Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Dyanna, cred ca e mai ok cu masina nu esto legata de ore doar mergi la relaxare
De ce nu ''te cuplezi'' cu careva la drum din cei care mai vin, sigur sunt majoritatea din Buc, nu?

astept sa vad lista finala; o sa iau oricum legatura cu organizatoarea sa o intreb de variante; cu siguranta sunt mai multi din bucuresti, poate reusesc sa ma cuplez la vreo masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Dyana, eu zic ca oricat ti s-ar parea de mare Golful e mult mai sigur decat Matizul.
pana la iesirea din Bucuresti te obisnuiesti cu el.
Eu as alege varianta asta ca sa nu depind de masina altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Subscriu. O masina e o masina. Gabaritul te incurca un pic la parcare, in rest..... si la moieciu daca nu poti parca rogi pe cineva, desi ma indoiesc ca o sa fie cazul

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Dyana, eu zic ca oricat ti s-ar parea de mare Golful e mult mai sigur decat Matizul.
pana la iesirea din Bucuresti te obisnuiesti cu el.
Eu as alege varianta asta ca sa nu depind de masina altora.

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

NOVUS, suntem bine, maine incepem gradi in forta. Poate ne auzim maine, ca mi-e dor de tine

DYANA, te cuplezi cu alte fete cu masina, va organizati voi zilele astea, sigur nu ramai pe langa.

Noi am avut un week-end super plin si am muncit o gramada, de vineri. Ieri am avut de dat flori pt o nunta - buchete + lumanari, iar azi aranjamente de sala + cristelnita + lumanare pt un botez la care am fost si invitati. Si aseara am fost si la o aniversare in Centru vechi, unde a povestit Bianca cum era, nu mai insist. Sunt cam praf, cu cate 3 ore dormite pe noapte, dar a iesit frumos. De maine o iau de coada.
Dupa cum am zis, Ana reincepe gradi maine, cam am emotii cu readaptarea

Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Am reusit si noi sa mai punem niste poze, unele mai vechi, altele mai noi, realizate cu diverse ocazii: prin parc, prin casa, de Sfanta Ana, cu florile lui mami si, ultimele la botezul la care am fost astazi.

https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/DiverseAugust?authkey=Gv1sRgCPW9ys7TqK_NtAE
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/DiverseSeptembrie?authkey=Gv1sRgCMv2yZyXv-r04AE
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/1809BotezLeila?authkey=Gv1sRgCKfj6YXozuLldw

Mami de minune mica

Mergi la inceput

NEata Fetelor
imi beau si eu cafeau cu voi pana se trezeste printul sa il duc la gradi

mesajul asta l-am scris aseara dar se pare ca nu am apucat sa apas trimite asa ca l-am gasit dimineata novus - pai mai filosofeaza si tu ca sunt satule fetele de cugetarile mele din putul gandirii
"felicitari" pt cele 3 kg si eu vad ca iar am dat jos un pic...ma rog dat fiind ca bebe creste de fapt probabil ash scadea mai mult

bianca - hahhaahaha spor! dar trebuie sa te atentionez ca nici macar o singura cunostinta de-a mea nu a reusit fata la a doua sarcina. mai stai un pic poate se schimba aerul

mama de mic +

Mergi la inceput

se pare ca eu dau cafeaua azi, asa ca va rog, am un filtru plin, ii putem adauga sau nu lapte si zahar...dupa gusturi sau regimuri

eu dupa cateva zile de "circulat cu viteza 1" ma trezesc cu noaptea in cap. chiar daca nu mai dorm la pranz

mama de mic +

Mergi la inceput

pisik - bafta la gradi si la noi a fost prima zi dupa o luna perioada de absenta si am ajuns la 8 fara 5 min pt ca batea din pinteni sa ajunga mai repede. multumim de poze, am si eu ce face
azi e prima de zi de stat in casa si fara copil. am facut 3 facturi si 5 chitante de dimineata si acum zac pe canapeagreu o sa mai treaca ziua

aaaa azi l-am dus la gradi fara pampersi. de ieri am renuntat la ei. mi-a placut tare mult cum a decurs procesul.a fost o decizie de comun acord ca doi oameni maturi.

mama de mic +

Mergi la inceput

Neatza!

Dau si eu cafea, cu extra laptic. Am lasat-o urland de dimineata la gradi. Degeaba am vorbit, am imbratisat-o, am mai stat cu ea, am fost sa faca si pisu, pana la urma tot urland mi-a luat-o din brate si a urcat cu ea. Era si educatoarea nepreferata, dar cred ca oricum ar fi fost naspa, ca mereu imi zoce ca nu vrea la gradi, vrea sa stea acasa cu mami, sa ne uitam la Mickey. O sa sun mai incolo sa vad cum este.

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca - hahhaahaha spor! dar trebuie sa te atentionez ca nici macar o singura cunostinta de-a mea nu a reusit fata la a doua sarcina. mai stai un pic poate se schimba aerul[/i]

mama de mic +

Asta vroiam si eu sa zic. Ca din toti cunoscutii mei niciunul nu a reusit sa "faca" pereche. ori 2 fete, ori 2 baieti.

Mergi la inceput