Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna dimineata tuturor,
Am intrat fuguta sa va salut si sa vad ce mai faceti.
Va pupa pe toate si pe toti ghioceii.
Noi am avut un weekend superb, iar weekendul asta mergem la o nunta la Bacau.
Cine vrea poze din weekend...sa imi spuna

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Buna tufete.

Multumesc Dodo si Simona pentru urari.

Incarc niste poze de la botez si revin.

Vladi, este mortal. Vesnic. Deja il stie si colega mea. caci ii spun si ei perlele.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata.

Am uitat sa laud pozele Chatonesti. Dragoana e globetrotter, nu gluma. La alea pisikesti ma uit indata, daca ma lasa shefa...

Io am vazut ieri rosu in fata ochilor de 2 ori. O data cand a sarit asta micu de pe canapea si s-a zgariat pana la sange intr-un scaun si a doua oara dupa vreo ora, cand a calarit o masinuta si a cazut pe spate, cred ca s-a muscat de buza ca era vampir pe la bot.

Am fost si noi pi shentru, cu deosebirea ca noua ne place la ingramadeala Dimineata am pictat, dupa-amiaza am fost la concert.

Io-mi dau seama ca-s f rabdatoare pana la momentul cu culcarea. Cand il vad ca nu se culca si eu stiu ca am treaba mi se scoala parul pe maini... Mai ales ca numai la mine face asa, o lalaie, cand e cu bunica-sa sau la gradi adoarme parca la comanda.

Novuselu', Aris - ce copii mari aveti! Ce conexiuni fac ei! Offf

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Aoleu, Monn cum s aiti placa aglomeratia aia?

Eu cred ca nu ai fost in acelasi centru. faceam 2 pasi si stateam 10 secunde. Naspa de tot!
Nu mai merg in centru in weekend niciodata. In cusul saptamanii sau dimineata la cafea e chiar ok. In plus am impresia ca s-a cam mutat Dorobantiul acolo. Asa ma distrez cand fetele cu toculet prin tarana aia de pe strazile la care inca se lucreaza, cum se afunda tocul in tarana si se pune praful pe degetel:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ha ha ha BIANCA, exact asta am remarcat si eu, ca s-au cam mutat mall-urile si cafenelele din Dorobanti acolo. Bine, mai e si alt publica, e clar, dar sunt si multe don'soare cu pantaloni scurti scurti de tot si tocuri lungi, lungi de tot. De minte nu comentam

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Imi merge netul ca ochiul mortului. Asa ca las pe acasa de incarcat pozele.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Lucia, v-am vazut deja pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Pisik, foarte frumoase pozele!
Iar lumanarea de botez m-a dat gata! E absolut superba!!!

da mi-a dat si mie de gandit cand o sa nasesc peste o luna jumate.
e tare Bianca!si acum rad...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna ziua dragelor

super tare vladimir, ca de obicei; atat de mult mi-a placut ca am si uitat tot ce am recuperat pana acum

anaan - o ploaie de pupicuri tufata desteapta rau; tare mai sunt mandra de tine

bianca - azi trebuia sa incep marea operatiune cu dieta; am fost cuminte, am luat cafeaua fara zahar,o cutie cu iaurt, dar... odata ajunsa in birou a trebuit sa ma sacrific cu niste coliva demential de buna asa ca ce mai fac eu acum, mananc totusi lactate incontinuare sau le reprogramez pe maine?

nicky - nu cred ca-i cea mai buna idee sa incepi cu marul ras, dat fiind problema cu refluxul

aris - eu nu am avut probleme cu gynipralul (la palpitati ma refer)pentru ca nu am luat din prima doza recomandata ci am inceput cu 1 sfert, dupa cateva zile am marit doza si tot asa pana am ajuns la cat trebuia sa iau pe zi

si... nu mai stiu

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Hai sa va spun vestea cea mare: suntem gradinari si noi! Nu din dorinta mea, ci din aceea a copilului. Sambata ne-am intalnit intamplator cu doamna Liliana( tovarasa mea, stiti voi) si l-a intrebat daca nu vrea la gradinita, la copii. Cand a auzit de copii, imediat a spus "da", iar doamna m-a sfatuit sa-l duc sa se joace putin. Azi l-am dus sa vada ce e pe acolo, fara niciun gand serios, insa el s-a integrat rapid, mi-a zis "pa, mama" si cam asta a fost.Problema a aparut cand m-am dus sa-l iau, fiindca nu voia sa vina acasa, si atunci sa vedeti urlete. Pana la urma i-a dat doamna o jucarie, spunandu-i ca trebuie sa o aduca la noi acasa la culcare si maine sa o aduca, odihnita, inapoi si, cumva, cumva, am plecat. Cum am ajuns acasa, ne-a anuntat ca el maine merge la "mamaitza".
Gradinita este foarte frumoasa, e in curtea scolii mele, asa ca pot sa dau o fuga imediat sa vad ce face, maine ii fac niste poze, ca azi nici macar pentru asta nu am fost pregatita. Despre doamna, ce sa zic?, doar stiti cat imi place de ea!

Mergi la inceput