa spun ca Albu nu mai este asa cum era acum 4 ani cand l-am cunoscut eu....si schimbarea nu e cu semn pozitiv,din pacate.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aristica
...tu-ti mama ta, ca asa ai zis si la histeroscopie si m-a spintecat, acu ma ciomageste maretul cititor in vagine cu maciuca magica mai ceva ca-n visurile tale cele de top PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
si daca de data asta iese bine???
dai un capucino???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
Ralu_mv spune:
Samira, da, tu ai dreptate, nu trebuie ascuns nimic sub pres.
Trebuie sa povestim fiecare prin ce am trecut.
Doar ca acum eu nu cred ca ii mai pica bine nici lui Aristica, nici lui Cami, sau altei fete care e acum in protocol sa fie bulversata ... doar la asta m-am gandit.
aaa, si aristica, asta cu asteptatul, e cea mai mica dintre probleme, am zis ca mai bine sa nu fii mirata dc se intampla. Nu am vrut sa te sperii cu asta ...scuze
Oricum eu cred ca lua fetele si in ordinea in care veneau acolo dimineata.
adrianaady spune:
Samira pai asta e ideea de baza, sa ascundem sub pres, ca daca evidentiezi ceea ce nu merge, nu mai suntem suficient de optimiste
Daca ii iese Aristicai vin si eu la un capuciono