Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 12
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Dyanna, cred ca e mai ok cu masina nu esto legata de ore doar mergi la relaxare ![]() ![]() De ce nu ''te cuplezi'' cu careva la drum din cei care mai vin, sigur sunt majoritatea din Buc, nu? |
astept sa vad lista finala; o sa iau oricum legatura cu organizatoarea sa o intreb de variante; cu siguranta sunt mai multi din bucuresti, poate reusesc sa ma cuplez la vreo masina.

Bianca2503 spune:
Dyana, eu zic ca oricat ti s-ar parea de mare Golful e mult mai sigur decat Matizul.
pana la iesirea din Bucuresti te obisnuiesti cu el.
Eu as alege varianta asta ca sa nu depind de masina altora.
aris26 spune:
Subscriu. O masina e o masina. Gabaritul te incurca un pic la parcare, in rest..... si la moieciu daca nu poti parca rogi pe cineva, desi ma indoiesc ca o sa fie cazul
| citat din mesajul lui Bianca2503 Dyana, eu zic ca oricat ti s-ar parea de mare Golful e mult mai sigur decat Matizul. pana la iesirea din Bucuresti te obisnuiesti cu el. Eu as alege varianta asta ca sa nu depind de masina altora. |
mama de
mic +
Pisik06 spune:
Seara buna!
NOVUS, suntem bine, maine incepem gradi in forta. Poate ne auzim maine, ca mi-e dor de tine
DYANA, te cuplezi cu alte fete cu masina, va organizati voi zilele astea, sigur nu ramai pe langa.
Noi am avut un week-end super plin si am muncit o gramada, de vineri. Ieri am avut de dat flori pt o nunta - buchete + lumanari, iar azi aranjamente de sala + cristelnita + lumanare pt un botez la care am fost si invitati
. Si aseara am fost si la o aniversare in Centru vechi, unde a povestit Bianca cum era, nu mai insist. Sunt cam praf, cu cate 3 ore dormite pe noapte, dar a iesit frumos. De maine o iau de coada
.
Dupa cum am zis, Ana reincepe gradi maine, cam am emotii cu readaptarea![]()
Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
Am reusit si noi sa mai punem niste poze, unele mai vechi, altele mai noi, realizate cu diverse ocazii: prin parc, prin casa, de Sfanta Ana, cu florile lui mami si, ultimele la botezul la care am fost astazi.
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/DiverseAugust?authkey=Gv1sRgCPW9ys7TqK_NtAE
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/DiverseSeptembrie?authkey=Gv1sRgCMv2yZyXv-r04AE
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/1809BotezLeila?authkey=Gv1sRgCKfj6YXozuLldw
Mami de minune mica
aris26 spune:
NEata Fetelor
imi beau si eu cafeau cu voi pana se trezeste printul sa il duc la gradi
mesajul asta l-am scris aseara dar se pare ca nu am apucat sa apas trimite asa ca l-am gasit dimineata novus - pai mai filosofeaza si tu ca sunt satule fetele de cugetarile mele din putul gandirii![]()
"felicitari" pt cele 3 kg
si eu vad ca iar am dat jos un pic...ma rog dat fiind ca bebe creste de fapt probabil ash scadea mai mult
bianca - hahhaahaha spor! dar trebuie sa te atentionez ca nici macar o singura cunostinta de-a mea nu a reusit fata la a doua sarcina. mai stai un pic poate se schimba aerul![]()
mama de
mic +
aris26 spune:
se pare ca eu dau cafeaua azi, asa ca va rog, am un filtru plin, ii putem adauga sau nu lapte si zahar...dupa gusturi sau regimuri![]()
eu dupa cateva zile de "circulat cu viteza 1" ma trezesc cu noaptea in cap. chiar daca nu mai dorm la pranz
mama de
mic +
aris26 spune:
pisik - bafta la gradi
si la noi a fost prima zi dupa o luna perioada de absenta si am ajuns la 8 fara 5 min pt ca batea din pinteni sa ajunga mai repede. multumim de poze, am si eu ce face![]()
azi e prima de zi de stat in casa si fara copil. am facut 3 facturi si 5 chitante de dimineata si acum zac pe canapea
greu o sa mai treaca ziua
aaaa azi l-am dus la gradi fara pampersi. de ieri am renuntat la ei. mi-a placut tare mult cum a decurs procesul.a fost o decizie de comun acord ca doi oameni maturi.
mama de
mic +
Pisik06 spune:
Neatza!
Dau si eu cafea, cu extra laptic. Am lasat-o urland de dimineata la gradi. Degeaba am vorbit, am imbratisat-o, am mai stat cu ea, am fost sa faca si pisu, pana la urma tot urland mi-a luat-o din brate si a urcat cu ea
. Era si educatoarea nepreferata
, dar cred ca oricum ar fi fost naspa, ca mereu imi zoce ca nu vrea la gradi, vrea sa stea acasa cu mami, sa ne uitam la Mickey
. O sa sun mai incolo sa vad cum este.
Va pup si va doresc o zi frumoasa
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui aris26 bianca - hahhaahaha spor! dar trebuie sa te atentionez ca nici macar o singura cunostinta de-a mea nu a reusit fata la a doua sarcina. mai stai un pic poate se schimba aerul mama de mic +![]() |
Asta vroiam si eu sa zic. Ca din toti cunoscutii mei niciunul nu a reusit sa "faca" pereche. ori 2 fete, ori 2 baieti.