Metoda calendarului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mel_g

Nina, la un ciclu de 26 zile cum ai spus tu, ovulatia are loc in ziua a 12-a. La un ciclu de 30 zile, ovulatia este in ziua a 16-a. E clar ? Din ziua ovulatiei, trec 14 zile fix pana la aparitia menstruatiei.

Pupici

Mel

clar, sa traiti!

Nina, 27+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca ai ovulatia in ziua a 12-a trebuie sa aplici metoda din ziua a 8-a, cam asa.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Va multumesc mult.
Totul pare tare complicat cu zile calculate si intervale de timp....
O sa folosesc link-ul de la Inaf ca e mai mura in gura asa
Sper sa mearga. Daca nu...o luam de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Clar nu e o metoda de contraceptie. Cel mai clar exemplu: eu.

La un organism ceas de 17 ani de zile cu ciclu la 28 zile, cu ovulatia in ziua 14-15 , ne-am trezit anul asta cu un bebe.Ovulatia a fost in ziua 24 a ciclului.Nu era o metoda de contraceptie calendarul la noi dar cu vreo 3-4 zile inainte de a-mi tb sa vina clar nu mai foloseam nici o metoda .

Deci clar nu e o metoda .Incearca contraceptive sau gaseste cu medicul tau o alta metoda care sa-ti fie tie ok.

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si 13 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonesy spune:

Si la noi a functionat metoda calendarului vreo 5 ani. (tot din cauza ficatului am renuntat la anticonceptionale si steriletul nu mi s-a recomandat decat dupa o nastere).

Pana intr-o zi cand nu a mai functionat... adica am pierdut eu carnetelul pe care erau notate datele, am mers dupa memorie, care evident ca a mers prost si asta este... :)
(oricum voiam un bebe anul acesta, dar mai spre toamna, el s-a grabit!)

Dar daca te tii de notite si ai un organism sanatos, sigur functioneaza. Mie mi se pare extrem de usor si de natural sistemul. protectie doar pe perioada cu pricina si in rest ... liber si fara niciun atac strain asupra organismului.

Mergi la inceput