Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

am venit si noi de la dr..in sfarsit
pai lui Tudor al meu nu-i da un dinte-doi..ii da 6!!!!de aici maraiala si mucii si diareeaofff saracutul,acum a adormit extenuat de atata plans.Si cica sa-i dau doar calgel..apa de mare la nasuc si luna viitoare calciu 15 zile sa fortam putin gingia sa iasa dintii mai repede..daca ar sta v-as face o poza sa vedeti cata gingiile are puiul meu
Tunde ..m-as baga si eu la niscaiva creme dar stau asa departeee..nu vreau sa abuzez in vreun fel de bunatatea ta..si nici lista aia n-am citit-o dar poate ma lamuresc eu
va pup si fig sa fac supita..ca acus se trezeste urlatorul sef

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

serios, Angie, calciu sa fortati dintii? habar n-aveam.
noi suntem cu mooch din ce in ce mai multi, asa ma oftic

in legatura cu listuta, eu as cauta-o, dar incotro? stiti vreuna in ce capitol? sau ar fi prea usor asa?

multumim MADA, de recenzie si La Multi Ani Razvanelului!
Si lui Tudor si Maiei, bineinteles.

ma retrag in barlog, ma oftic ca eu sunt cea care o ia pe Flavia de la gradi, si as fi vrut sa fim in echipa sanatoasa-tun, sa putem avea spor cand o incepe timpul rece!
o fi si de la schimbarea asta de vreme... of

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

da zikiasa mi-a zis ,nici eu nu stiam,dar banuiesc ca n-o fi rau..oricum ii dadeam calciu kids 10 ziel pe luna.acum o sa-i dau 15 zile..o fi bine?poate ii ies dintii pana atunci si nu-i mai dau off..piticii astia ai nostri bolnaviori,daca as putea sa fac eu abracadabrasi gata sa nu mai fie picii raciti

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

ziki mama, cand vrei sa cauti ceva, deschizi capitolul, dai sus "versiune pt imprimanta" si in fereastra aia dai ctrl+F. Iti deschide fereastra de cautare si bagi cuvantul de cautat. "Tunde" in cazul nostru, ca al ei era postul. Si langa spatiul unde ai scris cuvintele de cautat ai "next" si "previous" Clicai acolo pana gasesti ce te doare.
La fel si daca vrei sa-ti faci culegere din textele tale, numai ca scrii "ziki" la cautare. Si da, exista butonul ""mesajele mele", dar nu prea e de folos, pentru ca iti aduce doar ultimele 30 de zile parca, si nu mesajul in sine, ci capitolul unde a fost postat.

Bafta (daca ai rabdare)

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Stefanel doarme.
AM si eu putintel timp liber. SAptamana trecuta a fost in plin puseu. Niciodata nu l am simtit asa, a tras vreo 3 nopti din san si a mancat intruna. De obicei se trezea, manca si gata. Acuma a stat cu sanul in gura toata noaptea. Drept urmare acu se ridica singurel daca i intind mainile mele, si a inceput sa faca vreo cativa pasi timizi, pentru asta mai asteptam putin.

Fetele care alaptati v-ati gandit cand o sa intrerupeti?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

ziua buna si de la noi, puiutii bolnaviori si speram sa se faca repede bine; mai fetelor sunteti dementiale cu pataniile voastre cu bebei, Mada am ras ieri cu kaka de nu se poate, iar Simo imi lipseau peripetiile familiei de oltenasi, dar si energia ta, sincer cand aud cate faci intr-o zi imi trece supararea ca le fac eu singura pe toate, sotului meu de cate ori ii amintesc ca trebuie sa facem curat imi spune sa angajam pe cineva si eu nu vreau si pace;
asa acum intrebare, cat mananca puiutii vostri la o masa si daca beau apa si in timpul mesei nu doar dupa masa (erau intrebari nu intrebare);

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

WUDY, mamica noastra matinala, te imbratisez cu drag! Pupam si pe Anais cea micuta si dulcica
Intrebare: pufuletii aia nu-s cu sare? sau de care le dati?

Curatenie: am cumparat d-alea bio pt podele, mobila, ferestre (de fapt mai mult pt oglinzi, pe care le linge fii-mea toata ziua). O solutie tot ”bio”, eficienta si mai ieftina este o solutie de otet cu apa (1 la 1). Curata si dezinfecteaza bine si mi se pare mai ok decat tot felul de produse chimice.

RMBBC, nu-i bai cu reclama ilegala...probabil ai pus acolo vreun alt site pt copii si zic astia ca e concurenta...Sfat: pune un spatiu sau doua pe la mijlocul adresei si apoi trimite raspunsul. Noi stim si scoatem spatiile cand vrem sa accesam. Adica de ex in loc de www.google.ro scrii www. google. ro si nu mai zice nimeni nimic de nici o reclama.
Daca vrei, da-mi PM cu adresa de mail si-ti trimit eu cartea.

OCSANIA; nu prea e recomandat sa bea apa in timpul mesei nici acum si nici cand sunt mai maricei. Iar obiceiurile si le cam formeaza de pe acum...Cat mananca, habar n-am. Eu ii pun cate o farfurie semi-adanca din care mancam si noi (adica nici intinsa, dar nici castron de ciorba) plina cu papa. Si de obicei mai raman 3-4 lingurite. Nu o fortez niciodata sa pape mai mult decat vrea.

Pupici pt ANA bolnavioara si LMA sarbatoritilor zilei!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mai!fetili..
cum sa va fie jena!
lista e asta de pe pagina 15/..azi am gasit aceste produse..+ar mai fi cateva cremute de alea de 10 ,ml la 1-2 lei..produse seba-med nu mai sunt!nici una..
asa ca alegeti din ce v-am scris azi si imi dati un PM cu adresa voastra..va trimit coletul,va dau contul de card unde sa-mi puneti banii si gata..fara sa ne complicam..rapid si bine!

mai era ulei de migdale 10 ml x10 buc+10 lei
lotiuni de n feluri;rodie,galbenele,catina..si astea asa mici la 10ml..cate un leutz!
daca ati vedea ce am Eu prin casa..deja am exagerat..tati cica m-am dilit ..peste tot am depozitat si ma dau frate!ma dau cu ele la greu..si intr-o zi isi vor face efectul..ma vpoi transforma in ceva frumos
hai ca v-am incurcat si mai tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde
..si intr-o zi isi vor face efectul..ma vpoi transforma in ceva frumos

serios vorbind - ESTI DEJA CEVA FRUMOS - INTERIOR SI EXTERIOR!!

tot serios vorvind - sanatate pui mucos Felix!

si mai serios vorbind roxx ai adormit si ai visat top-shop..m-am si certat cu aia, nu e nicio oferta de aia de jum de pret, de nervi am comandat asa, cu 2 mil. SA MA TRANSFORM SI EU IN CEVA FRUMOS!!!

Tunde trimit PM. Si..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

gata mi-a sarit:
mai era setul acela cu 3 creme;zi/noapte/contur de ochi!
7 sau 8 lei !

Mergi la inceput