Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 13
Bianca2503 spune:
Pisik, imi pare raud e gradi. la noi a fost tocmai pe dos. Ne-am intalnit de dimineata cu un vecin care l-a intrebat pe Vladimir unde merge si el a raspuns foarte sigur si multumit "la gadi".
In drum spre gradinita, trebuia sa fac stanga pe o straduta (eram cu masina) si un bou s-a gandit sa faca stanga de pe banda din dreapta mea, adica mi-a taiat fata si a trebuit sa franez. Vladimir din scaunul lui: "ce faci, flate?aoleu"
Si alta perle este cea de aseara cand mi-a spus in fata sa mai las FB:" Bianca, lasa feisbicu asta odata!"
novus spune:
Neata !!!
Pisik, un mare 
pt Ana sa se reacomodeze rapid la gradi
!! te sun mai incolo sa stam la o poveste ca mi-e dor de tine !!
Bianca, Vladimir nu se dezminte, tot demential cum il stim
; asta cu fb e de nota 10 !!
Ada mai nou nu mai are nicio treaba cu calculatorul, a avut in schimb o perioada cand, cum ma vedea la calc cum vroia si ea desene, acum se uita doar la dvd si toata lumea e fericita !
Aseara am discutat despre tziti
si iata varianta ei: Ada a baut tot laptele din tziti si acum nu mai are voie pt ca e un dirus in burtica 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
pisik - [:-(]imi pare rau. lasa ca isi aduce ea aminte ca la gradi e totusi mai putin plictisitor ca acasa. de maine o sa fie mai bine. sfatul meu e sa nu te mai lalai pe acolo dimineata. cu cat mai scurta despartirea cu atat mai bine(asta cel putin este experienta mea), daca stau 2 secunde mai mult decat trebuie incepe sa se agate de mine si se declanseza coshmarul.
bianca - hahahhahahha si voi sunteti cu "frate". vaaai si deja stie de fb
va dati seama ce ne asteapta![]()
eu deja ma simt depasita. bunica-sa saraca ce sa mai zica. ca ieri ma tot punea sa-i schimb dvd-urile si i-am zis ca il invat pe el cum sa o faca. i-am explicat o data pas cu pas si apoi le schimba pe banda rulanta: scoate dvd-ul, il pune pe carcasa(in carcasa nu are rabdare), deschide altul, il ia de la gaura cum i-am explicat, il pune in sertar, apasa butonul de open/close, asteapta, apasa play. si bunica-sa era distrusa ca ea habar nu are sa schimbe un cd
novus - si pe mine m-a mai slabit cu laptopul, desi mai vine si cand ma vede pe forum ma intreaba unde e baietelu cu chitara care da din cap
. mai nasol e ca ne-a cam acaparat televizorul cu toy story-ul lui. deja discutam cu sotul cum sa facem sa organizam un televizor si pt noi
mama de
mic +
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 bianca - hahahhahahha si voi sunteti cu "frate". vaaai si deja stie de fb va dati seama ce ne asteaptaeu deja ma simt depasita. bunica-sa saraca ce sa mai zica. ca ieri ma tot punea sa-i schimb dvd-urile si i-am zis ca il invat pe el cum sa o faca. i-am explicat o data pas cu pas si apoi le schimba pe banda rulanta: scoate dvd-ul, il pune pe carcasa(in carcasa nu are rabdare), deschide altul, il ia de la gaura cum i-am explicat, il pune in sertar, apasa butonul de open/close, asteapta, apasa play. si bunica-sa era distrusa ca ea habar nu are sa schimbe un cd ![]() mama de mic +![]() |
si noi stim sa schimbam dvd-uri la calculator (nu avem dvd player).
cu Fb stie de la Robert ca asa imi spune el: Mai lasa, fata, FB ala!"
Adevarul este ca am avut un weekend in care noi nu am facut nimic, doar l-am lasat pe Vladimir sa se desfasoare si a fost one man show. Ne-am distrat genial si ne uitam ca prostii unul la altul ca parca a crescut mult intr-o zi.
aris26 spune:
ieri am facut sarmale pt prima oara in viata mea. m-a pocnit pe mine la un moment dat ca nu am invatat sa fac nishte mancaruri traditionale si ca nu o sa stiu sa fac si eu nepotilor o "sarmala"(cum zice fii-miu)
si au iesit chiar bune
. imi cam dau arsuri ca deh, sunt totusi cu burta la gura
....mai tineti minte arsurile alea nu???
mama de
mic +
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Neata !!! Ada mai nou nu mai are nicio treaba cu calculatorul, a avut in schimb o perioada cand, cum ma vedea la calc cum vroia si ea desene, acum se uita doar la dvd si toata lumea e fericita ! Aseara am discutat despre tziti ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
A inteles fata! Bravo ei! E desteapta!
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
bV Bianca!chair ai copil mare.
Aris ne bucuram de idei si de descutecerizare![]()
Vrem si noi o sarma
Psik- foarte frumoase poznele
Ariana a sarit gradi azi, pe motiv de tuse expectoranta;am dus-o la mami, si am lasat-o evident plangand...ii er aun somn de casc sia cum cand ma gadesc la fetisoara ei cu moate si calduta asa moaleeeeeee, ori trage a ploaie...![]()
Speram sa ii treaca pana maine, adika sa poata merge macar la activitati pana la 12-13.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
anamariame spune:
Buna dimineata!La mine nu e grozava, ca mi s-a dus pe apa sambetei toata munca mea de saptamana trecuta cu dieta, cantarul arata cu doar 100 gr mai putin decat lunea trecuta. Am mancat ca o ... in weekend. Asa-mi trebuie.Eva a ramas tare fericita la gradi, eu o schimbam si ea ma tot intreba:"Pot sa plec la copiii mei, pot?"Eu am numai cupluri cu perechi in jur, fetita si baietel, ar fi culmea sa fac tocmai eu pereche, nu?
Aris, oh, da, nu pot uita arsurile alea. Da' macar au fost bune sarmalele! 
anamariame spune:
Pisik, foarte frumoase pozele!Iar lumanarea de botez m-a dat gata! E absolut superba!!!