FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ARISTICA TIN PUMNII PT MAINE SI TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE

DOAMNE AJUTA PT UN BETA MAREEEEEEEEEE

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ari, eu sunt sigura ca s-a eliminat chistul, ca progesteronul si estradiolul au scazut, ca au aparut noi foliculi antrali si ca ... vei trece cu ajutorul lui Dumnezeu peste toate piedicile , care nu vor fi putine, puse de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Cu tot respectul pentru dl dr Albu, clinica Medlife mai are mult pina la a ajunge la nivelul clinicilor de afara. Acolo dr care fac monitorizarile au foarte multa experienta in ecografii, asistentii manageri care tin legatura cu pacienti au minine cunostiinte in ale fivului/ infertilitati, de atitudine nici nu mai vorbesc ( ca nu este cazul) , si de foarte mult bun simt si rabdare.
Singurul pentru care ( poate) ar merita sa faci un fiv acolo este dr Albu Dragos, din pacate cu o floare nu se face primavara.
Asta nu inseamna ca nu sunt reusite, si nu vor fi inca foarte multe, dar in toata lupta asta cu infertilitate trebuie sa stim foarte bine ce vrem, ce meritam si cum avem nevoie sa fim tratate pe banii nostri ( care nu sunt deloc putini si foarte greu castigati).
In rest nu pot decit sa ii tin pumnii Aristicai maine, sper sa ia cea mai buna decizie si sa fie fivul norocos daca va merge mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

offf
nasol ca s a aglomerat si nu cred ca mai poate fce fatza
mi se pare corect ca daca tot dau niste bani si am ales un dr cu care sa faco procedura, poi cu ala sa o fac
nu sa si bage degetele tot felul de neaveniti care sunt mai mereu pe langa, offf
ca la noi la nimeni.....sistem de tot rahatul
ca e la stat ca e privat e la fel, cu diferenta ca la privat platesti bani si primesti o chitanta, iar la stat dai bani, dar nu primesti nimic

bafta fetelor sa fie cu ochisori

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aaaa uitasem
bebelusii lui cami sunt super bine, vineri s ar putea sa le de drumul acasa
cami e super ocupata, abia are timp sa stea
mulge si le da la bibi,inca nu i a pus la san
o sa incerce acasa
bbii papa 40 ml de laptic
iau in greutate
abia astept sa i vad

fetele cu bebelusi vreau poze
poze, poze, poze

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Mai fetelor, ce-i cu agitatia asta aici?
Stati calme, rugati-va si bucurati-va de viata. Credeti ca daca va enervati o sa va fie mai bine?
Bataita....in perioada asta chiar nu aveti nevoie de stres si nervi, incarcati-va cu energie pozitiva (pe care sincer nu prea o mai gasesc in postarile de pe forum ).

La ML sunt foarte multe paciente pt FIV, nu stiu ce era in martie, dar si acum sunt...doar ca probabil multe dintre ele nu intra pe forum. Albu este doar unul, cat poate saracu?! Incearca si el, poate, ca ceva ce este mai simplu - sa faca altcineva.

Am fost azi la monitorizarea 3, m-a vazut dl dr Albu si se pare ca sunt bine.
Vineri urmeaza monitorizarea 4.

Va pup si va doresc numai bine si chiar as vrea sa vad putin OPTIMISM SI INCREDERE.
CHIAR AVEM NEVOIE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

bccami, bravo! Eu iti dau si optimismul si increderea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica bafta maine ! te astept cu vesti bune

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nah...ca am aparut si eu
fetelor,problema lu Albu-si retineti e a lui personal ca nu-l poate obliga administratia ML la ceva, e urmatoarea:s-a intins mai mult decat ii e plapuma!!!
seful MMF-deci management,face operatii,nasteri,amniocenteze,Fiv-uri...tipic romanesc,facem de toate da nu excelam in ceva.
unde in lume ati mai vazut asa ceva??-asta ca tot vad ca se aduc in discutie clinicile din strainatate.
pai acolo...iti obtin sarcina si atat...cu lucru in echipa,individual...asta e mai putin important...ce e important e ca isi cunosc patratica si cat e atat se intind...asa apare performanta.
fiecare trebuie sa stabileasca foarte clar ce si cat vrea.
Albu vrea prea mult si iata ca nu poate atat de mult pe cat vrea...ii iese doar la modul "las' ca merge si asa" si cu atat mai mult cu cat in Romania sunt inca suficient de multe persoane care inca mai accepta acest tip de tratament...de ce sa nu mearga mai departe.
nu este cea mai corecta abordare din partea lui...este pacat,e un medic talentat si cu potential mare insa eu cred ca nu stie cand si unde sa spuna STOP-si asta nu e intotdeauna o calitate.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cami ce inseamna ca "esti bine"? zi si tu mai multe, pleaseee

samiruta, adriana fetele inteleptele, trecute prin toate maciucile lui Albinosul, dar nu numai...

qiao, tinuta, maria sar'na pentru toate gandurile bune. maine-s acolo, deschid usile de la Ml, ca doar n-o veni cineva inainte de 7:30, nu? Consortul deja e speriat ca-l tot trezesc intre 6-6;30 de mai bine de-o saptamana, ca sa ma injecteze. Mai si are asa o fata de boland si in fiecare dimineata ma intreaba: Ce e? Ce e?...dar mi-a si tras o intepatura urata ieri, d-am o galma in burta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput